45

не е враг

преди 9 години

Русия не е враг на България! Най-големите врагове на България са Сащ, Нато, Реформаторския блок и ЕС!

44

Мрак

преди 9 години

Кви ще да са русите, видели сме от тях добро, а от Нато само едно го..!

43

Пешо

преди 9 години

Тия нормални ли са? Украйна даже не е суверенна държава, защото е под окупацията на западните сили. Когато опълченците напреднат и освободят Киев, едва тогава може да има легитимен украински парламент. В момента хунтата в Киев не е нищо повече от терористична организация.

42

Българин

преди 9 години

Отнася се до анонимен 66 - коментар 70

41

Българин

преди 9 години

До АнонименТи я прочети. Не бъркай Киевска Рус с Московското княжество. Виж какво означава рус. Руснаците за които говориш са варяги. Князете им са смесица от викинги и азиатски племена. Екатерина Велика е от немски произход. Териториите за които говориш не са били винаги руски, а са завладявани и някои от тях за кратко време. Същите претенции може да има половин Европа към другата половина. Дай да се изколим по примера на Путин. Първо чети.

40

Ангел

преди 9 години

Братя българи,тези искат да ни вкарат във война срещу Православните руски братя!

39

Анонимен

преди 9 години

Хрущов наистина е подари Крим на Украйна,но им е отнел равносилни територии.ТАКА,че едни неграмотници да прочетат история и не пишат глупости.Да прочетат и родната си руска преса,за да им стане по-ясно какво са отнели от УКРАЙНА.

38

Анонимен

преди 9 години

По-голям агресор от САЩ светът не е виждал.

37

Анонимен

преди 9 години

Ако Запада си е наумил, че тези територии са украински си е негова грижа. Точка. Попрочети малко история

36

Българин

преди 9 години

До vargКато си готов за война отивай да се биеш. Какво ни занимаваш с болните словоизлияния. Който иска да отива и се бие. Путин няма да се откаже от няколко ***. Имам чувството, че идва 9.9.1944. Вие сте сбъркани хора. Не ми пука и за Украйна и за Русия, но ми пука, че в България има болни мозъци готови до продадат и предадат собствената си родина и Русия за тях е по-мила. Гади ми се. Вие сте оскотели и опростели до краен предел.

35

Мрак

преди 9 години

Радата действа по американски сценарии. Натовците ще вземат Шабла. Щитове, ракети, самолети. После нищо няма да остане от България, а Роско ще си пие кафето на гръцкото крайбрежие и ще симпатизира на Сириза.Гответе се за най- лошото!

34

Анонимен

преди 9 години

Е и ?!

33

Анонимен

преди 9 години

Русия е държава агресор,а Украйна,която от толкова време бомбандира своите граждани,не е?Разстрел на тея "политици" ще им е малко наказание.

32

х-м

преди 9 години

И аз се обявих за цар днес следобяд и поисках да ми се донесе короната, ама никой не ме чува май.

31

Анонимен

преди 9 години

Сега вече г-н Путин има законното право да защити родината от киевският фашизъм. Знамето на руската федерация ще се вее в центъра на киев.

30

#$&

преди 9 години

Няма да я бъде тая държава.. Имаха своя шанс, но го пропиляха.

29

Мрак

преди 9 години

Кратуне, спряха тока, щото при презареждането с американско гориво едната им Аец щеше да гръмне като Чернобилската.

28

Анонимен

преди 9 години

Предпочитам да си пия водката с братушки , с русняк (и жена му) от колкото с американец (и сестра му) . Братушки с вас сме

27

Анонимен

преди 9 години

от одеса до донбас всички пеят сорос америка за българия ***,***

26

До 24 Кратун

преди 9 години

Това ,което казваш е истина но само половината.Значи Украйна спря тока на Крим просто защото не и достига ток и има режим на тока в Украйна.Иначе Крим си плащаше тока ,а не и го подаряват.Та значи безплатните въглища бяха да правят с тях ток за да не го спират на кримчани като на братята им украинци.