283

ukrainec

преди 9 години

До АнонименПоздрав до всички антипутинисти и антирашисти по случай началото на края на Путинистка Русия !Скоро рублата ще стане 200 за долар !Борбата беше тежка,много хора загинаха в братска Украина,но вече е ясно че победата е наша !Вечна слава на героите паднали и за нашта свобода ! Слава Украини !!!

282

Анонимен

преди 9 години

Алоу - този от снимката! Най- довре се смее този, който го прави последен.

281

BG

преди 9 години

Виж ти, какво значи излиза - че децата на комунистите били прозападно настроени ?!?! Че даже били "гадни капиталисти" :)))) Е... си комунистическото възпитание !Какво се оказва бе другари, че вашите собствени деца са ви е.... майката !!! Ама то това си го знаем оттдавна - децата на другарите от политбюро се в "гнилия запад" и корекомите ходеха :))) Сергейчо Станишев - завършил АНГЛИЙСКА гимназия :))))) Сега, "жертва се милия" в "гадния" капиталистически Бюксел, мъчи се, мъчииии :))))

280

gogo

преди 9 години

Интересно, че това го казва президентът на държава, която е въвлечена във 74 различни войни в момента: globalresearch.ca/u-s-currently-fighting-74-different-wars-and-many-more-covert-wars/5334676

279

Анонимен

преди 9 години

Внешний долг России упал на 130 миллиардов долларов......Долг органов госуправления снизился с 61,7 до 41,5 миллиарда долларов, долги бывшего СССР упали с 2,01 до 1,77 миллиарда. ЦБ должен 10,4 миллиарда (год назад почти 16 миллиардов), банки 171,1 миллиарда (годом ранее 214,4 миллиарда). Долг российских компаний перед внешними кредиторами упал за год с 436,8 до 376,5 миллиарда долларов.меньше долгов, больше свободы. А то некоторые кричат о скором дефолте России, ага... счаззз...

278

Анонимен

преди 9 години

Икономиката на Русия е на смазана! Фактите са си факти!Жалката *** Русия ще страда още дълго заради агресията си и тероризма в чужди държави!

277

aaa

преди 9 години

Безумни човече,този на снимката,дано Бог се смили над теб и ти даде мъдрост,че поне на хартия си лидер на една голяма страна,която заради безумци като теб рано или късно ще се сгромоляса.Лошото е ,че ще повлече и много други след себе си.

276

Анонимен

преди 9 години

Умът ми не го побира това лицемерие и арогантна лъжа! По същия начин са изтребили индианците. Имат опита и уменията. Да видим дали руснаците ще се окажат първия народ и руската империя, първата империя, при които тази стратегия няма да проработи. Лъщящите *** на поклонниците на силните на деня не са важни в случая. Развоя на нещата касае живота под това слънце, а не децата на комунисти, които са демократи по собствен избор. Такива винаги е имало.

275

морски

преди 9 години

Въздух под налягане!Шистовия балон на САЩ ще се спука всеки момент,щата Ню Йорк вече забрани добива на шистов газ,при ниските цени на петрол и газ шистовите компаний отдавна работят на загуба и са пред фалит.Фирми за производство на машини и оборудване за нефтодобива нямат поръчки от месеци....Растежа на щатската икономика е само в главата на обама.

274

BG

преди 9 години

Другарите, дето плюете по "Еврогейския" съюз - нещо забравихте ли че вашия собствен водач със звучното "българско" име Сергей Станишев е настоящ ЕВРОДЕПУТАТ :)))))))))))))))))))))Пък вчера по новините казаха че рейтинга му в парламента е на дъното :)))))))))))))))Бас ловя че на повече от половината от пишещите тук куманоиди, децата им са в "гнилия запад" и най - редовно получават парички от тях ! Ами като нещете ЕС - ей къде е Русия, що не имигрирате ?!?

273

Дамм,

преди 9 години

"Големите не могат да тиранизират малките", само могат да ги демократизират и да им разгонват фамилиите.

272

Анонимен

преди 9 години

икономиката на Русия на пух и прахмиротворец, докато се хвали с всичка сила, сигурно не е обърнало внимание, че 60% от добиващите шистов газ и нефт ресурси в САЩ са замразени, а 20% от тях вече фалираха.Държавния дълг на САЩ е най-големия, който съществува на земята. Икономиката им се оживи от пускането на печатницата за тоалетна хартия (долари, непокрити с никаква стойност) и машинации около фючърсите за нефтепродукти. Обаче до 3 г се очаква катастрофален икономически срив в САЩ

271

Анонимен

преди 9 години

И това кой да го каже, вземете се огледайте малко във вашата НАЙ-ВЕЛИКА ДЕМОКРАЦИЯ, колко конфликти започнахте в последните 20 години? колко хора и народи погубихте за да запазите начина си на живот и да задоволите алчността си? А за терора върху Украйна, кой плащаше за безредици на майданчето Русия ли? не мисля!!!

270

Анонимен

преди 9 години

Веднъж завинаги разберете едно.Голяма част от русофилите мразят комунизма!Може би над 90℅ от русофобите и евроатлантиците всъщност са бивши комунисти и техни синове!Ако изобщо има бивши!Опитвате да скриете комунистическите си муцуни зад еврогейщината!

269

до 338

преди 9 години

До 338Като чета как се изказваш и ти не си много по умен, просто си в другата крайност.Ако искаш да ме опровергаеш обясни малко по подробно за ядрената енергетика.

268

BG

преди 9 години

Винаги ще продължавам да се учудвам на изказвания за "ционистите, хазарите и прочее" - от хора наричащи себе си АНТИФАШИСТИ !!!!Както се казва КОМУНИЗЪМ и РУСОФИЛСТВО = ФАШИЗЪМ :))) 348 - само за КАНАС ЮВИГИ АСПАРУХ не говори другарю, щото нали си "православен славянин", пък според братушките ти, оня е "турчин, дето е поробил :))) славяните" - какво русфилите сте се загрижли за паметта му ?!?! Пред народното събрание имаме паметник на чужд цар, а на онзи "***" в ... Стрелча !!!!

267

До 338

преди 9 години

Абе ***, стига с тия "опорни точки" бе! "Русия не правела нищо"! Ти акъл въобще имаш ли или просто така си плещиш, от немане какво да правиш? Я по-добре вземи една лопата и *** малко да поработиш, поне да има някаква полза от тебе! Русия сама си прави най-модерното въоръжение, което изисква най-нови технологии, самолети, комбайни, които ги купуват даже краварите, атомната им енергетика е на най-високо ниво и какво ли още не.Но такива *** като тебе, понеже нищо не знаят, не престават да

266

n

преди 9 години

Като видя руснаци и русофили как се тресат от страх и омраза към Сорос ми иде да се тръшна на земята от смях.Уж велика държава , уж много велики русофили, леви,комунисти, социалисти и прочее ***, а реват на умряло от един унгарски евреин, който вече е почти на 90 г.Смешници и некадърници, освен да си объркат държавите за нищо друго не стават.

265

Анонимен

преди 9 години

zashto li ne mu vyarvam na tozi.

264

Анонимен

преди 9 години

Щях да пропусна, прословутите гении Ран и Ът, познайте сами- хазари ционисти!