23

Анонимен

преди 9 години

Киев. По улиците ще има обесени на долу с главите фашисти. В София тоже...

22

Анонимен

преди 9 години

Първата ядрена ракета ще падне в центъра на София. Тя ще има обсег на действие максимално 75 километра. Взривът ще бъде вертикален така , че северна България няма да бъде засегната.

21

Анонимен

преди 9 години

Пердируката от днежник трие неодобните постовете.

20

Анонимен

преди 9 години

Както е тръгнало ще щурмуват Мариупол. А ако Мариупол падне, Порошенко и цялата клика около него си заминава. Не може да подкрепяш такава братоубийствена война, да мобилизираш свои да избиват свои, само защото трябва да играеш по свирката на някакви си "задокеански покровители". А и цари страшна деморализация сред украинските войници. Вчера от батальона "Айдар" са щурмували военното министерство в Киев..

19

Анонимен

преди 9 години

русия жестоко ще плати за тази агресия

18

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 21 и на комунизма...

17

Анонимен

преди 9 години

Бе тия еврейски в сащ и зЕс не разбраха ли ,че с руския войник никога не могат да водят война .историята както знаем винаги се повтаря,а от нея знаем,че открай време запада в лицето на шведи,поляци,германци французи са се пробвали с Русия и винаги Русия е излизала победител,благодарение на което днес има такава огромна територия с неизброими природни богатства.

16

USSR

преди 9 години

Като искат примирие нацистите , да прекратят мобилизацията ама не ! Пак искат да спечелят време за прегрупиране и после пак ще тръгнат да убиват . Затова никаква милост бой докато падне Киев !

15

Анонимен

преди 9 години

Скоро Руския флаг ще се вее в центъра на Киев. По улиците ще има обесени на долу с главите фашисти.

14

nikonik01i

преди 9 години

Искахте война, скачахте за война, нахъсвахте се за война , получихте война .... !

13

Анонимен

преди 9 години

Укрите рано или късно ще си платят за избитите жени и деца. Идва Видовден за всички. Фашистите Яйцеглавинюк и Потрошенко няма да са вечни. САЩ ще ги крепи, но до едно време. След това народът ще ги помете.

12

Анонимен

преди 9 години

Гледайте он лайн телевизия-Новорусия да видите какъв жесток кютек ядът *** пикльовци от майдана по целия фронт ,дето си помислиха ,че могат да скочат на шахтьорите от Донбас и под давлението на краварите от сащ въоръжени с западни оръжия тръгнаха като аслани и сега ги връщат в домовете им в ковчези.Затоваи обявената всеобща мобилизация претърпя и пълен провал,защото от източна Украйна мъжете бягат в Русия,а от западна Украйна в Полша и други западни страни.

11

Анонимен

преди 9 години

Украинский снайпер "снял" охранника Захарченко в прямом эфире путинТВ (видео)

10

МиГ-25

преди 9 години

До ГивиНе са донаборници .Гледай по-внимателно . На възловите направления , хохлите изпращат десния сектор или запасняци.Както и да е .Пак им разкатаха фамилията на фашунгите.

9

до 11

преди 9 години

Вземате ли си редовно предписаните хапчета ?. С уважение: д-р Бик

8

me

преди 9 години

"Напред, до Харков ,после до Варшава.После ще видим накъде сме със санкциите и ако няма резултат, до Берлин!!!"Не звучи добре, но всеки път когато Германия реши да си прави империя, Европа бива сривана и милиони хора загиват. Така че може и да се наложи...

7

съвпадениие

преди 9 години

Дали новият" хуманитарен " конвой няма да ни доведе нови муниции, оръжия и войници в отпуск........

6

Анонимен

преди 9 години

И ние трябва по скоро да почистиме родината от продажната седерастия защото ще бъдем въвлечени във война с русия

5

Анонимен

преди 9 години

Киев ги праща за пушечно месо на бунтовниците, за да може после да реве пред света и да печели симпатии в ролята си на "жертва", както когато нае снайперистите да стрелят цивилни граждани на майдана, щото кървавата драма предизвиква съчувствие и подкрепа.

4

Елемаг

преди 9 години

Напред, до Харков ,после до Варшава.После ще видим накъде сме със санкциите и ако няма резултат, до Берлин!!!