194

Анонимен

преди 9 години

И този шушляк нагъл плаши. Буда ни плашеше цяло лято, тоя "милионер" и той, а проблема е, че ще се крадне и то здраво. Всички правителства краднат но тези са нагли особено Горанов. Бърза този джунчо да стане милионер за сметка на измъчения народ. Да не му позволим!!!

193

Ташунко

преди 9 години

Дай Боже гръцки сценарий за България! 8~10 пъти по-високи пенсии, неотговарящи на икономическите способности на Гърция, но изплащани с парите на Европа. В пъти по високи заплати. Горанов, по-добре се поучи от гърците как да разменяш празни приказки за евро кеш!

192

Стоичков

преди 9 години

Нямало пари а Фаса строи в Етрополе стадион за 10 милиона.Хвалил се е че ще открадне 3 милиона.

191

Анонимен

преди 9 години

"Част от парите вече сме ги похарчили в предишни години" ами връщайте ги бе ваща мама!! Нарязахте заводите, раздадохте земята, златото, унищожихте селското стопанство и се оказало, че дължим. Направо се редете на стената и загрявайте, че идваме!

190

Анонимен

преди 9 години

българите само могат да си помечтаят да бъдем като Гърците.никога не сме били и никога няма да можем да бъдем като тях.

189

Анонимен

преди 9 години

Заради простотията и алчността на шепа политици страдаме вече 25 години.Само се питам: Докога.

188

Анонимен

преди 9 години

Който се опитва да краде на площада и ръцете до лактите да се режат, само така ще се оправим.....

187

кроткия

преди 9 години

Ай бегай от тука ве ***... Гърците винаги са били в пъти по добре от нас, дори и сега са поне 5 пъти по добре от нас. НИЕ КОГА ЩЕ СМЕ ДОБРЕ? ТЕБ ПИТАМ ***!

186

джото

преди 9 години

Каква наглост само.Да си пиеш кафето със свинята Пеевски,да лъжеш хората всекидневно,да си приятел под прикритие с тези които не разказват играта .Защо народа трябва да плаща ВСИЧКИТЕ ВИ ДЕЛАВЕРИ????4 МИЛИАРДА -КТЕБ?ЗАЩО НЕ НАЦИОНАЛИЗИРАХТЕ АКТИВИТЕ НА БАНКАТА ???11 МИЛИАРДА АКТИВИ А СЕГА КОЛКО ОСТАНАХА???БТК КОЙ ЩЕ ГО ЛАПНЕ??ДОКОГА ЩЕ НИ ПРАВИТЕ НА МАЙМУНИ???КОЛКО ГОДИНИ ТРЯБВА ДА ГЛЕДАМЕ КАК НИ ОГРАБВАТЕ???КОЛКО ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ В БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СПРЕТЕ С КРАЖБИТЕ??

185

ИСТИНАТА

преди 9 години

Хатакаааа....Орешарскки като щеше да тегли 1 милиард ореваха света, протести платиха и какви ли не дивотии правиха само и само да се докопат до властта отново и сега.....опааа...16 милиарда!!! Що така?!!?! А милиардите от КТБ къде потънаха.....с тоя нов бор4 тях ли ще покриват?! Нещо става тука! Хайде стига ви толкова....оставка и нови избори!!! На всеки три месеца мине не мине, бор4ове се теглят в милиарди евра.....шепа народ остана в тази държава, кой ще върща тия душамнски кредити?!?!

184

Анонимен

преди 9 години

Знаете ли колко млади хора не създават семейства, защото нямат възможност да ги издържат ?! Да отидем пред народното събрание с по един камък и като в "Грамада" на Вазов да хвърлим камъка и да кажем, "Проклети да сте" !!!

183

Анонимен

преди 9 години

Никой не взима заеми в дългосрочен план, защото някога щял да покрива стари. Една част ще откраднат, а с другата част ще купуват нещо угодно на янките. Между другото гърците не стигнаха ли до тук, точно заради огромни заеми ?!

182

марта

преди 9 години

Утре е прошка,а за тези изедници никаква прошка!Тези дето дето съсипаха живота ми и вкараха в гроба хилади младежи и деца от глад и болести,да отидат на гробищата и да поискат прошка отмъртвите!Да не им просто и от мен и от Бога!Амин!

181

Анонимен

преди 9 години

Вече няма кой да оправи нещата. Човек като разгледа отблизо парламентарните сили и министрите и им чуе програмите, идеите и най-отявлените им специалисти му иде да зареве с глас и да посегне на себе си..

180

Анонимен

преди 9 години

Защо толкова голям дълг се пуска в последния момент и парламентът трябва като машина след пет минути да го гласува? Защо никой не е обяснил за какво точно ще се използва? Защо точно тези четири банки - не, че са лоши, ама как без конкурс? Защо адвокатски кантори и банки ще вземат комисионни без конкурс?

179

Анонимен

преди 9 години

AAAA тая няма да стане ,не мога вече нито да ги гледам тия нито да ги слушам от нерви.Вкарват ни в спирала от вечни кредити както умишлено вкараха всички семейства.Крадци и измамници да се махат щото ще стане ДЕБЕЛА!!!!!!!!!!!!!!

178

Анонимен

преди 9 години

Каква ирония на съдбата.Младите и интелигентните, които миналата година се скъсаха да протестират за заем от 1 млрд. ,сега същите ще плащат 16 млрд..Това потвърждава още веднъж тезата за инспирирания от вън протест.Но както се казва -каквото сам си направиш и т.н. .

177

Анонимен

преди 9 години

Унищожихте плодовете на десетилетния национален труд! Продадохте десетократно по-евтино индустриалните мощности! Родихте хиляда нови милионери за сметка на милиони обеднели! Създадохте най-голямата безработица в Европа! Разпръснахте по света 1.5 милиона млади хора! Направихте от специалистите улични продавачи и охранители! Превърнахте боклукчийските кофи в спасителен изход! Намалихте нацията с близо 2 милион жители! Съкратихте средната възраст на българите с 10 години! Върнахте забравената детска неграмотност! Отворихте път на младите хора към

176

Анонимен

преди 9 години

Индустриалният умствен капитал на България вече е унищоженТова е престъпление, по-голямо от самото разрушаване на индустрията, защото без интелект е невъзможно нито изграждането, нито развитието й. Той се създава бавно и трудно. Нужни са време, подходяща среда и много пари.Разправата бе извършена професионално. Тя включваше: Бърза раздяла със старите специалисти. Те бяха унизени и оставени на мизерно доизживяване. Разгонване по чужбина на специалистите от средното и младото поколение под натиска на безработица и безперспективност. Сриване възпроизводството на нови специалисти. Съсипана бе обра

175

ген.Луков

преди 9 години

Абе не ви ли стана ясно,че България е предадена още от 1989-та година и сега тече продаването и.Това е единствения мек сценарий.Иначе хората ще излязат по площадите и ще има жертви.Говоря за останалите в страната.Иначе прокудените навън вече им се раждат деца и внуци.Едни слугуват,други са се интегрирали при по-добри условия.Няма армия.Ситуацията е ясна.