21

Анонимен

преди 9 години

Много са се загрижили гербави кожодери. Обложиха спестяванията на хората в банките, дори и детските и безсрочните влогове, сега ни омайват с поредните измислени закончета, без логика. Вместо измислиците да се създават сдружения, които ще ни заробят, същата работа можеха да свършат и домсъветите. Каква е разликата другари *** и ченгета? Тази, че сдружениуто лесно може да се манипулира и фалира, а от сдружението излизане няма. Номерът на китайката трудно ще мине.

20

F

преди 9 години

А най-тъжното е, че ще има хорица, които да им се вържат на лъжите... :(

19

Анонимен

преди 9 години

Аз съм категорично против да се харачт общественни пари за удължаавне на живота на тези панелни коптори, тия жилища си имат собственици те ако искат да си праявт саниране, маниране и каквото искат, ама да си го праявт с техните пари, а не с моите данъци

18

Анонимен

преди 9 години

*** разбира се бе, како! Как иначе ще гушнете още некое и друго милиардче!

17

Анонимен

преди 9 години

а може ли тия дето няма да ползваме пари за саниране,да ни премахнете данъка на жилищата.Боко,Лиляно,ко каиш по въпроса.

16

Анонимен

преди 9 години

Не държавни пари, а ЗАЕМ който ще плащат всички граждани наБГ

15

Анонимен

преди 9 години

Държавата не може да се меси в частни апартаменти и къщи. Който иска да пести енергия, сам ще си ремонтира или ще си купи нов апартамент като Плевнелиев и Цветанов и после ще пести от ЕРП.

14

Анонимен

преди 9 години

До архитектВ Германия започавт да постаявт изолацията от около 60-70 см под земята, отделно че там вече стереопора все по-малко се използва за външна изолация

13

mm

преди 9 години

Това е един от най-големите гафове на ГЕРБ!! Категорична съм,че тук има натиск отвън.Да не мислите,че само у нас се ,,перат'' пари?Времето ще докаже,че безплатен обяд НЯМА!!!!!!!!!!!!!

12

непукист

преди 9 години

Опитват се да ни убедят каква евтиния ще настане.Чудя се като как точно един раздрънкан стар асансьор ще стане енергийно ефективен само като му се смени осветлението и другата глупост в статията че сметката за осветление ще намалее след санирането .Остава само да напишат ,че ще падне и сметката за черната и бяла техника по домовете аман от експерти като тази на фотото.

11

Анонимен

преди 9 години

Нови сгради са по-евтини от ремонти.

10

Анонимен

преди 9 години

Е то оставаше и данъци да не плащат, не стига че с парите на всички ще им се направи ремонт на сградите, пък после и данъци да не плащат, даже според мен тези, които са се възползвали от безплатното саниране трябва да плаща по-висок данък сграда

9

Санировчик

преди 9 години

Одобрявам санирането, но има някои съществени въпроси на които трябва да се отговори:1. Щом ще пестим от ел.енергия, как ще се случи точно, след като цените й вървят нагоре? Такава е тенденцията!2. Какво се случва със вече санирани (частично) блокове - примерно сменени дограми на общи пространства, ремонти на покриви. Все пак говорим за извършени ремонти със събрани пари от всички апартаменти. Примерно един покрив струва 3-4 хил лева, дограмите по 200лв на етаж.

8

qwerty

преди 9 години

Освен,че се събира влага,санирането със стиропор не позволява циркулирането на енергията.Богатите хора си санират жилищата с каменна вата,която позволява на стените да дишат.

7

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 2то някои панелки или по-скоро части от тях си падаха и преди концепцията за опаковането. Колкото до дишането на стените има редица съпътстващи фактори, които обикновено се пропускат. И понеже ще говорим за корозията на армировката, ще обърна внимание на факта, че и по норми, и според добрите практики, редно би било стоманата да има поне 1.5 см бетоново покритие. И въпреки това, много малко са обектите, където като мине човек и се загледа, не я вижда ясно очертана на повърхността..

6

Анонимен

преди 9 години

А остъклените без разрешение с натоварени до безкрайност плочи,балкони ко ги праймии.

5

Анонимен

преди 9 години

Бреееей ,че тя тая ваша държава много се е замислила за моята къща, бе или май е по-скоро огромен вашият интерес *** към все още малкото което остана на тоя *** народ?

4

Патил

преди 9 години

Хора, бягайте от ПВЦ и саниране, ако искате да живеете дълго и децата ви да са здрави!

3

тТт

преди 9 години

2, оня ден това коментирахме с приятели! "Животът" на стиропора за нашия климат е 10-15 години! После к'о праим? Що не казват управляващите, че ЕС ни дават 2 млрд за саниране, а нашите 'убавци ще теглят 4 млрд. , за да съфинансират санирането!!! Кой ще плаща кредита? Аз и вие! А те ще ги усвоят тези пари, споко, като поне 20-30 ще потънат в техните джобчета. А и журналистите що не се научиха да задават неудобните въпроси най-накрая!!!

2

vesko02

преди 9 години

Как приятеля ти е Индира Ганди?