47

Анонимен

преди 9 години

До Анонименако при протестите във Фергюсън, Путин беше изпратил няколко кораба с морска пехота---------------- Ще ти кажа какво - цивилното население с ловни пушки и националната гвардия щяха да ги изтрепят за 24 часа.

46

украинец

преди 9 години

До Анонимен------------И КАКВО СЕГА-ДА ОСТАВИМ ПУТИНСКИТЕ БАНДИТИ И МАРОДЕРИ ВЪОРЪЖЕНИ С НАЙ МОДЕРНИ ОРУЖИЕ ДА ИЗБИВАТ НЕВЪОРЪЖЕНИТЕ УКРАИНЦИ ЛИ?АЛО, МАККЕЙН,ДЕЙСТВАЙ БЕ МОМЧЕ !

45

Анонимен

преди 9 години

Опълченците от ДНР демонсрират изстреляни по тяхните градове боеприпаси на НАТО.youtube/watch?v=6AhLfH_g3dI

44

РБ

преди 9 години

То не става само с оръжие,трябва и дух и справедлива кауза,каквато очевидно украинската не е!

43

Анонимен

преди 9 години

До martinНапротив. Сблъскаха се и в Корея, и във Виетнам. Мислеха, че ще се разходят и ще правят каквото си искат, но докато почнаха ковчезите да пристигат обратно... После повториха грешката на СССР с Афганистан. В Югославия не посмяха да влязат със сухопътни сили. Задоволиха се да бомбардират заводи (при това не военни), цивилни сгради и мостове.Това ги показва с 2 определения - страхливи терористи или най-обикновени бандити/каубои.

42

анонимен

преди 9 години

В историята няма случай Русия да е подписвала мирен договор в Москва. Някой трябва да мисли и да знае.

41

Анонимен

преди 9 години

На когото не му аресва Гейропа и Америката, имам семейни еднопосочни билети за Москва, Магадан, Пхенян, Каракас ... да си практикува свободното слово.

40

Анонимен

преди 9 години

Да дадът Мистралите на Украйна, да разбомбят малко базата в Севастопол и руснаците ще мирнат

39

Анонимен

преди 9 години

Руснаците спряха макдонълдса и кока-колата на американските космонавти на МКС. Сега ги хранят с руска каша от елда и квас, но само ако кажат православна молитва за здравето на Путин.

38

Сър Пичук

преди 9 години

Руската агресия ще бъде спряна по един или друг начин. Джуджето в Кремъл е заплаха за всички нас.

37

Анонимен

преди 9 години

Руските банди мародерстват в източна Украйна и след като разграбят един град се прехвърлят към друг със съдействието на руски военни и мълчаливото одобрение на Москва.. Правят се всякакви инценировки за да се разруши доверието в официалната власт на Украйна...

36

Анонимен

преди 9 години

UKRAINA DA SMENI PREZIDENTA I DA SE SLOGITE MIR KATO SE PRIZNAQT OBLASTITE ZA NEZAVISIMI, DEMOKRACIQTA TRQBVA DA SE PRILAGA

35

Анонимен

преди 9 години

Че те Англия, Франция и Щатите стояха настрана когато преди 71 години едни други приятелчета почнаха да си делят източна европа. Айде пак "Докато положението е такова, САЩ трябва да стоят далеч от Източна Украйна.", пък те нещата сами ще си се оправят...

34

Анонимен

преди 9 години

Путин до кога ще им гледа сеира на тази странна коалиция Еврогейове+Фашисти не знам...

33

мечо миша

преди 9 години

Краварите включиха на задна а? А и петрола почна да расте....

32

Анонимен

преди 9 години

Както някой пита:Що е то "отбранителни" оръжия - нещо като суха вода ли?

31

Анонимен

преди 9 години

Американците са ***!

30

Анонимен

преди 9 години

До ДО 23Тъпия си ти щом вярваш на руската дезинформация...

29

Шоп

преди 9 години

Спокойно може да им дават оръжия и да премилат на малки порции руската техника. Путин ако имаше смелост да влезе с войска, досега щеше да е влязъл. Дребното животинче ползва войната да се очисти от сганта ***, с които е пълна руската глубинка. Чиста работа - отишли по собствено желание, безследно изчезнали, нито пенсия ще им плаща, нито помощи за безработни, а пък малко по малко рушат съседната държава. Напротив, оръжие трябва, за да видят, че сафарито в Украйна не е добра идея.

28

Анонимен

преди 9 години

Украинците ще бъдат излъгани от НАТО и Европейците. Европейците няма да ги хранят и лащат дълговете им, а САЩ ще им пробие дупки за шистов газ. Жалки, глупави украинци. Европейци щели да стават. Пустите украинци станали европейци, а Киевци - северноатлантически натовци.