42

ДА ЖИВЕЕ УКРАЙНА

преди 9 години

КРИМ Е УКРАЙНА!НЕ ДАВАЙТЕ ТОК НА ОКУПАТОРИТЕ!НЕ ДАВАЙТЕ ТОК НА ХОРАТА ИЗБИВАЩИ УКРАИНЦИ!

41

Анонимен

преди 9 години

Киевските олигарси откраднаха от Русия, но това няма да бъде забравено нито простено.

40

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Крим е окупирана територия"По тая логика и САЩ е окупирана територия, дай да избием всичките янкита и да върнем земята на законните им собственици... опс, забравих, че те вече са изтребени от благородните, свободолюбиви и справедливи кравари...

39

ЗА 45

преди 9 години

Ходи на Крим да им кажеш че са окупирани.

38

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКРИМ Е РУСКА ТЕРИТОРИЯ.

37

Анонимен

преди 9 години

Крим е окупирана територия. Няма никаква причина Украйна да подарява ресурси на окупирани територии. Който ги е окупирал, да се грижи. Това е все едно да открадна кола и да недоволствам, че собственика не я зарежда редовно с бензин.

36

Анонимен

преди 9 години

До ГорбачовАМИ МНОГО ЯСНО ЧЕ РУСИЯ ЩЕ ИМ ДАВА ТОК. КРИМ Е РУСИЯ. А КИЕВСКИТЕ *** ГИ ЧАКА ГИЛОТИНАТА.

35

Анонимен

преди 9 години

Пионките в Киев се справят добре, гледам, че вече добре са усвоили ценностите на запада, и по точно лицемерието на САЩ. *** ще изпукат от студ без Русия, особено след като се набутаха за 60 милиона тона въглища от ЮАР които не им горят в ТЕЦовете, обаче ще спрат тока на Крим баш на връх Коледа. Направо му се чудя на Путин от къде намира търпението да е толкова добър с тия жалки предатели, ако аз бях на негово място досега да съм взел Киев, западните части с фашагите ще ги оставя на Полша ;)

34

Горбачов

преди 9 години

Русия да им дава ток, нали искат да са Руска република, нещастни *** на Путеновия ***!!!

33

Анонимен

преди 9 години

Нагли руски мужици! Като искате ток си отивайте в руската ***! На територията на една суверенна държава не може да имате никакви претенции! Още повече щом сте се самообявили за автономна република!

32

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"руската пропаганда е най-ефективната пропаганда"Съдейки по тебе, ти заблудения, и все пак имащ се за умен, бих казал че западната пропаганда е по-ефективна. Всъщност руската пропаганда е доста зле - наивна и очевидна, те дори не си играят да я крият, защото е просто формалност. Западната пропаганда е тая, която действително се опитва да лъже слабоумните, и съдейки по тебе, очевидно успява ;)

31

#$&

преди 9 години

Украинците друго освен мизерии явно не могат. Имаха шанса да си спретнат държавата, но уви! Както винаги на чело застанаха *** и крадци, а сега е гражданска война..

30

Анонимен

преди 9 години

руската пропаганда е най-ефективната пропаганда - всеки по-елементарен, първосигнален човек падa нейна жертва.и най-добрата пропаганда обаче в един момент се пропуква истината излиза на бял свят.

29

Анонимен

преди 9 години

Нямат проблем с доставките на горива от Русия, ама не доставят ток на хората, които зависят от това? Русия би трябвало да отреже тия *** тотално, до 1 месец хората ще почнат да измират от студ и ще разпънат на кръст така нареченото им правителство, тая жалка пионка на сажд

28

Анонимен

преди 9 години

Комунистът, най-здравият луд. Ще издържат без вода и ток месеци, затова се гордея с определението "не човек, а желязо"

27

Анонимен

преди 9 години

*** в крим започват да се усещат що за глупост сътвориха, но вече е късно. Не само ток и храна няма също там, но щом путин се покаже по телевизора и се нахранват.

26

петър

преди 9 години

Нещата са малко по-сложни, отколкото са публикувани тук.Украйна загуби половината от Донбаския минен басейн, който е окупиран от руснаците и съответно половината от добива си на въглища. От месец тецовете на украйна работят с намален капацитет заради недостига на въглища и в самата Украйна вече има режим на тока.През изминалата седмица тока спираше дори в столицата Киев.Така че, руснаците могат да се сърдят единствено на себе си, а не само да обвиняват другите.Тази война я разпали русия,толкоз

25

Анонимен

преди 9 години

русия е една фалирала ***.

24

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАко Украйна спре трансфера на газ за европа .....само 24 часа по късно , пред Киев ще са танкове войници авиация и артилерия....само че НЕМСКА а не Руска ...!!!

23

Анонимен

преди 9 години

Украйна в НАТО и тогава Путин ще го види надървения . Ще смее ли да прекрачи границата . Нали Кримчани искаха високите заплати в Русия . Сега на ви високи заплати с девалвацията на рублата