44

Анонимен

преди 9 години

Колкото повече икономии, толкова по високи сметки. Това е логиката на свободния пазар.Пада потреблението и производители и доставчици вдигат цената за да си запазят печалбите. Колкото по малко от една стока на пазара токова по скъпа е тя. Колкото повече толкова по евтино. А тока е необходимост и у нас борса няма, има монопол. Така, че колкото по малко ток харчим токова по скъп ще става той. Тюфлеците си искат плануваните печалби. Честито на печелившите.

43

Анонимен

преди 9 години

На мен ми говори че е капан, на който ще се хванат алчните

42

до неТРОЛЧЕТО.

преди 9 години

Вземи прочети за какво става дума! Ако две трети от xората ви искат няма мърдане. ДЛЪЖЕН си да се санираш. Нищо, че знаеш, че това е една огромна корупционна сxема няма мърдане. Наистина ли мислиш , че от ГЕРП толкова са се загрижили?

41

Анонимен

преди 9 години

И това ли беше най важно в държавата ,защо с тези пари не отворите някакво производство за да създадете работни места, а бързате да ги откраднете.Сигурен съм че санирането ще бъде толкова качествено ,че само след някоя година ще се наложи ново саниране.

40

Анонимен

преди 9 години

GROZNA I GNUSNA DEBELA GENA

39

До 44

преди 9 години

Не не съм ***! Абе никой не ви кара да санирате всъщност, стойте си в разрушаващите се панелки и си лепете плочките и си остъклявайте балконите, печете си чушките пред входа ит. н. Само че не подтиквайте и другите да са същата апатия като вас... Като почнат да падат след 10-15 години панелките ти казах вече-ще си вземеш плочките с тебе на излизане...

38

ОМЕРЗЕН

преди 9 години

САНИРАНЕ-напомня и на:ОСТРИГВАНЕ!

37

Анонимен

преди 9 години

Канят се да узаконят кражбата на 1 милиард лева от държавната хазната. Къде са разследващите органи да разкрият собствениците на фирмите, които ще изпълняват въпросните поръчки. Да не се окаже, че половината гербаджии са вътре, барабар с *** начело, който откато го сложиха за президент все енергийна ефективност му е на езика. Първо пращаха "експерти" по телевизиите да обясняват как санирането щяло да намали сметките с 20%, сега като наближи схемата, се оказаха не 20%, а 40-50%. А честито!

36

Алоу 40

преди 9 години

Ако не си *** си много наивен

35

До Венелин

преди 9 години

Помията тече единствено в твоята негативна глава... Затова и в помия ще си останеш!

34

Пепа

преди 9 години

Нали няма ние да плащаме, защо ще регистрираме ООД?. Всеки от живущите де подпише декларация пред нотариус,че е съгласен със санирането,протокол от общото събрание и декларация от домоуправителя са достатъчни.Иначе попадаме в лапите на топлофикациите. Няма самостоятелен закон за санирането,така,че сдруженията не са само за санирането,ще има и още нещо.

33

Анонимен

преди 9 години

Ми спечелили са поръчки малоумникоооо, поне нещо се прави! Покажи ми едно нещо свършено от вашия любим Орешарски или Станишев, едно единствено нещо построено ми покажи...

32

ГАЙ-ХИТРЕЦИЙ

преди 9 години

До Анонимен32/САНИРАНЕ/-Познай другото за кого, ще остане?

31

Венелин

преди 9 години

Първо да кажат, какво стана с водните цикли, че на доста места зациклиха. Иначе техните фирми са си прибрали парите...Странното е, че има случай, когато дори нещата са се влошили, вместо да се подобрят. Пример - старата бетонна канализация е работила безрлоблемно, а нова пластмасова при немарливото изграждането е запушена с чакъл и не може да се отпуши. В резултат помията тече по улиците с европейски пари.

30

До 28

преди 9 години

Всеки,който притежава жилище е длъжен да се погрижи за неговото състояние.Въпрос на култура.Карате скъпи коли,а жилищата ви изглеждат,да,като лайнярници.Въпрос на манталитет.Затова не оправдавай поредната далавера с обществени средства.Подозирам,че си от обкръжението на алчната министърка и и ще намажеш и ти.

29

Анонимен

преди 9 години

Добре де, нали беше въпросът да се удължи живота на панелките, като се прегледат сглобките между панелите, защото вече са корозирали, имаше и случаи на падала външна стена преди време, в Лом ли, във Видин ли беше. С изолация или без, панелните блокове ще продължават да се разпадат, какъв е смисълът от външната опаковка, освен мухъл, както е написал някой по-долу?

28

АНТИТОЛЕРАСТ

преди 9 години

Европеидна, е нашата министърка, иначе!

27

Анонимен

преди 9 години

Единственото, което стана ясно от статията е, че дебелата министърка не знае, че асансьорът е обща част и трябва да се ремонтира от програмата (освен ако не е планирано да се откраднат парите за подмяната им) и че балконите скоро ще се сринат, защото висят на конец.

26

Анонимен

преди 9 години

САНИРАНЕ - сменяме първите букви и ... НАСИРАНЕ;)

25

Анонимен

преди 9 години

Отново настройват гражданите едни срещу други.Разделяй и владей.Това е политиката на ГЕРБ.Да видим кои фирми ще спечелят от далаверата.През предишния мандат на ГЕРБ 5 фирми приближени до тях са спечелили 80% от обществените поръчки.Продължавайте да им вярвате и после се чудете защо сме на това дередже.