38

Я Русский

преди 9 години

Да, да не забравя още Великия Миротворец Бандеру, сдохшего под фамилното име Попель (превод от немски - Сопля). С прякор "Баба". Обичаше вероятно Попель в ***. И другарите му, устроивших Khatin, Бабий Яр, Волынскую клане и т.н... те Сами пращали в Аушвиц хора, сами си ги там унищожават и себе си освободен?

37

Атанасов

преди 9 години

До Анонимен 47Прочети пак какво е казал: "Освиенцим бе освободен от Червената армия - там имаше и руснаци, и украинци, чеченци, грузинци, татари", подчерта министърът.

36

Шоп

преди 9 години

До АнонименДесен Сектор са си чисти нацисти, със нациските символи и лозунги-------------Може ли да приложиш някакъв пример, че така малко изсмукано от пръстите стои?

35

Анонимен

преди 9 години

Разстрелът на военни (съзнателно приели факта че могат да загубят живота си) в Катин може да е военно престъпление, но е несъизмеримо с нечуваната жестокост във Волин. Заковани за стените бебета, изнасилени и убити с пила, изкормени майки, нарязани на живо тела - това е рядък случай на нечовешка жестокост на планетата ни. Изненадата обаче е, поляците са по-обидени за Катин, а Волин, с 200000те убити не се споменава даже! Сега подкрепят именно западните в избиването на рускоговорящия изток..Срам и за поляци и за галичани всичко което се случва днес!!

34

Анонимен

преди 9 години

Естествено, че в Първи украински фронт е имало основно украинци. Тоя полуарменец що не си глеа работата.

33

руский,отлично

преди 9 години

както винаги сте точен,понеже сте руснак.Наистина,тези изявления са гавра.

32

полук

преди 9 години

Ех тез славяни ,ех таз червена армия. Биткаджиите са украинците,а руснаците си приписват заслуги. Видяхме барикадите.Казаха ви, с Украйна не трябваше да се карате.

31

ковалски

преди 9 години

както Мюнхенското споразумение

30

Анонимен

преди 9 години

От изказването на лавров излиза, че в червената армия не е имало украинци.

29

Я Русский

преди 9 години

Axa-ха-ха! Тогава, прибалтийските републики освобождали примамки (Балтийските Отпред). Финландия - Северните и Карелы (Северен и Карельский Фронтове). А им се противопоставят Южняците (Група Юг), Центряне (Група Център) и защо-нещо за жителите на севера (Група на Север). А Райхстага заловен грузинци (Кантария). По-*** ситуации не съм виждал.

28

ковалски

преди 9 години

как точно червеноблизците оправдавате и величаете съюза между Хитлер и Сталин

27

Анонимен

преди 9 години

Всичко живо изперка.Скоро чух от един мой познат, който е активист на реформаторите,че всъщност грузинци са освободили България от турско робство. Кофти е да повтаряш като папагал думите на неуки ***....

26

Атанасов

преди 9 години

След някоя година ще кажат, че американците са освободили лагера, както и цяла Европа от немците.А по логиката му, че в Първи украински фронт е имало едва ли не само украинци ... ами че то значи в Червената армия е нямало руснаци?! Имало е какви ли не фронтове - беларуски, брянски, ленинградски, воронежки и т.н., но ако не бъркам е нямало руски фронт. Фронтове са се формирали и разформирали в хода на войната с различни имена.

25

художника

преди 9 години

До Анонимен 30Украинците и идеите им не са ***, всеки иска да живее нормално, а нормално се живее в развита икономика отворени граници и далновидни политици. И не ни е виновен ЕС, нашите "ПОЛИТИЦИ" крадат това, което ЕС ни дава за развитието ни, затова сме бедни.А тия пиявици/пардон ПОЛИТИЦИ/ си ги избираме НИЕ !!!

24

до одисей

преди 9 години

Одисейчо, за пореден път се уверявам, че не си много в час, приятелю. Название "Украински фронт" идва от географското направление на настъпващите войски, а не от това че са били само украинци там. Но то е ясно, изпълняваш поръчката, както и г-чо Гжегож Схетина, който е историк, между другото и са му пределно ясни тези неща.

23

g

преди 9 години

Факт е че няма държава, която е искала да бъде освободена от СССР. А фашизъм и комунизъм са двете страни на една монета ...

22

ковалски

преди 9 години

истината е че Сталин и Червената армия водят война срещу Хитлер след като той ги напада, дотогава те са съюзници и това няма как да се отрече или измисли, както и че без пакта за ненападение между СССР и Германия, Хитлер няма как да превземе Западна Европаако някой запали или помогне да се запали една къща нарочно и после отиде да гася пожара пожарникар ли е или престъпник

21

Анонимен

преди 9 години

Най-добре да я изключат Русия от историята и да я няма и да мирясат, явно това искат - да я няма тази държава. Затова да поканят американски експерти да напишат нова история на света и на България, че нашите тук не могат сами.

20

ИВАН ДЕМЯНЮК

преди 9 години

пазач в ОСВИЕНЦИМ, типичен БАНДЕРОВЕЦ, доживял до дълбока старост в САЩ - закрилник на ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ. САЩ са част от ФАШИСТКАТА ЧУМА, и това, че се съгласяват да воюват заедно с ЧЕРВЕНАТА АМИЯ е само за да се спасят от ХИТЛЕР, който не само, че е бил на косъм от завладяването на АНГЛИЯ - вече е имало назначен генерал-губернатор и списъци за арести и интерниране, ами се е готвил и за САЩ да им сложи свой човек. Всички мъже от 20 до 60 г. в АНГЛИЯ са подлежали на интерниране на континента.

19

Анонимен

преди 9 години

A ne bjaha li tochno ukraintsite, koito posreshtaha s "hljab i sol" fashistkata armija, i ne beshe li tochno Polsha, kojato purva klekna na *** i dopusna na nejna teritorija ujutno da se razpolozjat njakolko lagera na smurtta. I ne beshe li tochno kruvta na vojnichetata ot Chervenata armija, kojato osvobodi Polsha ot murtvata hvatka na fashizma. Neblagodarnostta e naj-gadnata certa na choveka!