81

Анонимен

преди 9 години

В момента, в който държавата започне да си връща парите, ще ви организират протести, ще започнат атаки от определени медии, ще ви дискредитират и ако и тогава ББ си подаде оставката, значи сте част от сценария!

80

до 86

преди 9 години

И какви заплати даваш в твоята фирма - такива, с които могат да се строят домове, или такива, с които да си плати работника ти тока и храната? И като може да се живее скотски, ти що не заживееш така, а?

79

Ф.С.В

преди 9 години

От Тъпан - гайда не става !! )) --(отностно курсовете по математика на министерското синче ) ХАХАХАХАХАХх

78

Анонимен

преди 9 години

Ей пикльо,ток има откакто се помня.Ти се изкара много дърт бе,от праисторическите времена.***.

77

Анили

преди 9 години

Интересно ми колко струва курсът по математика на министерското синче...

76

citizen

преди 9 години

Нищо не си разбрал, анонимнико. Детето ти може да е нахранено и облечено, но ако не го образоваш, един ден и то ще дойде да лае по форумите, че е бедно и гладно. Като теб.

75

Ред Арми

преди 9 години

да аистина не винаги е имало ток Владко. А май няма и да има. Докарахте ни до 18 век. Тогава наистина не е имало ток. И като си платиш курса по математика на сина ти, с останалите пари до 400 лева *** на психиатър да те прегледа. В 21 век живеем смешнико. На свещи ли да сме? Или на теб ти е лесно с министерска заплата и милиони хонорари...Народът го е казал- Сит на гладен вера не хваща.

74

Федор

преди 9 години

до работил за 80 лв.относно това, че вече не сме 50-те: във всяко време е имало хора, които са живели богато и такива, които едвам са свързвали двата края. През 50-те също е имало много богати хора, но политико-икономическите условия са били други, друг е бил и духът на онова време. Днес ние живеем в условия на отворени граници и овълчен капитализъм. Духът на днешното време е свързан с глобални корпорации, голямо потребление и гонене на високи печалби. Скромността остана в миналото. Засега.

73

Анонимен

преди 9 години

Аха, значи в 21 век да си спрем тока и да минаваме на тъмно и студено,щото и дървата и свещите са и те спари!Спираме храната, спираме телефони, нет и ходим да робуваме за 400 лв. за да може такива кат Горанов да сиплаща курса по математика на син си, щото на него нали не му стигаше депутатскта заплата. Ама явно толкова е и баща той, щом курса по математика за детето му е по-важно от това то да е облечено, нахранено и на топло......

72

пишман финансист

преди 9 години

Тоя пишман финансист - обесен на крушката! Надминава и учителчето си Дянков по наглост! Да ходи при него

71

Ф.С.В

преди 9 години

Този |Горанов е САМОЗАБРАВИЛ се ***!!- Явно се мисли за Властелина на Облаците и първи братовчед на Господ - но скоро така ще падне - че доста ще го заболи- ГЕРБ винаги напуска с кръв властта - но този път мишмаша с САЩ и Русия в който ни забъркват евреите - ще бъде много гаден и отвратителен - в историята на Бг един ден ще пише - Борисов *** ! Българина е толкова беден и гладен - че вече не му пука от нищо - тежко ви и горко - алчни- без ценз - икономисти президенти и премиери

70

Будализъм

преди 9 години

Знай, че не съм кукла на конци!!! :)

69

до Unufri

преди 9 години

Вече наистина ставаш трагикомичен, сам взе да се разобличаваш в комунистически синдром :))) Такива гербаво-*** *** лесно се разпознавате с това, че много бързо започвате сами да си противоречите :) Както и с това, че все гледате да обвините другите в собствените си грехове..... Не си особено интересен, но донякъде е забавно да се гаргари човек с проправителствени *** и да ви гледа как се пенявите :)))

68

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАз тогава не съм плащал, защото преди 1989 баща ми ми направи къща. А сега моето дете не плаща, защото и аз му направих след 1989. Два имота му купих. Работя, имам производство и магазини. И не мрънкам. Започнах през 1991 с 2400 лева. Никога не съм имал политическа протекция, както и връзки, защото семейството ми е изселвано след девети. Това, че не сме 50те какво означава - че по-рано е можело да се живее и скотски, а сега понеже ти трябва да живееш и сме в 21 век е друго, а?

67

Анонимен

преди 9 години

До UnufriА държавата за какво е,моля ви се?!Значи аз съм длъжен да плащам всички данъци и осигуровки,а тя не е длъжна да се погрижи аз да имам достойно съществуване?Че тогава защо ми е държава!?????

66

55

преди 9 години

Горанов- рекламно лице на Герб!

65

Unufri

преди 9 години

До 74: типично комунистически синдром - да квичиш, да ревеш и да се оплакваш, но да обвиниш този, който те разобличава, че го правиш в същото :)Айде посочи ми в кой пост съм квичал и оплаквал не тикво червена :) Аз съм си добре, ама гледам, че вие като гаврошчета сте насочили влажни погледи към министъра, белким ви отпусне някой лев, точно както навремето майка ви ви праща на училище с два лева в ръката :)На 71 ще кажа, че няма нищо вярно в нито една цифра, която е споменал :)

64

Анонимен

преди 9 години

до работил за 80 леваКато кажеш "А", кажи и "Б". Хубаво казваш, че си живял с 90 лв. на месец, само дето очевидно не си плащал нито наем, нито ипотека. Иначе след като два месеца не си платиш наема хазяйнът ще те изгони на улицата. Ако си сложиш ръката на сърцето, ще си признаеш пред себе си, че и други работи не си плащал или пък някой ти е помагал с пари. Така че, остави ти тази работа да я караме с 90 лв. месечно... А и вече не сме 50-те години...

63

Анонимен

преди 9 години

До АзПогледни в парламента и във всяко едно учреждение що е на държавна хранилка :)) там ги има много

62

Do60

преди 9 години

В България ?Като знам,кои от района станаха депутати,koи имам проспериращи фирми бих казал-мафиоти и далавераджии.Прости,Нагли,без капка възпитание,с морал в петите,неуки селски тарикати и хитреци.