84

преди 9 години

До НострадамусЧестито на всички нас. При сегашните правила,ние никога няма да живеем нормално. Оставани или правилата да се променят или да умрем. В България да умреш,е като да спечелиш джакпот,отърваваш се.

83

Анонимен

преди 9 години

до 129Браво бе, Одисей! За 5 години един път да кажеш нещо умно!Дано ти се промени живота на хубаво и да спреш да драскаш тук простотиите си, че ни писна на всички да ти гледаме олигофренията!

82

Анонимен

преди 9 години

До НострадамусA GLAVATA BOLILITE PONIKOGA AAAAA

81

Анонимен

преди 9 години

До АнонименTAKA BESHE ZA SAGELENIE .GRAZIE RASSIA

80

Нострадамус

преди 9 години

През 2015 година Америка ще нападне Русия и ще започне Третата световна ВОЙНА!!!

79

преди 9 години

До ВасилевЦената на бензина е висока ,в България,защото при 2.20лв цена на бензина 1.20лв са данъци и акцизи. А те(данъците и акцизите) не зависят от цената на петрола на борсата. Ако се намалят данъците и акцизите,няма да има с какво да пълним бюджета.За това и ддс никога не бе намалено.

78

Пак един

преди 9 години

А колко е цъфнал 95 щом в навечерието на нова Година пише колко е лошо в USA . Всички знаем колко! Щастлива Нова Година на всички и поздрави от Чикаго!(

77

Анонимен

преди 9 години

До NIE NIAMAME IKONOMIKA .

76

Бакал Петко

преди 9 години

Много от пишещите са хора на изключително ниско образователно равнище, а се опитват да поучават за неща,които са академични проблеми. Пример; че скандинавските страни били построили комунизма. Ами попрочетете това онова ама не от ЖМЖ, а нещокоето тр,дно ще го наямерите,защото димукратите отдавна,,почистиха,;библиотеките.

75

Анонимен

преди 9 години

До ВасилевMAFIA RUSSA CAPITTO.

74

преди 9 години

До няма такова нещоЩе поживеем и ще видим какво ще стане. Бъдещето е пред нас. Ще видим какво ще се случи с долара....................................Хайде да помислим на глас. Резервната валута е $,нали. Ние не може да печатаме повече левове от равностойноста на долара. Когато инфлира долара инфлират и цените на стоките. Когато инфлацията в бг е 2% и към това добавим още 2% инфлация на долара,а в същото време растежа ни е 2.5%. Кажи ми колко е реалният растеж на икономиката ни?

73

Анонимен

преди 9 години

uvagavam rusia no RUSSIA . TEXLONOGIGNO E 100 GODINI IZOSTANALA OT USA I TOVA GO ZNAETE ABSOLIUTNO VSICKI TUK .AKO LI NE STE PROSTO TROLOVEEEEEE

72

Един

преди 9 години

Долара 1.60 , бензина $ 1.75 за 3.8 литра IPhone 6 за $ 750,( средно се прави за една седмица) нова средна кола Honda Accord $ 23 000(половингодишна заплата) при простите, тъпите Американци!

71

мурзилка

преди 9 години

до 105Е как не знаеш,че Доган е агент от ДС -политическа милиция?А това ,че някои от тях пишат тук ,че ги потупват в САЩ е доста съмнително.Просто си задай защо сестрата на един митичен герой от миналото забогатял с рязане на Руски подводници се ожени за *** ,не ,че съм расист,а не са и подарили US паспорт,нали Илия Павлов беше милионерче?!

70

KOSIO

преди 9 години

До АнонименTI OT KOE SELO SI

69

Анонимен

преди 9 години

САЩ са една обикновена двупартийна диктатура с военизирана полиция, където жестоко се погазват човешките права и където в началото на 21-ви век все още съществува смъртно наказание.

68

KOSIO

преди 9 години

До A CASTITE SA 1000 PROCENTA CINA PROVERI I NE GOVORI . KATO PRAVEZ OK.

67

kosio

преди 9 години

До АнонименA B RUSIA STE ZAFNE. XA XA XA

66

преди 9 години

До KOSIOЙотафон2, предлага се във Виваком.

65

Анонимен

преди 9 години

Точно така! Мачкай ги Путин!