39

Анонимен

преди 9 години

Някакъв *** по-долу нанесе кръвна обида, защото каза че преди 44-та е било монархо-фашизъм. Само едно ще му кажа на този момък - само за 25-30 години след освобождението, строителите на тогавашната модерна България (царство) я превръщат от една балканска територия, в мощна държава която побеждава Сърбия и Османската империя. Превърната е в истинско балканско страшилище. Същите тия хора, живяли по царско време, научени на добродетели, строяха и по "комунизма". И добре че бяха те!

38

Анонимен

преди 9 години

Аз мислех, че мястото му в съда и зад решетките, а Роската искал да го вкара в музея. Явно и той иска мавзолей след смъртта си, като на другаря Димитров.

37

Плевнелиев

преди 9 години

Държавата вече я вкарахме в музея, сега и комунизма.

36

Веска

преди 9 години

Много ти се иска, още от сега, докато имаш власт, да бъдеш поставен в музей! Там ли е поставен татко ти?

35

mathur

преди 9 години

А тези в парламента какви са в момента????? БОЯДИСАНИ.....НАЛИ?????

34

камиончо

преди 9 години

.25 години мизерияПоследен валссбогом Желиньоще те псувам със кеф дорипрез дългата гладна Зима!

33

vesko02

преди 9 години

Станишев и подобни могат да вдигат наздравици,България наистина е загубена.

32

123

преди 9 години

Явно на герба отново трябва да напишем 09.09.1944 г. Явно историята на страната започва тогава и никой удобно не си спомня престъпленията извършени преди преди това. Така че тази дата трябва да бъдее записана като рождена за България.

31

Анонимен

преди 9 години

a вашето е затвора:))къде го виде тоя комунизъм не ясно20 години и тито ден по-малко

30

Анонимен

преди 9 години

Опитвам се да си спомня поне едно постижение на Желев като президент, но нищо не ми хрумва, а като гледам и представителните лица на погребението го карат на общи приказки- първия демократично избран президент бла бла бла... Това, че е демократично избран не е постижение, народът го избра и какво получи за избора си- прехода.

29

Анонимен

преди 9 години

25 години демокрация стигат и демокрацията в музея заедно с Плевнелиев.

28

уйо

преди 9 години

Роскооо, бягай на някъде че народа се подготвя да те изкара от президентския кабинет че го усмърде на ***.

27

НР БЪЛГАРИЯ

преди 9 години

Това бе ЗЛАТНО ВРЕМЕ ЗА БЪЛГАРИЯ. А сега е ВРЕМЕ ЗА ПОЗЛАТЯВАНЕ на КРАДЦИ, БАНДИТИ=ПОЛИТИЦИ и ОФШОРНА ОЛИГАРХИЯ

26

#$&

преди 9 години

Как пък не случихме на един свестен президент от Желю до тоя, всичкото *** :-(

25

Анонимен

преди 9 години

Комунизма дойде след 70 години монархо-фашизъм и 2 национални катастрофи, загуба на половината територия на България и 15 милиона българи жертви преди 1944 .

24

уйо

преди 9 години

Росен ако е решил да трие историята и да я подменя ще трябва да изтрие и спомена когато лапаше американски тръби за да шпионира в България. Все съм виждал духа по ама тоя изби рибата.

23

ОТ ВСИЧКИ СОРОСОИДИ

преди 9 години

най-много НЕ ПОНАСЯМ ПРЕБОЯДИСАНИ БИВШИ КАДРОВИ ПЛАТЕНИ ДЕЯТЕЛИ на БКП - лапали облаги от НАРОДНАТА ВЛАСТ като АПАРТАМЕНТИ, СЛУЖБИ и ЗАДГРАНИЧНИ КОМАНДИРОВКИ. Пък сега ПО-ВЕРНИ ЯНИЧАРИ на САЩ няма от тях.

22

Анонимен

преди 9 години

Ще препарираме Тиквата и ще му сложим табелка "охранителя на другаря Живков", а на мумията на Роската ще окачим надпис "първия комсомолски секретар издигнал се до президент на републиката".

21

Анонимен

преди 9 години

г-н президент важно е НАРОДА какво иска а не вие ,пресганете да четете някви глупости от някви листчета дето ви ги пишат някви *** който не са в час за прблемите на народа и държавата

20

НАРОДЕН СЪД

преди 9 години

ще има за всички КРАДЦИ - ОФШОРКОВЦИ. Когато ги поставим там където им е мястото на всички БАНДИТИ НА ПРЕХОДА, ЕВРОНАДУПЕНИ АТЛАНТИСТИ и ОЯЛИ СЕ с НАРОДНИ ПАРИ *** - УСА АГЕНТИ - тогава ще има ШАНС за ВЪЗХОДА НА БЪЛГАРИЯ