158

Rainmaker

преди 9 години

https://youtube/watch?v=T1pVJEkOuZU

157

2222

преди 9 години

НЕ ГО ХАРЕСВАМ ТОЛКОВА НО СЕ ВЪЗМУЩАВАМ НА ДЕПУТАТИТЕ МУ КОИТО НИКОГА НАМАШЕ ДА СТАНАТ ДЕПУТАТИ АКО НЕ БЕШЕ БАРЕКОВ А СЕГА МУ ЗАБИВАТ НОЖ В ГЪРБА- РОСЕН ПЕТРОВ Е ЕДИН ОТ ТЯХ А ДРУГИТЕ ВИЕ ГИ ЗНАЕТЕ

156

Анонимен

преди 9 години

Наличието на *** в политиката показва само, че има ***, които гласуват за тях... и то много. Докато не осъзнаем, че политиците са огледало на народа, все ще си мислим, че някой друг е виновен за всичко и ще си тънем в мизерия. Колкото до Барека - циркаджии е имало и ще има винаги. Пълно е с такива.

155

Rainmaker

преди 9 години

"have very difficult eyes" Абе дудук неграмотен,скрий се в някоя кръчма и спри да излагаш нацията по света.Незнам какво трябва да се случи за да се събуди българският народ и да премахне тези изчадия от властта.Как изобщо някой мислещ човек може да му повярва и да гласува за него.Но те всички умни и можещи хора се махнаха от страната,като видяха,че е вече приватизирана от мутрите и техните *** лакеи.Тук са само напити с ракия зомбита.Няма надежда за България с такива простаци във властта.

154

Анонимен

преди 9 години

Gospoda bulgari,ne se uchudvaite kakuvto izbiratelq takuv i ,,politichesvkiqt elit''.Boiko otdavna vi gokaza: ,,v Bulgaria materialut e losh''. Kachestveniqt otdavna izbqga ot Bulgaria i nikoga nqma da se za-vurne.

153

Бънди

преди 9 години

Не искам да оправдавам Бареков, защото е измамник и лъжец. Възможно е да владее френски или немски, но не и английски. Съмнявам се, че не говори никакъв език освен български. Явно обаче е решил да се излага.

152

Анонимен

преди 9 години

На мама убавеца бее, *** много хубаво го говориш тоя английски, като майчин ти е станал. уан ту фри :Д :Д :Д слагай бялата риза и белия памперс, че се ***

151

smq smqh ama....

преди 9 години

изобщо не е смешно....жалко е да го е..А... това е лицето на страната ни в Европа ...това е рекламата на страната ни ...след като този е избран да седи там..какви ли изводи ще се наложат за българския народ и избирател ?

150

Анонимен

преди 9 години

Ето за това сте бедни и миризливи: всичко ви е като английския на бареката.

149

Райна

преди 9 години

Бе какво сте захленчили, че тоз тъй ви излагал, оня инак ви излагал. Мен като ме излага някой му бия шута или бия на себе си по-далеч от него. Вие хем си го храните и поите тоя и останалите подобни, хем едва чакате подобна статия да си циврите на воля, пред широка публика, анонимно, разбира се, как сте разбирали, че не му се разбира. Еми явно не сте му на нивото.Той без грам способности е избран от вас да ви представя, а вие, "кадърните" може да се чувствате представени. Благодаря за вниманието!

148

дс

преди 9 години

Ха Ха- това е съветника на няколко международни КОРПОРАЦИИ! Явно Тези КОРПОРАЦИИ плащат и за отличният Английски на този жалък измамник, първеню и откровен ЛЪЖЕЦ!! Добре, че с другарката Сестра Манолова- водещ Кюстендендилски юрист разбиха най-голямята далавера на века - Костинбродската! Срам и позор за нашата държава! И това *** на фона на хилядите български деца, които с много труд и лишения се изучиха в Западни университети и повечето то тях са с поне два западни езика!!! Ех ***

147

Анонимен

преди 9 години

Колко ли от пишещите тук знаят чужд език ?Като ви гледам правописа,ми става ясно защо има подобни политици,като Борисов и Бареков!

146

Христо Тамарин

преди 9 години

Едно време Тодор Живков претендираше, че знаел руски, и поради това на съвещанията на кремълските сателити участвал без преводач. През 90-те години излязоха спомени на чехословашки участници, свидетелстващи, че Живков не разбирал дискусията и правел впечатление на ***. Иначе Живков си беше хитър селянин и защо не си е осигурявал преводач не ми е ясно.

145

Христо Тамарин

преди 9 години

Нито Борисов като български премиер, нито Бареков като евродепут са длъжни да го знаят английският. Обаче са длъжни да знаят, че не го знаят, и да не претендират да го знаят, като дават интервюта на английски. При Борисов всичко си е наред - винаги с преводач. Но Бареков се е изръсил.

144

Stonewall Jackson

преди 9 години

Тоя освен да свири на д/дук за друго не става ...Баце имаше една реплика :- Къде е Барекоффф - тоя кап/т ?

143

Анонимен

преди 9 години

всичко е резултат от малоумието на българския избирател

142

Анонимен

преди 9 години

Ох Котьооо...20 000 евро месечна заплата..тоя жули Джак Даниелс като за световно там.

141

Анонимен

преди 9 години

Малеее сега го чух. Оправи ми настроението за деня със сутрешното ми кафе.

140

Анонимен

преди 9 години

Муаахахахахах..да вземе Стоичков малко уроци да му предаде по английски. Муахахахахахаха ще ме умори от смях тоя дудук.

139

Анонимен

преди 9 години

верно, трябва му ПиАр на Бареков. От статистиките на евро парламента се вижда, че по рейтинг и активност той заема края на листата:MEPRANKING SCORE29(748th of 751 MEPs)mepranking.eu/8/mep.php?id=124871ето защо той има необходимост от повдигане на самочувствието и затова вече два дни почти само с това занимават публиката. Лоша реклама наяма. Просто бизнес.