144

волгоградския

преди 9 години

До синдиВьрви на майната си кенефчо

143

коментатор

преди 9 години

Американците били водили 90 войни .А .Др.Сталин и сие , като *** бяха решили да да минат само с една в резултат на която да завладеят планетата .И ако беше им се получило скъпи другари сега щяхте да сте като в КНДР.Да ама не.

142

Анонимен

преди 9 години

Ние българите сме масово боси по история и затова смемасово манипулируеми.Ако една империя или суперсила завзема друга територия,това е за използване на ресурсите. Това е правила Римскатаимперия с метрополиите.Руснаците нямат ресурси да хвърлят пари по хрантутници и не се нуждаят от т.н. прибалтийски тигри (котета). Единственото,което идваше оттам бяха транзисторите ВЕФ. Сега това се произвеждав Китай.Нека краварите да си изхвърлят оръжейния бклук там.

141

волгоградския

преди 9 години

До $индиДобро утро кенефчо

140

ЗНАЕ СЕ,КОЙ........

преди 9 години

Цял свят знае кой е агресора--от 1914 год ---до 2009 год САЩ са воювали в 92 войни във над 60 държави по света.Според различни хуманитарни организации,жертвите на тези конфликти са около 350-380 милиона човека----изводите си правете сами......

139

Мунка

преди 9 години

Е как ще възпираш агресия, кат се годвиш за агресия....

138

Анонимен

преди 9 години

А в същото време САЩ се възмущават, че Русия се милитаризирала...

137

Упс

преди 9 години

БравоСССССС!!!!!!Ама, после да не реват като в Грузия и да се молят на руснаците " ...аааааа, върнете ни танковете бе, върнете ни ги пък...." )))))))))

136

Виждащия

преди 9 години

Гледайте новият документален филм"Крим.Путь на Родину"....и тогава ще ви стане ясно,как е присъединен Крим към Русия.Там има и интервю с Путин,и много документи и факти......Между другото,всенародната любимка Псаки,пак се исказа неподготвена по повод филма-----Крим видиш ли,бил от другата страна на морето!!???!!??!!

135

наблюдаващ

преди 9 години

Танкове...и какво,да не вземат да спретнат на руската армия Втори Курск!Да бяха се запознали с отзивите на Манщайн и Гудириан преди това.А,иначе рашките ако се наложи ще им направят американската помощ на разтопен скраб и шлака за 10-15 секунди!

134

DRUNDER

преди 9 години

ДО МОМЕНТА В КОЙТО РУСИЯ РЕШИ ДА СРАВНИ СЪС ЗЕМЯТА СВЕТОВНИЯ КОЛОНИЗАТОР...АМА ТЕ МАЙ И КИТАЙ И ИНДИЯ И ЦЕЛИЯ АЗИАТСКИ СВЯТ ЗАЕДНО С КОРЕИТЕ ИСКАТ ДА СИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ ОТ ХАМЕРИКАНЦИТЕ?????

133

Анонимен

преди 9 години

ми, да ти прилича. кво пък, нека да има и такива мнения. важното, че вече са там танковете.

132

Анонимен

преди 9 години

А на мен пращането на танкове от САЩ в Прибалтика ми прилича на акт на агресия.

131

до 1

преди 9 години

време има за всички - и за гигантите и за лилипутите".(само да не се яви некой Давид, че тогава...).

130

Работар

преди 9 години

3 млн пенсионери,2 млн *** и 1,5 млн затворници,безработни,студенти,болни,сакати,майки,деца са гладни и трябват 16 млн да ги нараним. Вече всички гладни *** искат комунизма,когато 90 % от държавата се строи с чужди пари,нефт и газ и българина нищо не е направил със свои пари,нито заводи,нито Козлодуй,нито здравеопазване. И за това като рухна безвъзмездния донор СССР и българските вампири почнаха да живеят със заеми от Запада.Вместо да работят както работят германци,холандци,дачани и др.!

129

мчи да

преди 9 години

Прав е Гогата. В момента Путинова Русия е тръгнала срещу целия свят. И за какво? Заради болните амбициики на едно диктаторче, което е жадно за чужди земи.

128

не се притеснявай

преди 9 години

Война няма да има. Путин ще бъде смачкан като буболечка преди да стане твърде късно.

127

GENERAL GADORIAN

преди 9 години

ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ ДОКАТО СМЕ ЖИВИ НЯМА ДА ИМА НИКАКВА СЕРИОЗНА ВОЙНА, КАМО ЛИ ЯДРЕНА ТАКАВА! НО ЗНАЕ ЛИ ЧОВЕК. ФАКТ Е ЧЕ ЗАПАДА ВОДИ МНОГО АГРЕСИВНО - ЕКСПАНЗИОНИСТИЧНА ПОЛИТИКА! НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ Е ПРИКРИТА. СТАРАТА МАКСИМА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ Е ВАЛИДНА И ДНЕС, НО В НАШИ ДНИ ВСИЧКО СЕ ПРАВИ ТОЛКОВА ФИНО И ИЗКУСНО. ЧЕ ДОБРИЯ ТИ СЕ СТРУВА ЗЪЛ. НО С РУСИЯ НОМЕРА НЕМА СРАБОТИ.

126

хитър потър

преди 9 години

ТОЧНО ОБРАТНОТО....ИЗНЕНАДАТА ЩЕ БЪДЕ УЖАСНА....ДВА МИЛИАРДА УБИТИ,МИНИМУМ...И ЕДНА ОБЕЗЛЮДЕНА,ОПУСТУШЕНА ЗЕМЯ...ЖИВИТЕ УСПЯЛИ ДА ОЦЕЛЕЯТ ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ....ЩЕ СА ЗА ОПЛАКВАНЕ....А З П И Т А М : КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕШКИ УМ МОЖЕ ДА "МИСЛИ" ,ЧЕ МОЖЕ ДА ОТЦЕЛЕЕ ПРИ ЕДНА ЯДРЕНА ВОЙНА....??? ДА ,ЯДРЕННА ЗАЩОТО РАНО ИЛИ КЪСНО,ЯДРЕННО ОРЪЖИЕ ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАНО....

125

шоп

преди 9 години

Е, кой кого окопира?!