160

муспи

преди 9 години

Другари, има решение на синедриона и лично на Генералния Секретар да ни разкарат един по един, за да дадат път на нова генерация партийни работници да довършат геноцида! Знаем ги ние тези работи - това се прави за да се лигавят с демокрация! На борба другари за нашите права! - Бой последен е този...

159

Анонимен

преди 9 години

Ако тоя наистина лежи 4 години в пандиза, се заклевам да си продам имотите във Франция и да се върна в БГ!

158

Анонимен

преди 9 години

Kvo se rasvaite do 24 chasa shte otmenqt prisadata

157

Анонимен

преди 9 години

Кой е готов да се обзаложи с мен че, Цветанов няма да лежи на топло? В тази присъда има пръст Доган, който държи съд и прокуратура. Бас държа че, много скоро ДПС и ГЕРБ ще затоплят отношенията си и меракът за каквито и да било реформи ще изчезнат съвсем а ДПС ще захлебят отново.

156

Жани

преди 9 години

Да му прибират тескеретата и забрана да напуска София... Тоя разбойник ша го духне кат другите бандета....

155

Анонимен

преди 9 години

Абе горнооряховските доктори съдиха ли го тоя, какъв беше случаят там, че не помня? Лично според мен поне заради своеволието спрямо тях и спрямо съдия Тодорова отвсякъде си е виновен.

154

Пайсе Цекееее

преди 9 години

След обявяването на Цветанов за престъпник, в Софийския централен затвор настъпи небивало оживление, каквото надзирателите наблюдават само по коледните и новогодишните празници. В сектор "Тежки престъпления срещу личността" тарторите-рецидивисти с по няколко изнасилвания и убийства ликуват и пеят "Я елате пиленца при баткоо", а останалите затворници ги подкрепят с радостни викове.ДYПЕ ДА ТИ Е ЯКО, ЦЕЦООО !!!

153

Анонимен

преди 9 години

От две седмици посещение в САЩ, каквото не е правил не само български, а и който и да било министър, докъде се докара

152

Българин

преди 9 години

До кога ще се гаврите с българския народ,*** крадливи! Не си мислете,че хората са балами и не разбират какво вършите. Ошушкахте България и не кандисахте! ДО КОГА? Време е вече за отчет пред народа! По върховете има много такива,като този ***,ако не и всички! Само затвор и конфискуване на имуществото и авоарите им. *** и унищожители на цял един народ!

151

Жани

преди 9 години

Еееех доживяхме .... имаме си съд!Днес е "Най-хубавият ден за българската демокрация"......Днеска Цецо, утре Боци .... нека има радост за народа!

150

А ДАНО

преди 9 години

Не бързайте да се радвате предварително.В страната на абсурдите всяко чудо e до 3-дни.

149

до МАНДЖАТА

преди 9 години

ДА де ама тук мафиотите управляват страната. Освен това, нашите мафиоти са и невероятно прости - крадат нагло и откраднатото често пропиляват защото като опре до реална икономика са прости като *** - от нищо не разбират освен малко строителство, алъш вериш с имоти и толкоз. Навън като изнесат парите и като опре до някакъв пазар и бързо-бързо фалират. Кътат пари по офшорни сметки и се чудят как да не им ги вземат защото знаят че са крадени. А работата е че чуждите разузнавания много добре знаят офшорните им сметки и почват да ги изнудват и нашите клякат щото знаят че ония им знаят кирливите

148

Анонимен

преди 9 години

Брей, дано пък наистина го осъдят. Дали ще е щото е тръгнал да рита срещу съда, не ми е много интересно, честно казано. Важното е да иде в затвора, да има ефективна присъда срещу заемал висш пост (министър). Иначе чувството за безнаказаност няма как да отстъпва...

147

Анонимен

преди 9 години

Форумната смяна на Цвъ ЦВъ ГЕРБ е мобилизирана да цвъка минуси

146

Анонимен

преди 9 години

Толкова е хубаво, че чак не ми се вярва! Нека не бързаме да се радваме. Не напразно при избора на председателя на ВКС се разигра постановка. Сега дупе да му е яко на Лозан Панов, ако отмени присъдата или върне делото! Май ще има революция?

145

Анонимен

преди 9 години

ами като прозападен,да го сложат в западното крило,със западнали

144

Анонимен

преди 9 години

Дано физкултурника повлече крак и видим и други политици в пандиза.Четири години са най малкото с което може да се отърве този тарикат.

143

ХХХ

преди 9 години

Слава на САС .....най накрая имаме ефективна присъда ! Сега да ходи да лежи 4 г при братя Галеви и Брендо :)

142

Анонимен

преди 9 години

Няма да се изненадам ако Цветанов осъди държавата. Ще докаже,че не е разписал заповедта ....м.... защото не е можел да пише ..... или си е забравил очилата! Първо ще се разболее и после ще заведе дело.

141

Анонимен

преди 9 години

Хубаво че спряха за делото с 800-те номера на политици, дипломати, бизнесмени и журналисти, че там няколко доживотни не му мърдаха на наш цецу.