336

до 503

преди 9 години

Абе и Пешо има проблем и в двата случая.

335

Тервел

преди 9 години

505в случая кредиторите остават без пари а Гърция е в еврозоната какво се случва с еврото? да са мислили ЕС преди да вкарват гърция в еврозоната

334

Анонимен

преди 9 години

Още по-лошо е, ако дам на Пешо 1 млн. и имам начин да изкарам от него 4-5 милиона. Тогава Пешо има наистина кофти проблем.

333

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Ще има много промени в Европа.Започва смяната на куклите на конци които се занимаваха с желанията на САЩ за експанзия в Украйна.Оланд е господин никой, следващата промяна е там, Англия иска да излиза от ЕС...ЕС има гигантски проблеми, а е тръгнал да се дърви на Русия

332

Анонимен

преди 9 години

Гърците ги чака драхмичката,после глад и дизинтерия.На ***,които им се възхищават им препоръчвам да си вземат чемоданите и да отплават в еладата.

331

дедо ПИЧ

преди 9 години

до 502Само дадох пример ,че не трябва да се вярва въобще на Руската пропаганда.Пред фактите и Боговете мълчат!

330

Анонимен

преди 9 години

До ТервелЩе каже "Драги гърчоля, не забравяйте, че безплатен обяд няма и няма и да има - поръчахте, изядохте, а сега е време за сметката. Нямате пари? Няма проблем - фирмите ви вече се изнесоха в България, а вие вече разпродавате островите си за жълти стотинки. Да сте мислили".

329

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Ако дам на Пешо 1000 лева, Пешо има проблем.Ако дам на Пешео 1 млн лева, аз имам проблем.Така че за Гърция - дали им германските банки 300 милиарда, германските банки имат проблем.Да са мислили преди да ги дадат - Капитализъм.Фалита е съвсем естествена част от капитализма.Честито на Сириза и на Ципрас!

328

Анонимен

преди 9 години

До МеркелИма ли човек с функционираща глава на раменете си, който да не знае, че над 80% от технологичния прогрес на света в последния век идва от Германия? Не. Та дори и най-добре познатият световен физик и математик е роден в Улм.

327

Тервел

преди 9 години

сега ще чакаме и меркел какво ще каже

326

плевнята

преди 9 години

Сън ме не хваща. Тия от сириза ли са, кви са,ама да не вземат да ми вземат имотчето на Халкидики, че жив изгорях.

325

Анонимен

преди 9 години

До ИвоАко не знаеш, вноската си е вноска, и за нас е безумно ниска - точно 1 стотинка на ден на глава от населението. Само дето за големият процент българи е 0 стотинки, защото тези пари идват от тези с високи заплати, които хич не са малко вече. И после бързо идват обратно по програмки. Естествено, прибират се от разни фирми, но това си е вътрешно-държавна работа и никой не се меси. А и така да е - никой не отрича, че само основните ни пътища са прекрасни вече. Такива каквито не са били никога

324

Меркел

преди 9 години

Меркел покани подсмихващите се неверници в публиката да посетят института Конрад Зусе в Берлин, който носи името на изобретателя на първото свободно програмируемо и автоматично компютърно устройство.Не си мислете, че американците са измислили всичко, заявява Меркел чрез преводач по време на разговори, фокусирани основно върху общите интереси на САЩ и Европа.ПП: Първият компютър на електричество е конструиран от германеца Конрад Зусе през 1936-та година. Той създава няколко компютъра, но пред 1946-та година продава правата на патентите си на IBM.

323

СТРАНДЖАТА за 489

преди 9 години

До АнонименВ нашият конкретен случай има вероятност всички да почнат да плюят Дянков и вече започнаха. Той като един умен българин си е уредил място във втората по големина руска банка и ще се подхилва.

322

Меркел

преди 9 години

Меркел уточнява, че Конрад Зусе създаде компютъра: Не си мислете, че американците са измислили всичкоГерманците са измисли MP3 плейъра и факс машините, отбеляза Меркел в университета Станфорд, съвсем близо от мястото, където основателите на Google са си блъскали умовете по кодовете на търсачките, а основателите на Hewlett-Packard Co. са взели дипломите си.Германците също така са измислили и компютъра.Меркел покани подсмихващите се неверници в публиката да посетят института Конрад Зусе в Берлин, който носи името на изобретателя на първото свободно програмируемо и автоматично компю

321

Плевнелиев

преди 9 години

Аз обичам Беломорието.Преди време зкупих скромен имот там.Но дали заради икономическа стагнация,успях да заобиколя данаците,а като че ли и те зобиколиха мен.

320

до 459

преди 9 години

Ти си много, много, болен, много душевно болен ! Не знаете вече дори какви сте- потомци на древните елини, или такива на източната Римска империя, или сте турци, или македонци, или българи !? А всъщност сте етиопци със семитски корен . Такива мошеници, като вас няма никъде по белия Свят ! Вие сте " държава " изградена от крупни далавери !

319

ЩО СЛЕДВА

преди 9 години

А сега мераклиите да плащат пари на Украйна се стопяват.Даже се увеличават привържениците за отмяна санкциите за Русия,в интерес на свободната търговия,от която да печели бизнеса.Никой не иска бизнеса да губи,независимо по какви причини.А ние издухахме супата с Южен поток,Бургас-Александрополис,АЕЦ Белене......

318

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Има голяма мъдрост в религията която ви учи да вярвате в Бога. Защото народите се редят според своята човечност и не очаквайте от народ от тарикати и мошенници и използвачи да бъде човечен.

317

българин

преди 9 години

Българинът е беден, защото е мързелив, глупав и фантазьор! Въобразява си, че е най-големия * в света, че Джон Атанасов е българин, който е измисли компютъра и прочие фантазии!Българите нямаме нито един учен на световно ниво, нито един бизнесмен на световно ниво и т.н. Там където трябва интелект, там нас българите ни няма!