43

Анонимен

преди 9 години

Мрънка ли Местан - държавата е на прав път!

42

дедо ПИЧ

преди 9 години

Друг е проблема и за това ***!Краят на ромското включванеНА страницата на Министерския съвет, също и на още няколко официални сайта, сред които и този на Европейската комисия, се е сгушил един прелюбопитен и доста позабравен документ: "Национален план за действие - Десетилетие на ромското включване 2005-2015" Премиерът Борисов трябва да е силно притеснен, защото няма никакво време. Изрично се подчертава, че мащабното начинание по интегрирането на *** към съвременното демократично общество е валидно до края на тази година, т.е. след дванадесет месеца или ще се включат, или не.

41

Анонимен

преди 9 години

Само ДПС.Местан мачкай ги!!!!! ние те поткрепяме .

40

Анонимен

преди 9 години

Гръцкият бизнес смята да пренасочи вълна от инвестиции към България. Това съобщиха вчера от Дондуков 1 след среща на 120 собственици и мениджъри на гръцки компании с премиера Бойко Борисов.Ей бай *** като незнаеш на кого да гласуваш ще има да те лашкат цялото ти поколение тъкмо се отърва от руско робство сега се готвиш на гръцко ха дати е честито.

39

Homer

преди 9 години

АЗ ПОДКРЕПЯМ Д-Р МОСКОВ!!!

38

Анонимен

преди 9 години

Ама има лесно ве Местанчо,дайте някой друг милион на Волен и ще имате доверен партньор в лицето на Атака,как миналата година си го купихте,ами купети си го пак.Той за пари е готов на всичко.

37

Марк

преди 9 години

Наличието на тоя анадолец, всяка негова поява, всяко негово демагогско изказване ме обижда! Обида е , че е възможно такава мафиотска котерия , като ДПС, да издига "либерални" лозунги, които са абсолютно непонятни за бедните турци, и зад тези лозунги да върти мафиотските си номера!

36

Марто

преди 9 години

Да, ксенофоб съм и не, нямам никакъв проблем с това. За мен лично проблемът е, че спряхме да пием от черепите на враговете си :)

35

Анонимен

преди 9 години

Моля, някой по запознат да каже дали агент павел е участвал във възродителния процел? Ако е то той също трябва да отнесе наказание. Макар че аз не виждам нищо нередно във възродителния процес.

34

дедо ПИЧ

преди 9 години

Руската агенция ТАСС реже всеки четвърти от персоналаНамаляват заплатите на троловете от пропагандата с до 20%Става въпрос за съкращаване на 25% от нашия персонал през близките месеци, заяви пред АФП Наталия Акафиева, директор по въпросите на стратегическото развитие.Официалната руска осведомителна агенция ТАСС съобщи, че през тази година ще съкрати една четвърт от своя персонал заради срива на рублата и икономическата криза, която разтърсва страната.

33

до бг - коментар 13

преди 9 години

Известно време работих в офис недалеч от Немската гимназия и често ми се налагаше по няколко пъти на ден да ходя по улицата до булевард Стамболийски. Знаете чия централа се намира там.Случвало се е да съм неволен свидетел на навалица от костюмари, слизащата от спиращите безразборно джипове и влизаща в сградата. Както и на отделни коментари, най-вече по повод на протестите.Не говоря турски, но се наслушах на : "***", "ке(ьо)леши", "***-та" и т.н. А после си говорим за езика на омразата!

32

Патриот

преди 9 години

..."ДПС не е в изолация..."Правилно - ДПС е в ликвидация !!! Стига да ни уврат главите, да гласуваме - ние българите !

31

Анонимен

преди 9 години

Ако пак платите на АТАКА няма да сте в изолация!

30

HASAN

преди 9 години

Dogane ? Kako naprai s partiqta ni ? Na koi na ostavi ? Zashto turi taz 4i*kiq , toi neznai kakvo prikazva !

29

Анонимен

преди 9 години

Закон на МърфиКогато паднеш в клозетна яма , не мърдай , защото правиш вълнички.

28

1

преди 9 години

Искренно се надявам ДПС да остане в това си положение дълго време. Достатъчно дълго, че никой вече да не си спомня за нея.

27

Юсеин

преди 9 години

От кога започнахте да защитавате ***. Ние турците от родопския край, никога не сме виждали нас да защитавате с такъв ентусиазъм. Обърнахте партията на ***. Никога повече няма да гласувам за вас.

26

Анонимен

преди 9 години

МОСКОВ КАЗВА НЕЩАТА НАПРАВО.МЕСТАН Е СВИКНАЛ ДА МАЖЕ И ЛЪЖЕ И ЗАТОВА МОСКОВ МУ Е ТРЪН В ОЧИТЕ.

25

Анонимен

преди 9 години

ДПС е противоконституционна етническа партия, нямаща право на съществуване! Дори чисто теоретично да не беше незаконна, то пак няма право на съществуване, защото е вредна за България и за българския народ. Цялата депесарска *** трябва да бъде съдена, затворена и бита до смърт като национални предатели, диверсанти и антибългарска ***!

24

Позиция

преди 9 години

ДПС не е в изолация - ДПС преяде и вече е време да повръща. ДПС е мразена и от турци, и от българи. Да видим колко може да плати на *** на следващите избори?