37

волгоградския

преди 9 години

До 46Отговори ми честно.Ти чувстваш ли се горд от своя президент? И мислиш ли че този президент работи за интересите на Бьлгария?

36

Михал

преди 9 години

До Анонимен--27; Какъв вожд беше само оня правешки селянин.Какви умни решения вземаха тогава. @ пъти искахте да ни закачите за тогавашпния СССР. Добре че Хрушчов не поиска. 3 пъти сменихте парите да погасяте инфлация.Колкодълг оставихте ,че още го плащаме. Като беше толкова хубаво защо сменихте системата? Кой бяга от хубавото? Защо Луканов обяви ФАЛИТ.

35

волгоградския

преди 9 години

Ще повърна

34

Анонимен

преди 9 години

Развитите страни са близо до тавана и затова от десетилетия нямат реален растеж, а капиталът е като акулата, която се задушава, ако няма движение.Затова той бяга към новите икономики с ниска производителнос т и евтина работна ръка. Това ражда безработица в развитите страни и дефлация, която се опитват да преодолеят с печатане на пари, тоест лекуват симптоматично болестта.Рано или късно ще се разрази истинската криза, която ще промени света. Дано да е мирна и най-сетне да се намери решение.

33

Д

преди 9 години

Другарю президент! *** как човек да няма желание да пуска върху вас тежки предмети, като ви гледа физиономията на действаща ***, която прави всичко от любов, даже и заплащане не е необходимо!

32

Byzantine

преди 9 години

До Откъс - 3Това се знае отдавна , където е стъпило МВФ трева не никне ! Няма държава която да е добре благодарение на МВФ .

31

Анонимен

преди 9 години

Толкова сме стабилни,че и бик да ни го натресе,няма да мръднем!

30

Анонимен

преди 9 години

До ***сектата на русофилите хич не го люби президента нещо :D---------------------Що ти любиш ли го?Като се любите взимайте предпазни мерки!

29

да, ама не !

преди 9 години

2015 ще е годината на фалита в България. Такива некадърници ни управляват, че е страшно.

28

Откъс - 3

преди 9 години

Джоузеф Стиглиц нарича"коруптизация".Оправдавайки се с"условията на МВФ"политическите лидери,вместо да продават държавните предприятия,по-скоро"подаряват" енергийните,водните,транспортните и телекомуникационните компании на своята страна.Да можехте да видите как им светват очите пред перспективата да получат 10% комисионна по сметка в швейцарска банка с/у смъкване на цената на националните активи с няколко милиарда"споделя Стиглиц опита си от приватизацията в Източна Е-па"/от Убийци с куфарчета/

27

Откъс - 2

преди 9 години

над 100млрд.долара.А след като паднат от власт,тези пари остават да се изплащат от следващите правителства и данъкоплатците.Според изчисленията на независимата консултантска агенция Sag Harbor Group почти половината от парите,взети от най-големите държави-длъжници,почти незабавно/още същата година или дори същия месец/се оказват в личните сметки на корумпирания елит. Най-големи възможности за това гарантират програмите на МВФ за приватизация,която.../от Убийци с куфарчета/ продължава

26

Откъс - 1

преди 9 години

В книгата си "Игра,стара като империите"Хайът обяснява,че корупцията винаги е била прислужница на властта.Корумпирани лидери от развиващите се страни постоянно получават нови и нови кредити,въпреки предупрежденията на финансовите детективи,че голяма част от парите се присвояват в частни фондове.Стивън Бъркман в книгата си "The Worid Bank and the $100 Billiion Question"изчислява,че корумпираните елити в Третия свят са откраднали от кредитите за развитие.../от Убийци с куфарчета/ продължава...

25

***

преди 9 години

сектата на русофилите хич не го люби президента нещо :D

24

Анонимен

преди 9 години

Тая селска мутра зад него е американски агент, а на нас министър на отбраната.

23

sorry

преди 9 години

Това ми звучи познато,като- вече няма да крадем!

22

fitnpo

преди 9 години

Президентът обеща да стои само на задна..без да шава много много!

21

Анонимен

преди 9 години

Г-н Президент, не знам за каква стабилност си мечтаете, но определено вие не можете да сте гарант за това, още повече, предвид ролята, която имате, на най-обикновен позьор. П.п. Май беше по-добре магаре да изберем.

20

Анонимен

преди 9 години

Е то и аз ако имам МЛН./МЛРД. комисионна/и ще съм стабиъен !

19

Сценка

преди 9 години

Е сега замазват положението със заема.А народа... ще му мине с оставка на някакъв си гоце.

18

Българин

преди 9 години

"Плевнелиев обеща на Юнкер: Вече ще сме стабилни!"Ега ти президента на" независимата държава България".Срамувам се от него. Пухлю.