8

ДА ,БЕ ...ХА,ХААА

преди 9 години

..Като дойдат тука в България----ШЕ ГИ ХРАНИ И ПОИ ГЕРГОВ И КОМПАНИЯТА ОТ ПОЗИТАНО-20!!ЩЕ ВИ ГИ ТРЪСНАТ НА ГЛАВАТА ---ДА ГИ ХРАНИ ЦЕЛА БЪЛГАРИЯ /ЩОТО Е МНОГО БОГАТА /...АМИ ДА ГИ ХРАНЯТ РУСКИТЕ ДУПЕДАВЦИ У БЪЛГАРИЯ!!!АЗ--НЕ СЪМ ИМ БИЛ ТЕЛЕГРАМА ДА ИДВАТ В БЪЛГАРИЯ!ДА СИ ХОДАТ В РУСИЯ ---КАТО НЕ ИСКАТ ДА СЕ БОРЯТ ПРОТИВ РУСКИЯ ГЕНОЦИД!ПЛЮЯ НА ТАКИВА СТРАХЛИВЦИ И *** ---КОИТО НЕ ИСКАТ СВОБОДА В УКРАЙНА!МАЙНАТА ИМ!!!!!!

7

миро

преди 9 години

До Защо Митов Мълча?Не са български граждани,а етнически българи разликата е огромна образовай се малко,стига с рогите напред,а за мълчанието и аз съм против но на този пост е

6

Няма значение

преди 9 години

Господа "журналисти", защо публикувате снимка от днешния обстрел в град Донецк, при който по непотвърдени данни (все още) има петима убити мирни граждани и нищичко, ама нищичко не казвате какво се е случило?

5

КуРти

преди 9 години

"Той обясни и че не вижда заплаха от масово преселение на етнически българи от Украйна в България. "Те трябва да се питат дали са готови, каза още Балтажи и допълни, че България също трябва да се запита дали е готова за това."Тоя се опитва да ни вмени, че има нещо лошо в това ли? Защото аз не виждам нищо такова, предпочитам етнически българи, бели хора християни да приемаме, вместо някакви маймунопитеци, 1/3 от които не е съвсем ясно какви са и какви поразии могат да причинят.

4

Анонимен

преди 9 години

Вече тече мобилизация, пред офисите на атака раздават на всеки 5 мобилизирани: пластмасова маса, мегафон и парче пица :)

3

Анонимен

преди 9 години

айде ушанките напъплиха и тази статия.

2

Иван

преди 9 години

Сащ не участва на срещата , това означава че ще има война , Меркел И Обама говориха и нищо конкретно. Защо ЕС се меси в Украйна и преговаря от нейно име (или Украйна е колония ) мир няма да има , започва голямо въоръжение в ЕС и Украйна с подкрепата на САЩ И СБЛЪСЪКА Е НЕИЗБЕЖЕН.

1

Защо Митов Мълча?

преди 9 години

А защо Митов мълчи? 40 българи убити от които двама изгорени! Мобилизират български граждани да се бият за продажната фашистка хунта на Порошенко!Защо Митов мълча като газ до сега???Оставка веднага на Митов!!!