75

Анонимен

преди 9 години

Рано или късно Крим ще бъде върнат на Урайна.

74

Киев

преди 9 години

Споко така или иначе няма дълго да сте на власт, хората бързо ще се уморят от войната и пак на майдана. Демокрацията ви излезе прекалено кървава, гладна и студена.Всяка власт дошла с кръв в името на народа, обикновено е срещу народа.

73

Анонимен

преди 9 години

Тия нека плямпат докато Русия не се е присетила да си върне Киевская Русь!

72

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Бе тия докато не си счупат напълно държавата, няма да се откажат.Изобщо съществуването на Украйна е под въпрос.

71

вън на

преди 9 години

Американските окупатору от изконните индиянски земи. Аляска на Русия. Украйна е незаконна дътжава измисленна от Ленин.

70

Слама у краине!

преди 9 години

Добре че Русия отърва кожите на Кримчани , че като гледам как се прославя Украйна от тая слава население няма да и остане!

69

веси

преди 9 години

От началото на конфликта Украйна даде към 50 000 жертви и изгуби територии. Умират обикновени хора. И всичко това, защото НАТО се разширява и най интересното е, че точно към руските граници. Толкова ли силен противник вижда алианса в сивата студена Русия?

68

Кремъл категоричен

преди 9 години

Аляска трябва да върната на Русия. Преди това няма да има нормализиране на връзките между Русия и САЩ

67

анонимен

преди 9 години

Може.Ако украинците обявят руския език за официален в цяла Украйна...

66

Анонимен

преди 9 години

Ей сегичка ще ви го върнат и Хрусчов ще ви благослови!!!Я стига се вили!!!Окрайна нещастна!!!

65

до 106

преди 9 години

ТЕГЛИ МУ БОЯ С ПИСАНЕ ФАЙДА НЯМА ХА ХА ХА.ЖУРНАЛИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА БИВАТ ИЗБИВАНИ ЗА ДА ПРЕСТАНАТ ДА СЛУЖАТ НА МАФИЯТА КОЯТО ОГРАБИ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

64

веси

преди 9 години

"ТО ТАКА ВСЯКА ДЪРЖАВА МОЖЕ ДА СИ АНЕКСИРА КЪДЕТО И СКИМНЕ ПАРЧЕ ЗЕМЯ!!!" Тогава, защо това този къс руска земя около половин век се смяташе украински? В Севастопол - град герой на руската слава САЩ решава да се плесне военните бази и очакват Русия да не реагира? Хайде стига, уляха се брадърите...

63

Анонимен

преди 9 години

Защо пише на руски в този ден,отреп..Слава на Немцов,Героите не Умират,Слава на Украйна.

62

Политикоед

преди 9 години

След дъжд - качулка. Крим беше анексиран преди една година и Руснаците веднага вдигнаха стандарта на хората. Украйна може да иска Крим, но хората не искат Украйна, което значи, че ще трябва да се върнат обратно към мизерния си стандарт. Освен това Крим никога не е бил украински - руски е, като е даден на украинците от Хрушчов като израз на добра воля.

61

Анонимен

преди 9 години

Украина: Приз! Путин: Как хотите (достает из черного ящика печенюшки)

60

dublin

преди 9 години

Путин: Украина, вам выпал сектор Приз. А призы сегодня от Генерального спонсора Евросоюза! Украина: Я беру приз! Путин: Я предлагаю не открывать черный ящик, и даю вам скидку на газ. Украина: Я беру приз! Путин: Кроме скидки на газ, мы даем вам льготы на поставки ваших товаров в Россию и страны СНГ. Украина: Приз! Путин (заглядывает в черный ящик): Вместо содержимого этого черного ящика я предлагаю вам скидки на газ, льготы на поставки ваших товаров в Россию и СНГ, и еще 15 миллиардов долларов, без всяких условий. Украина: Приз! Путин: Как хотите (достает из черного ящика пече

59

Крим

преди 9 години

Факт е че Крим никога не е бил свързан по някакъв начин с Украйна (то не е и имало такава страна погледнато исторически!) 1954 е записан 'административно' към Съветската Република Украйна. Когато границите не са имали никаква стойност, и никой не е мислел за делене.ьТака че целия плач сега за Крим от страна на украйна няма никакъв смисъл. Винаги си е бил руски с Руско население (татарите имат известни претенций) - но Украинците могат само да подсмърчат!

58

Dublin

преди 9 години

Есть хорошая РУССКАЯ ПОГОВОРКА : "Когда коту делать не..чего , он яйца лижет... ". Очень к месту подходит... вы не находите...

57

Анонимен

преди 9 години

Крим принадлежи на Русия и Руския народ.

56

Иван

преди 9 години

Първо, тия ненормалници, които взеха властта в Киев да бъдат свалени и съдени за издевателствата над целия Украински народ. Да се избере едно правителство, което не е взело властта с преврат. Тогава щесе нормализира обстановката там и ще има легитимно правителство с което да могат да се водят истински преговори. Какво да се преговаря с тия, те повечето са за затвора.