22

Анонимен

преди 9 години

До сър ПичукА някой от ДПС отиде ли да сложи цвете???Не, тия от ДПС стояха зад Прецедента на официалната цереония по повод честването на 3 март - годишнината от освобождение на България от турско робство. За сметка на това пък руския посланник не беше поканен.Да се чуди човек -да не би турзците да са ни освободили от руснаците преди 137 години? Или по-скоро отново са ни завладяли, благодарение на предатели като Пастирката и Мутрата?

21

вотан

преди 9 години

До uuТи не си добре мой човек!

20

Червен

преди 9 години

Чешмата в Джебел красноречиво говори, че сме простили.

19

ДПС/ДС

преди 9 години

От официалните лица на място беше ли Местан или някой от ДПС ?Все пак една малка част от тях (или бъдещи тяхни съмишленици ) спретнаха този атентат.

18

uu

преди 9 години

"Стотици хиляди български мюсюлмани бяха прокудени от домовете им, вследствие на политиката на една върхушка тогава." Г-н Премиер, кой прави политика? Вие!Покажете един документ, доказващ "политиката на една върхушка тогава", насочена към прокудване от домовете на един, поне на един българин-мюсюлманин. Това беше една акция, организирана и проведена от Турция, за да създаде смут и да дестабилизира обстановката в България.И това го знае всяко дете. Би трябвало и Премиера на РБ да го знае...

17

Анонимен

преди 9 години

Абе, боко, какво се пенявиш - пожарникарите, в чиито състав беше и ти, помляха на много места българите, които се турчеят. По- добре смирено си трай и се моли да бъде забравено!

16

ууу

преди 9 години

Изключително тъпо оформена статия.Все едно само мутрафоня бил там и е говорил.

15

Кузнечик

преди 9 години

А Волен защо не отиде в Буново? Нали уж е против турците, нали уж го играе много православен? Кой го зне поод коя маса се е скатал, мишока неедин.

14

волгоградския

преди 9 години

Роско не можел да присьства защото трябвал да мие чиниите вкьщи по нареждане на президентшата

13

Анонимен

преди 9 години

ДПС до сега с нищо не показа, че иска да живее в мир с населението на тази страна. Всичките им действия и гласуването на многомилиардния заем само показват, че искат да съсипят държавата. Затова не искат прошка, а имат само претенции. На такива прошка няма!

12

Нено Сенегалеца

преди 9 години

Дано са поумнели българските управници и да не правят повече пакости,защото в днешно време нещата не се решават с бомби по влаковете а се решават с учтиви зелени човечета!

11

Анонимен

преди 9 години

До избирател-безпартиенДругари , защо миналата година Орешарски и Станишев не отидоха на гара Буново....--------------------------Не са чак такива циници.

10

Анонимен

преди 9 години

Boiko. Ne samo prasni frasi kato si bil sad garba na jivkov sa6to ne se krasti6e a Sega varvasch v Boga i se krasti6 a ohranitelnata ti Firma oschte li ja imasch koi ubi 4akara i dr moje da sa Mutri no ima sad Zezo do Gotha schte go saschtitava6 i saschto priatelstboto nama nischto obschto s istinata i pora4kite na mvr

9

екскурзовод

преди 9 години

НИКАКВА ПРОШКА Мюсюлманите са проклятието на България Да им организираме отново екскурзия Еднопосочна

8

волгоградския

преди 9 години

До ***-6Що пьк мен питаш мен кво ме .. за волен? Много се бьркаш ако мислиш че сьм атакист

7

избирател-безпартиен

преди 9 години

Другари , защо миналата година Орешарски и Станишев не отидоха на гара Буново , нали много знаете да плюете по ГЕРБ . Да ви кажа , защото БКП-БСП-ДС се продаде на ДПС-ДС като юда за 30 сребърника .

6

Веселин Узунов

преди 9 години

Ааа, значи някви си 7 човека да не забравяме ,а да забравим всички жертви на Възродителният процес? Бобото и ненята калко ги бяха бахтали на времето. Само г-н Доган и г-н Местан смеят да говорят за Възродителният процес. През комунизма щото са турци трите момчета ги осъдиха на смърт.Чешма им направиха наще ,но каурите я събориха.

5

БАБА КУНА

преди 9 години

НЕ Е МОРАЛНО АГЕНТ БУДА ДА СЕ ИЗКАЗВА ПО БОЛЕЗНЕНИ ИСТОРИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ В НАШАТА ИСТОРИЯ.

4

волгоградския

преди 9 години

Абе кьде е Роско?

3

Иван

преди 9 години

Как чак сега се сети?