153

Анонимен

преди 9 години

До до 252Е, голямо щастие ги е налегнало, няма що. Сирийците си избират пак Асад - отсреща е ИД . И да те изпреваря - избори имаше в Афганистан под дулата на американци и бяха признати за редовни...

152

до 253

преди 9 години

Наистина казваш една огромна лъжа за не знам кой пореден път. Донбас през последните 50 години винаги са били на дотации от СССР или Украйна, това е безспорен факт. Статистическите справочници за Украйна доказват това, всяка година Луганския и Донбаския район са получавали дотации в размер на 1.5-2 милиарда долара, за да могат да се изхранват.

151

До 250

преди 9 години

Колега, пак ти повтарям - в ЕС може да се очакват да нахлуят голтаци украинци, а не руснаци...Това са 40 млн бедни хора, без да са виновни за това. Една Литва от 3.5 млн е минус почти 1 млн . България - от 9 млн - минус 1.5 млн.Аз не обсъждам какви са руснаците , а какво ни засяга нас, българите.Австралопитека го оставям без коментар.

150

до 252

преди 9 години

Мисля че иракчаните и либийците в момента са поне сто пъти по-щастливи от сирийците. Поне не ги избиват като мухи, както правят в Сирия. Освен това главния поток от бежанци не е от Ирак и Либия, а от Башарска Сирия.

149

До Щоп 234

преди 9 години

"Гражданската война в Сирия е изгодна единствено за Газпром.Ако не я подържава от три години досега, щяхме вече да имаме ирански и катарски газ.Сирийците щяха да си получават транзитните такси и всички да са доволни,"И сирийците щяха да са щастливи както са щастливи иракчаните и либийците. Даа.

148

Шоп

преди 9 години

До Шопе Абсолютно никакви нови технологии, кръгла НУЛА. Всичко е стари съветски разработки. Кино - НУЛА. Балета не ползва никого, освен шепа носталгични руснаци. Единствено ОРЪЖИЯ, ОРЪЖИЯ, ракети, танкове, самолети, автомати. И насъскват изгладнялото си население срещу Гейропа и Пиндостан. Тия хора са в каменния век.

147

до 249

преди 9 години

Колега много си назад с материала. Ти си австралопиек който все още смята че руснаците са нормални цивилизовани хора.

146

247

преди 9 години

Колега, в ЕС няма опасност от руски голтаци , а от украински такива. Украйна иска да влиза в ЕС, не Русия.Не отклонявай въпроса.

145

Шопе

преди 9 години

много ти е ниска камбанарията , че да виждаш с очите си какво става из необятна Русия . Освен пияни ***, там се твори и технология и култура. Но ти си твърде ниско и твоите очи не могат да го забележат. *** правят ядрени реактори , космически техники - двигатели, ракети, МКС, с хладилници и кафеварки изостават, вярно. Балет, театър и кино - на ниво. /не ме питай защо не печелят Оскари/ Много неща не са им на ред. Не е като у нас, където сме цъфнали, та вързали.

144

до 246

преди 9 години

Лошото е че ти не разбираш, че най-големите голтаци на Европа в момента живеят на изток от Полша и на север от Украйна. Нали уж Донбас хранеше Украйна, а то било точно обратното. Донбас в момента се занимава с канибалство, поради руската окупация там.

143

До 239

преди 9 години

руските голтаци... В Ес се очакват украинските голтаци .Те ще опоскат всичкия *** и няма и зрънце да остане за нашите голтаци там - сутеньори, ***, просяци, обирачи на карти и так далее. И всички те ще се върнат да вършат пъклените си дела у нас. Тогава - горко ни на мен и на теб! Не го ли разбираш това?

142

Шоп

преди 9 години

Глупостите на умствено фалиралия Пол Крейг Робъртс изобщо не ме интересуват, аз с очите си виждам, че Русия не произвежда нито технологии, нито култура. Единствено хвърлят пари за оръжия и не се притесняват да обсъждат публично как ще ги използват срещу Европа.

141

Анонимен

преди 9 години

До до 237Искаш да кажеш, че руските голтаци ще опоскат Европейския съюз ли? Стига,бе. Не говори така!

140

235

преди 9 години

Не ми се мисли какво ще стане с магучая и непабедимая през май и юни.Руснаците в магучая и непабедимая през май и юни ще пият евтина водка и руска сельодка. На мен не ми се мисли какво ще ядат хотелите на морето през юни, юли и август. И колко ли ще струва 'турския'газ след време...

139

Анонимен

преди 9 години

До до 234Не мисли, не можеш.

138

до 237

преди 9 години

Руските голтаци ще те намерят и в Холандия и ще те опоскат до нула.

137

до 236

преди 9 години

Действията ще бъдат на принципа "Пари няма действайте", което преведено от македонски значи да се хванат за палците и да печелят пари.

136

до 233

преди 9 години

Ако това стане ще заплача със сълзи и дълбоко ще ридая. Това ще е краят. Ще избягам при сина си в Холандия.

135

до 234

преди 9 години

Ами то и така руснаците си фалираха по всички правила. Сега Русия получава парите от контрактите за нефт от месец октомври когато барела беше все още $80, през февруари ще получава парите от контрактите през ноември $70, а през март по $50. Не ми се мисли какво ще стане с магучая и непабедимая през май и юни.

134

Шоп

преди 9 години

Гражданската война в Сирия е изгодна единствено за Газпром. Ако не я подържава от три години досега, щяхме вече да имаме ирански и катарски газ. Сирийците щяха да си получават транзитните такси и всички да са доволни, освен разбира се руснаците, които щяха да фалират.