228

Анонимен

преди 9 години

До АнонименПо същата причина по която *** емигрират в Англия - тайм най-лесно се намира работа като мияч на коли и чинии, берач на ягоди и каквото там се сетиш.

227

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Кой от вас, вдигна самолета тая сутрин, и разклати кревата ?Или се изсрахте , и без да си вземете душ, направо с одрисканите ***, се залепихте за компютрите.

226

Анонимен

преди 9 години

То пък тая *** телевизия BulgariaOnAir освен неколцина ***, кой ли пък я гледа ?!

225

до 432

преди 9 години

Много рано сте употребили опиати и алкохол

224

до 424

преди 9 години

Значи и ти не си нормален ,щом си във форума?! Отдавна съм разбрал защо не сме на една страна. Защото сте ***, напразно ви плащат по някой цент.

223

Анонимен

преди 9 години

Тая статия вече я четохме няколко пъти! Само че още древните хора са казали по-добре хляб и сол в мирно време, отколкото печено агне във война!

222

информационен поток

преди 9 години

Заливай с помия. Карай ги да вождат черното бяло а бялото черно. Карай ги да се съмняват в пола си вярста в децата в майката докато признят *** за господ.

221

Анонимен

преди 9 години

До Mr.STARBUCKS-------ти ли си нормален??????????????????????? направо ми вдигна настроението тази сутрин със своята самооценка....хааххххааХХХААааххххха

220

До Път

преди 9 години

Абсолютно си прав...Ако от ЕС бяха казали -необходимо условие да ви приемем е да си УВЕЛИЧИТЕ ЯДРЕНИТЕ МОЩНОСТИ- нови реактори например бих се съгласил че ни мислят доброто...А не-УНИЩОЖЕТЕ си производството на евтина електроенергия и тогава по милост ще ви приемем...А за квотите в земеделието не ми се и говори...

219

поррпи нгп

преди 9 години

Тоя Немцов изхарчил доста американска пара,после не оправдал очакванията и американците са се възползвали за последен път от него--------Между другото има клип в нета,в който Путин им казва в очите това--След като не сте изпълнили задачите на Б.Дом отивате "в разход".....никой не иска слаби позиции от вас.....

218

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До сургутАма как няма да е такова мнението, като във форумите на тоя сайт се събират само деменционни комунисти и издухани атакисти.Нормалните и цивилизовани хора работят, или просто не четат глупостите ви.

217

Мераци

преди 9 години

Обонго иска ба-на-на.Обонго иска не-фта.Обонго иска Путин пада от клон.Обонго иска скача на клон.

216

Анонимен

преди 9 години

До Соросоидчетата:Внимавайте от кого вземате пари, защо идва време да давате отчеткакво сте свършили и за това се плаща скъпо.Инача много по-лесно щеше ако бяхте прочели и вникнали в книгатаМефистофел, но явно сте спали в клас на времето.

215

123

преди 9 години

До Тоя ***,Истина е, платили са едно "интелигенти" и кроят пуч.

214

Дрън-дрън

преди 9 години

Да, бе! Той руският народ умира да го грабят западняци. Подготвили са екипче от платени национални предатели да заменят Путин и го наричат "народ". Да внимават, защото вместо да докарат на власт своите марионетки, ще докарат на власт още по-крайни националисти.

213

сургут

преди 9 години

До волгоградския--тук мнението на повечето хора е,че късно са го гръмнали тоя ***.Хората казва така-щом работи за сащ и техните идеи--малко му е--доигрался.......

212

волгоградския

преди 9 години

Поздрав за Обонго. YouTube- "Я рускии оккупант"

211

Путь = Път

преди 9 години

Със своите лъжливи "евроатлантически ценности" и своята фасадна демокрация, илюминати подмамиха много държави от Източна Европа и света да съсипят икономиките си и спокойствието, в което живееха едно време.За 25 години Нов световен ред населението на бившите социалистически държави се е стопило с 1/3 !!!За *** и ислямизацията да не говорим ...Ето, докъде водят "евроатлантическите ценности" !Ще могат ли да излъжат и руснаците ?Не вярвам, защото познавам руския народ.

210

АНТИ

преди 9 години

Работата отива на вобйна!

209

Анонимен

преди 9 години

До Мора Нант------------------без пари ви мразим Кончити--без пари и ще ви купуваме по едно куршумче-подарък от сърце.....