103

Само да питам

преди 9 години

Ирландската пастирка какво изохка по въпроса?

102

Анонимен

преди 9 години

Тука пълно с утописти като гърците - надяват се някой да им плаща сметките, а те да трошат чиниите с бузуки и на узо.

101

anonymous

преди 9 години

A kakvo stava s Bulgarite v chujbina? Te si plashtat osigurovkite tam. S dokument se oproshtavat nevnesenite vnoski, samo che vie niamate i ideia kolko sa te .. a te sa dosta, i si mislite che taka shte promenite neshto jestoko se lujete !

100

Анонимен

преди 9 години

Като гледам дебилните коментари - хаха. ок. и тоя народ иска здравеопазване. смешки. чакайте да вали дъжд от пари и да ви се поемат разноските.

99

Лазар

преди 9 години

КАКВА Е ТАЗИ ДЪРЖАВА?!ЦЯЛ ЖИВОТ СЪМ ПЛАЩАЛ ОСИГУРОВКИ, НЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ ПОЧТИ НИЩО ОТ КАСАТА,А СЕГА МИ СЕ НАЛАГА СМЯНА НА СТАВА И КАКВО?4000ЛВ ЗА СМЯНА НА СТАВА,КАСАТА ПОЕМА ОКОЛО 1000ЛВ. ОСТАНАЛИТЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМ ОТ ДЖОБА,А ОТКЪДЕ?

98

!

преди 9 години

До реалист 118Българийо, люлко на неграмотни!За всичко има давност, човече, и за кредити има. Ама не си чел и разбрал. Само в тиквата на кратунковците това понятие го няма.

97

Анонимен

преди 9 години

Купувате си хляб, купувате месо, все си плащате. Карате коли - наливате нафта, плащате или крадете нафта. Тва ясно. Е, здравеопазването няма как. Не става без пари. Лекарствата са пари, прегледите също. Техниката за диагностициране е много скъпа и консумативите са много скъпи. Кой трябва да го плаща всичко това? Държавата, ок. Тя трябва да набира средствата от обитателите на нейната територия, или да си ги присвоява от други държави.

96

Анонимен

преди 9 години

ХОРА НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ГЛУПОСТИ,НЕ ИМ ПЛАЩАЙТЕ НА ТЕЗИ,БЯГАЙТЕ КЪМ БОГАТИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ.ТАМ ИМА РАБОТА И ПАРИ,КОЛКОТО Е ПО СКАПАНА РАБОТАТА ТОЛКОВА ПО ЗАПЛАТЕНА.АКО СЕ ХВАНИТЕ ПО КОЛЕДА ДА СКУБИТЕ ПУЙКИ ЩЕ ПОЛУЧАВАТЕ ПО 700 ЕВРО НА СЕДМИЦА,ОФАНЗИВАТА Е 4 СЕДМИЦИ ПОСЛЕ ПАК ПО 450 НА СЕДМИЦА,МАХАЙТЕ СА ДОКАТО МОЖЕТЕ

95

предложение

преди 9 години

Богатите да си платят дължимите здравни вноски,а тези дето нямат възможност-да ги отработят-те явно са социално слаби.Да ги включат в програми за заетост и парите от това което са изработили държавата да ги вземе като здравни вноски.Та нали хората които работят данъците им се взимат още преди и фишът за заплата да са си видяли.Да се ревизират и всички пенсионирани по "болест".Някои от тях са лъжливо болни.

94

Gg

преди 9 години

Да прехвърлят всички плащания автоматично към мутрите в парламента да не забравят кой ги е поставил там иначе народа скоро време ще избухне и ще трябва линейки и лекари за тиквите и коконите в парламента бате

93

реалист

преди 9 години

Личи си във форума колко хора крият здравни осигоровки. Ако няма давност за кредитите, трябва да няма давност и за вноските иначе безкрайно българина ще се прави на ударен. Трябва ред.

92

с.

преди 9 години

До до 98Ако имам здравна осигуровка и застраховка да ти кажа няма да имам никаква грижа с импланта!А как се вадят 1600 кинта плюс другите "екстри" за лекари и санитари при средна заплата 500 кинта не е много ясно!Иначе здравеопазването наистина е бизнес,но защо в белите държави хората нямат проблем с тая работа!?Пишете простотии и като цяло явно приемате крайната несправедливост,която властва тотално в България,което говори за робска психика!Има начини да се оправят нещата и без да мачкат!

91

1234567840

преди 9 години

каквото и да си говорим - цялата ни държава е една огроооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооомна каша , не знам - може ли да се оправи въобще то д а беше компютър - да го рестртираш - ама не е

90

АНТИ

преди 9 години

И задължително гласуване и саниране Ви чака!И данък за апартаментите(останали от бай Тошо) висок като на Запад Ви чака!

89

до 99

преди 9 години

В Дания бил настъпил комунизма.Другарю,ти в ред ли си?Какъв комунизъм те гони.Социалните държави са БОГАТИ,хората много работят и затова много получават,не пият водка и работят,комунизма е настъпил в путинова русия и Мозамбик.

88

Алов

преди 9 години

Ще плащате и още как и дано болест не ви прескача та да ви видим тогава. Гробищните такси също да се вдигнат та да ви заравят близките в саксиите като не плащате .

87

Анонимен

преди 9 години

До ДО 102Ученици и студенти не плащат осигуровки, а после бягат в Германия и САЩ да работят лекари и други и държавата остава без пари.

86

1

преди 9 години

До Беден но Горд,а дали москов ще бъде министер след шест месеца,че да си плащаме вноските,а началника му да строи с тях магистрали,тяхната няма да стане.

85

художника

преди 9 години

До АзЕдин колега му се наложи да го оперират, като му смениха клапите на сърцето. Обикновен човек, инженер с инженерна заплата. Благодарение на това, че е здравно осигурен не плати НИЩО, а операцията по държавна оценка струва 18 000лв. Сега е добре/да е жив и здрав/, но ако не бяха здравните му осигуровки да е вече на оня свят.А вие ми смятате, колко такса сте дали на семейния лекар.

84

Анонимен

преди 9 години

глупосит, не са ти точин сметките - население - 7 милиона, българи, около 5 милиона (останалото са *** и турци) 2 милиона имат право да гласуват т.е. са навършили 18 години....окоол 800 000 до 1,200 000 са в чужбина.