13

хаха

преди 9 години

Путин имал подводници? А то тия дето са насреща му са сигурно с лъкове и стрели. О да, и да вземе да хване малко риба с тия подводници, че народа му огладня.

12

Циганин

преди 9 години

Днес , продължава в същият дух като и повечето издания в Европа ,да вадят само конетекси от това което е казал Путин и да го интепретират по изгоден за тех начин .Путин е казл ,че не може да има война с Украйна и Киев да си стабилизира положенитео в страната ,че не добре нито икономически ,нито политически ,те трябва първо да си управят страната а след това да мислят как да воюват с други . Ей,аман от пишман услугвачи на долара ,едно време слугуваха на Москва ,сега слугуват на Вашингтон .

11

Анонимен

преди 9 години

За Яйценюк ли говориш? Така си е!

10

До 15

преди 9 години

За съжаление псаки напуска. Руските медии са в траур, няма кой да ги разсмива с клоунските обяснения. Даже измислиха виц: Питат Псаки от кого е бременна? -тя: смутено, поглежда в листовете пред нея и изрича - не знам, не съм сигурна, ще се върна в офиса и ще проверя!Но да ти кажа, псакито е цвете пред някои наши журналисти. Тя поне знае че лъже и маже, а нашите, с въодушевление ръсят такива дивотии, че чак ми падат пломбите от изумление. Истински маразъм!

9

идиот от Дневник

преди 9 години

НямAaaaAA пъък, *** ще нaпaдне източноевропейскa държaвa(коя точно незнaм)Диктaтор доленБялaтa злaткa в зaтворaРублaджииииПродължaвaме нaпред

8

Анонимен

преди 9 години

Ha-ha-ha!Djudjeto si misli , 4e mu vyarvat.Skoro shte se umori.

7

Анонимен

преди 9 години

А защо няма статии за черната май..., пардон, бялото зайче от белия дом. Нали сме евроатлантици, какво е казал стопанина на белия дом, какво казва Псаки, защо не ни информират? Значи медиите се контролирато от Москва и за бялото зайче-миротворец от Белия Дом има информационно затъмнение

6

хаха

преди 9 години

Др. Путин нещо започна да омеква, защо ли? И между другото - операция Atlantic Resolve ще се разшири в Румъния и България в края на март заради нарастващото напрежение в региона от кризата в Украйна.

5

Гошо...Тъпото

преди 9 години

Да поканим Путин да ни стане президент,за да намери пари за нашата армия и да я спасим от окончателно...закриване.Явно сега...изпълняващият президент ***,му стига само гвардейската рота,за да му отдават чест пред...Президентството.

4

Анонимен

преди 9 години

Още е рано за Путин, американците още мият кенефите, след 2-3 часа ще се приберат и тогава пуснете Путин.

3

USSR

преди 9 години

ВЕЛИК !!!

2

Анонимен

преди 9 години

PUTIN SHTE POBEDI SVETA TAKA E KAZL NOSTRADAMUS

1

Анонимен

преди 9 години

На комонист никои нисто не вярва и никога.Апък на КГБ абсурд.