140

Тошко

преди 9 години

Путин и Немцов въобще НЕ СИ ПРИЛИЧАТ, защото единия е 150 сантименров аутист.

139

Nox

преди 9 години

"Путин е пътник! Няма военно престъпник като негo"Путин каквито и извращения да направи (чисто хипотетично) не може да ступи и на малкия пръст на истинските изверги и военни престъпници -- САЩ и Израел.

138

Го4о

преди 9 години

Доказателствата, които е имал НЕМЦОВ за руски войски в Украйна са причината поради която е бил унищожен..... това е най-правдоподобната версия за жестокото убийство! Путин е пътник! Няма военно престъпник като него - ненаказан със смърт!

137

Nox

преди 9 години

Щях да кажа, че е време да започнем да изтребваме и ние членове на петата колона у нас, *** са толкова много, че не зная от къде да се започне...

136

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 407Да ти пикая на русофобията!

135

!!!11111111111111

преди 9 години

По рано трябваше да го свитнат тоя либерален ***.....бая пари изяде на американските данакоплатци...

134

ха-ха-ха-ха :)))

преди 9 години

До Митака - ЮратаВярно ли бе, ***? Защото в Лондон се отнасят с руснаците като с парцали, само в строителството ги взимат и онези мълчат като мишки, за да може чичко англичанин да го вземе да изкара надника. Най-големите смешници по света са руснаците - или са плюнки нещастни или са мафиоти. Ти така като те чета май си от първата категория, ***-о-о-о :)))

133

Анонимен

преди 9 години

Брей, тоя запад само на руснаците угажда :)

132

Митака - Юрата

преди 9 години

Аз пък, където и да ида в западна европа, казвам, че съм руснак. Говаря руски перфектно, а го владея и писмено, защото съм следвал в Москва. Като заявя, че съм руснак, веднага се отнасят към мен с респект и тичат да ми угодят. И така трябва да е, защото западняците *** ***, ама добре знаят кой кара влака! Русия е локомотива, останалото е вагони...

131

Иван

преди 9 години

Максимално ме кефят нашити - братушките. По-долу в една статия, като чета поредицата от елиминирани *** и вредни елементи, кой с шалче, кой с топло чайче, съществото ми настръхва и се тресе от кеф от абсолютният им професионализъм и 100% успеваемост! Обичаме ви Братушки! Искаме България да бъде горд член на Руската федерация!

130

Do 399

преди 9 години

Американецо, Хамерика изтезава хората в страни по целия свят като почнеш от Полша и Румьния и стигнеш до Гуантанамо. Осьдени нема - нито маймуни нито хамериканци. Така че когато видиш Буш Младши избил милионни Иракчани осьден в Хага тогава може да се опиташ да говориш и за други.... хахаххахахах

129

Уйо

преди 9 години

Има ли от "протестна мрежа" ....? Има ли свободни работни места при вас и колко ще ми плаща "Америка за България" като нов протестант?

128

американецо

преди 9 години

***, едно питане към вас: Когато сатрапа *** бъде изправен за престъпленията си пред международен трибунал, вие *** майцепродажни ще ходите ли в Хага да развявате руски знамена в негова подкрепа пред залата на съда?

127

Анонимен

преди 9 години

Този писател , който седи на топло и се инхформира от телевизора, прави се на дисидент и той реве като иво инджев със сигурност се надява, че не си спомняме как известният и изтъркан довтръсване "дисидент" солженицин, се върна като наакан *** в Русия, нищо, че толкова плю срещу заплащане. Ще му простим и несъвършенството, че биел жена си.*** ще повярва, че президентът с 85% подкрепа, в тази ситуация, ще нарежда убийство на един имагинерен опонент.Това е отключване на зла пропаганда.

126

Анонимен

преди 9 години

Когато са го убили се е разхождал с крехко месце - 23 годишно украинче, а той е бил на 55 години, лека му пръст евала на човека на такава възраст и си може още или си има пари за прясно месце. Само да не се окаже, че някой тъпкач на украинчето го е очистил от ревност, щото тогава нещат пак ще се извъртят в полза на Путин.

125

Анонимен

преди 9 години

Тоя Немцов приличаше на Георги Илиев! Мутрите даже и по физиономия са еднакви.

124

Анонимен

преди 9 години

Този дето е коленичил на снимката е сякаш брат на Немцов- толкова *** физиономия.

123

Анонимен

преди 9 години

Само като се вгледа човек в мутрата на Немцов и ти става ясно, че е ***. Човек със злобен характер дето се помисли за по-голям от Путин заради *** си господари зад гърба си.И ще се радвам да знаят всички сороси, че предатели в Русия Путин не ще!

122

Анонимен

преди 9 години

АНИ,АНИЧКАА ОБЪРКАЛА СИ БАЦЕ....НЕМЦОВ Е ИМАЛ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ АРМСТРОМГ И КОМПАНИЯ НЕ СА ВИЖДАЛИ ЛУНАТА ОТ БЛИЗО,И ЗАТОВА СА ГО ОЧИСТИЛИ.............

121

zevs161

преди 9 години

Кроме как заподу и оппозиции это не кому не выгодно ! Оппозиции нужно по мирится и на крови своих поднятся ! Его партия правое дело , чем-то правый сектор на Украине напоминает !