12

партиен член

преди 9 години

В доста от близките нам държави използват шкода суперб.Доста по евтин вариянт.Но ние имаме силно развита икономика и можем да си позволим естествено и по скъпи коли.Защото нашите политици са във всяко отношение НАЙ.

11

Анонимен

преди 9 години

Audi - добър избор!

10

Кой

преди 9 години

Тъкмо се бях притеснил с какво ще возят министрите и чуждите гости... Олекна ми!

9

Оп-са

преди 9 години

Добре бе, не мога да разбера, явно официалните вносители на Ауди и VW имат големи връзки в държавните агенции. Кому е нужно да се купуват толкова скъпи А8, като можеше да се вземат за 40-50 000 лева пак луксозни коли от други марки??! Във Франция всичките делегации, даже президента, се возят на Ц5 и 508, най-лускозните са макс 60к лева! В Германия даже се возят на А6 и в Пасати. Тук защо А8L?! Баси ***...

8

Жоро

преди 9 години

И к'во от туй. Сега ще си полаем няколко часа, ще попсуваме и ще забравим. Те го знаят и другия път ще вдигнат летвата до новия Майбах. Само с говорене нищо не става. Време е да излезем и да им приберем екстрите!!!

7

мръсна нагла сган

преди 9 години

С какви очи ги купихте тези коли на фона на отчайващата мизерия в която тъне средностатистичския българин халал да са Ви господа управляващи отидете на пу...та си м...а с тях където ви е мястото

6

Анонимен

преди 9 години

Парвенюта ! За гърците например казваха, богат народ , бедна държава.А за нас беден народ, богата държава ( управници).

5

Анонимен

преди 9 години

a 4ista4kiza zapartaci imat li

4

Анонимен

преди 9 години

Вдигнат ли пак тока си заминават, обаче този път бити с камъни.

3

Анонимен

преди 9 години

Не в Русе , а в Разград.

2

404

преди 9 години

БРАВАС !!!луди пари за скъпи коли ???на фона на какво на мизерния стандарт и голямата корупция ?!?не сме народ а ***

1

Срамота!

преди 9 години

А такааааа, някой хора ще си возят пърдялнищите с коли от по 124 бона, а някъде някое дете ще остане инвалид или ще умре защото държавата няма пари за лечението му!!!Като ги качите тези чуждестранни делигации тръгнете по пресечените месности на който им викате "пътища" и им покажете как се лекуват хората по болниците в провинцията!!