65

Анонимен

преди 9 години

Интересно как е взел книжка и документи. Такава умствена дейност не е характерна за него...

64

bobo

преди 9 години

Супер,добре,че няма да се връща!!! Един *** по-малко!!! Ми...ТИР я,какво друго да купи!!?? То,за друго се иска и малко акъл!!!

63

Анонимен

преди 9 години

Мишо Шопара да си беше купил камион да го кара в съветския съюз преди 30 години.

62

Ново заглавие

преди 9 години

Нищо не става от Мишо шопара

61

Анонимен

преди 9 години

Защо е отишъл в Америка а не в Русия, жалък малък човек

60

таник

преди 9 години

Само се чудя, що не върти геврека в Русия ами щатите?

59

Гошето

преди 9 години

ха ха ...тоя се чуди как да се рекламира ....глупост до глупост отделно от това с 15 долара на час не се купува камион...*** както и да е ***...

58

ПОПФОЛК

преди 9 години

Супер, не се връщай моля, на никой няма да му липсваш!

57

Анонимен

преди 9 години

Абе, всичките реват колко е зле демокрацията и колко хубаво е било по Тошово, ама никой не бяга в Русия (която реално си е комунистическа), С. Корея, Китай и Куба. Дори и Шамара предпочита да върти геврека, ама да е в САЩ, да не говорим, че самите руснаци напълниха Америка. А аз лично не съм чул и един американец да е избягал в Русия, нито европеец.Севернокорейците ги вардят с войник на всеки метър граница да не избягат в Ю. Корея. А южнокорейци да се натискат за С. Корея нещо липсват.

56

Анонимен

преди 9 години

Земи да натовариш и червените бабички - най-лудите ти фенки в тира и не се връщайте повече.

55

Анонимен

преди 9 години

Шамара е първия рапър комунист в света.И първия комунист рапър.Може от хамерика да иде на гости и да рапира на бай ти КимЧенУн подобно на Родмън...Пара да има,друго не е важно

54

Анонимен

преди 9 години

Ми хубавото е, че се вижда, че от калпав хип-хоп не се живее в Бг. Щото ако се оцеляваше с реденето на псувни още много като тоя трябва да търпим да ги слушаме. :)

53

междунар. журналист

преди 9 години

Това са привържениците на БСП и социализма. Докато им плащат от Позитано са много ХАРД , а после заминават в САЩ да живеят . Нали беше долу НАТО , долу ЕС долу Запада какво правиш там другарю необразован , а не си в Русия или Северна Корея. Нещастни демагози .

52

червена отрепка

преди 9 години

Този последно не беше ли червен? Защо не кара камион в Сибир, а е отишъл в САЩ????

51

Анонимен

преди 9 години

Откога младити социалисти бягат в щатиге? Защо не отиде в Русия. Нали си дра гърлото за тези *** - комунистите. Добра работа им свърши и бе щедро възнаграден. Да живее комунизъма!!!

50

Некой си...

преди 9 години

Аз пък се радвам, че Мишо-Шамара е решил да си опита късмета в САЩ. Човекът е решил да се занимава с легален бизнес, което е супер. Поне няма да се занимава с глупости и парите, които ще спечели ше бъдат изкарани с честен труд. Пожелавам му късмет в начинанието!П.С. Хайде сега злобарите и завистниците да ми нацъкат минусите.

49

Анонимен

преди 9 години

Няма да се върне, НЕ защото там му е много добре.В Америка ще му се скъса г*зенцето от работа, за да изкара тия пари, дето му ги даваха, за да пърди и да се уригва в Бай Брадър или да се прави на клоун по протестите.Няма да се върне, защото Бойко ще му направи живота черен, ама то като си праст като гадулка.Както има една приказка, не би мирно седяло, не би чудо видяло.

48

факт

преди 9 години

Камиона го е купил на кредит и сега цял живот ще слугува за някакъв скапан камион, ако не го очистят някъде по пътищата или не се затрие или осакатее в катастрофа. Шофьорският занаят в Америка никак не е лек.

47

До 43

преди 9 години

Нищо напротив и дай Боже всекиму да си надмогне харча.Но прави впечатление, че след като се тръшкаше по разни митинги само преди година и урева света за част от нашенските политици и техните американски зависимости, внезапно зачезна точно в посока Щатите. Що не отиде да става тираджия в Сибир например? Или доброволен шофьор и снабдител в Крим, Абхазия, Татаристан, Чечня, а забегна към Америка? То е, ясно защо, нека да издребняваме!

46

Що бе Мишо

преди 9 години

Що бе Мишо, нали си с леви убеждения, върви карай камион в братска Русия