27

Бритън

преди 9 години

Аз съм сигурен, че английските банкери стоят зад цялата тази какафония в Европа. Седят си на острова и гледат сеира. От Лисабон до Урал пълна катастрофа в Европа. След това ще напуснат разнебитения съюз и пак ще са силна империя. Няма приятали, а само итереси. Запомнето го!

26

работник

преди 9 години

Никой нормален човек в Европа не иска да има бедни и много богати , но как да стане . Това , което предлагат комунистите е да вземем от богатите и да дадем на бедните . Да и аз съм съгласен , но пак идва въпроса как да стане . Например аз имам фирма и плащам на работниците добри заплати , но те искат още. Добре тогава да си направят собствена фирма и да получават колкото си искат . В България имаме добър опит от т.н. работническо-мениджърска-приватизация . И какво стана, нищо но от сърце.

25

Stamat

преди 9 години

Smelo napred i krah za ES!

24

Бобий

преди 9 години

До Анонимен Пич, виждам, че за втори път НЕ схващаш елементарния въпрос, който ти задавам. Затова зарежи и не се мъчи повече.

23

Анонимен

преди 9 години

До стига,по разсъжденията ти виждам, че знанията ти по икономика клонят към нула. Между България и Америка или Гърция и Америка няма база за сравнение. Но ако се интересуваш относно печатането на пари, прочети какво стана в България по времето на Виденов.

22

Чорбаджия

преди 9 години

Вие по- добре си гледайте вашето дередже. Много е нелепо, при това унизително положение, в което сами сте се поставили, да давате акъл на другите. Първо вижте себе си, пък после оправяйте света.

21

KATZOLANIS

преди 9 години

YASOS !NAPUSKAITE I VIE S NAS TAZI FASISTKA ORGANIZACIA ES !!! OT NEA PECELAT SAMO ANGLIA GERMANIQ I FRANCIQ . PRAVAT UMUSENO KRIZI I DAVAT ZAEMI S NEPOSILNI LIHVI , POSE PAK , PAK I PAK . TOVA E SAVREMENOSO ROBSTVO !!!

20

Бобий

преди 9 години

До Анонимен 15Понеже, явно не разбра въпроса и не успя да ми отговориш, затова ПАК те питам- ОТКЪДЕ знаеш, какви дългове има Гърция?

19

Анонимен

преди 9 години

Тоз явно не е много изгоден на САЩ и ЕС. Много нещо се понаписа тук за 2 дни.

18

Анонимен

преди 9 години

ЕС е мъртвороден. Такъв бълвоч от нации, религии, раси, култури, етноси, манталитети, полове всякакви просто не може да просъщестува дълго. Колкото и да се опитва Брюксел да обезлича и обезроди народите на ЕС, това просто няма как да стане, защото е против природните и Божиите закони. Ако няма да е Ципрас, десетки са другите причини, които са в състояние да срутят ЕС.

17

Анонимен

преди 9 години

А освен на шепа бандити и да разни адмистративни плъхове, на кой му трябва в този си вид ЕС... ааа да на голямите играчи дето се чудят как да манипулират масите за собствена изгода. Истината е че колкото и да ни мислят плебса за овеце за всички е очевидно, че в тази си форма ЕС се е изчерпал и трябва да се реформира по съвсем друг начин... дълга тема общо взето, но трябва радикална реформа, която и да гарантира запазване на идентичността и самобитността на нациите

16

ДО 4

преди 9 години

Какви задължения? парите ги отпуснаха чрез германската и френската банки и отидоха пак в германската и френската банки но в Гърция. Седна дума ги преместиха от десния в левия джоб а гръцкия народ ще плаща. Една банка когато ти дава пари тя мисли какво ще спечели от това а не че ти имаш нужда от тези пари.

15

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 24Не може да стане. Просто народът, хората са други. Няма да го позволят. *** като българинът няма.

14

Кукувица

преди 9 години

Югославия се разпадна, СССР се разпадна, Чехословакия се разпадна, в Испания искат да се отделят Каталония и Баските, от Франция иска да се отдели Корсика. Европейските политици, воглаве с Меркел искат да ни обединяват. По-загубена идея, няма втора на земята. Аз твърдя тука- Европейското обединение няма да се получи и след 500 години. Истината е проста- в по-малките държави се живее по-добре. Виж Монако, Люксембург, Андора, Лихтенщеин и дори Швейцария. Има си закони човешкото общество.

13

Бритън

преди 9 години

Прочетете английската преса напр. Гардиън, те умират от кеф и имат лайф рубрика за кризата не еврозоната. Май GB подкрепя гърците, като лорд Бойрон и Чърчил навремето.

12

25 ГОДИНИ СТИГАТ !

преди 9 години

В България има много хора, които са против членството на България в ЕС и НАТО !Никой не е питал народа дали иска да членува в тези организации.Нека да се преброим.Нека направим референдум !Глас народен - глас Божи !

11

Стига

преди 9 години

Стига с тия кредити! Защо "Господарят на света"- САЩ да може да си печата долари като тоалетна хартия, да е длъжник за ТРИЛИОНИ и постоянно да си увеличава дълга с разрешението на конгреса, или сената? Знае се, че никога няма да го върне на кредиторите си Китай, Русия..., защото е невъзможно даже и теоритически. А такива държави като Гърция, България да стягат коланите си и едвам си плащат лихвата само. И такива пионки като Борисов и Дянков, работещи за чужди държави да те правят на луд.

10

Анонимен

преди 9 години

НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ НА БЪЛГАРИЯ НА ПРОГНИЛИЯ ЕС И ТЕРОРИСТИЧНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НАТО!!!!!

9

Др. Охболи

преди 9 години

Нищо не може да им неправите, след като сте ги взели в голф клуба ще им плащате, а кой е казал, че дълговете трябва да са връщат??? КТБ какво направи, забравихте ли?

8

Сакис

преди 9 години

Проблема с "оправянето" на Българие в това, че българите НЕ искат да си оправят положението.