80

Анонимен

преди 9 години

Дупне ли се в България за Шистов Газ отивам насред нивата с дружинката и почваме да пукаме с бренекетата наред ! НАЩА ЗЕМЯ НЯМА ДА Я БАРАТЕ КИРЛИВИ КРАВАРИ !!!

79

PACO-LOCO

преди 9 години

Ердоган във момента е удобен на САЩ когато стане неудобен,ще му спретнат гражданска война преврат революция за нови европейски ценности,все едни и същи клишета,историята помни превратите,Садам,Кадафи президента на Египет и много други.

78

Anonimen

преди 9 години

Balgari, staxuvam se, che v skoro vreme I v Balgaria she ima teroristichni inzidenti, zashoto se gazim na amerikanzite, anglichanite i na ES! DANO NE SAM PRAV I GOSPOD DA NI PAZI!

77

КРАВАРИ от АМЕРИКА

преди 9 години

Пасете си стадата в ТЕКСАС и НЕ ИДВАЙТЕ ТУК. НЕ СТЕ ЖЕЛАНИ

76

Анонимен

преди 9 години

93 това в свинарника ли си гп споделяте

75

radkoss

преди 9 години

Обичайното "бля-бля" за пред широката общественост. Същността и целта на посещенията от последните дни ще се разбере в следващите седмици и месеци.

74

До 80

преди 9 години

Прав си, само дано техния Ердоган не се окаже плюнка като Янукович.

73

Анонимен

преди 9 години

ще местяят базите на нато от турция в българиязащото турция ще прави бизнес с русия и не ге еле за сащ

72

Анонимен

преди 9 години

"Части от центъра на София са затворени за движение, по пътя на делегацията на всеки метър са разположени полицаи..." ... е само при такижа посещехия ги виждаме полицаите ... или при охрана на мафията ...

71

Анонимен

преди 9 години

Нормално е, свикнал съм на Плевнята, че е човек без достойнство, но в случая, не представлява само себе си. Какво да очакваш от човек, когото назначиха еднолично за президент. Помним много добре, как обясняваше, че в никакъв случай няма да се кандидатира за такъв- една среща в кабинета на Боце и Плевнята смени плочата... толкова за достойнството на този човечец... А гафовете му са колкото тези на Жельо, Пешо и Гоце... просто сервилността му е твърде очебийна...

70

Анонимен

преди 9 години

има си хас... с началник е така. Не забравяйте, че в правителството на Плевнелиев, някои министри още преди да седнат в кабинетите , бяха на спявка в американската ембасада

69

До 73

преди 9 години

Абе, ***, що не идеш да живееш в тази "страна с икономика и просперитет"? Що седиш тука и превъзнасяш убийци! Я *** там, и от там проповядвай - идвайте, идвайте, тук е рай?!Ама няма да го направиш, защото сигурно си полуобразован, само с повърхностно средно образование и курс "компютърна грамотност". И не ставаш за нищо, а такива като тебе там ги трепят на улиците само ако нещо гъкнеш. Айде, изчезвай, тук ще стане по-добре без такива. А с кого ще бъдем, сами ще си изберем.Но явно все бъркаме!

68

PACO-LOCO

преди 9 години

Какво да го научи,както каза по надолу един колега Плевнята се е родил разкрачен и с изплезен език като купой тича от единия на другия господар,такава политическа *** българия не помни.

67

Анонимен

преди 9 години

Там където е стъпил американец след него остава пустиня.

66

американец

преди 9 години

Комунистически шишарки просто сами падате от дървото. Никой не е виновен,че сте научени само на кражби. Вие сте просто лош/недъгав материал свикнали на подаяние и корупция. ОтААмерика,ще получите безплатен билет до КНДР. Само там оцеляват *** като вас

65

Анонимен

преди 9 години

до оня ден тия двата сo.ола са пениха по всички медии как държат на свободата и какво ли още не , а вчера и оня ден хората чиито домове се намираха по пътя от който ще мине американския *** получиха известия в пощите си в еди си кой период от време да не излизат и да не отварят прозорците на домовете си , щото някъв си *** щял да минава АЙ СИКТИР ВЕ !!! Дано Господ да ви накаже !

64

Анонимен

преди 9 години

В отношенията си със САЩ нашите политици успешно въплащават лирическия образ на продажната ***. Ако имахме нормални управници до сега да са успели да изтъргуват спирането на Южен поток с махане на визите и влизане в Шенген. Ние обаче имаме недоразумения с фалцетни гласчета и балкански бабаити.

63

Анонимен

преди 9 години

Заради Турция езащото тръгна с руснаците май и турция ще демократизират като украйна

62

Анонимен

преди 9 години

Поведението на президента е изключително смешно и срамно. Добре е да си любезен, но чак такова верноподаничество и васално поведение е меко казано нелепо! Така ли никой не можа да го научи поне малко да показва достойнство и поведение на държавен глава на суверенна държава. Доколкото знам уж сме такава, а не сме 51-вия щат.

61

Анонимен

преди 9 години

Не си спомням Брежнев да са го охранявали вертолети и снайперисти при заковани прозорци от всенародната любов, както е с Кери. Напротив, хората отваряха прозорците да го видят.