128

аа не

преди 9 години

Днеска френски запалянковци ,които са отишли в Украйна на мач са издигнали огромен трансперант със следния надпис WE THOUGHT MEET HOOKERS ,WE HAVE MET THEIR SONS

127

neo

преди 9 години

George Fredman: Руските власти не могат да допуснат ситуация, в която западните военни сили ще бъдат на едва 100 км. от Курск или Воронеж, това откровение направи американския стратег, визирайки, че разрастването на военното присъствие на НАТО в близост до Русия и по нейните граници е дошло в повече, когато алианса се опита да направи това и в съседна Украйна.

126

преди 9 години

До Одисей 1Но вече няма договор за приятелство и е време приятелите да си изчистят сметките. Айде вземайте си гладните Украинци по голи *** в ЕС! За Крим не са платили и той си остава руски!

125

neo

преди 9 години

Джордж Фридман, основателя и ръководител на една от най-известните частни разузнавателни компании Стратфор, често наричана частното ЦРУ заради тесните ѝ връзки с държавните агенции и структури в САЩ, определи свалянето на украинския президент в началото на 2014 като просташки преврат

124

преди 9 години

До Одисей 1Тъпак си ти. Къде е Украйна без Русия? На дъното на нужника. Русия продава оръжие по цял свят,а Украйна продава дръжки. Дори за са съвместни разработки,то Русия одавна работи сама и се справя отлично,а Украйна ще нареже за скраб целият си военнопромишлен комплекс.

123

преди 9 години

До Одисей 1Какви чужди граници бе реактив? Покажете договора с който Украйна закупува Крим от Русия! Покажете бордето,колко е Платила Украйна за Крим!

122

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 180ти луд ли си бе ...........каква независима съдебна система има в сащ. Живял ли си там. Имаш ли пари излизаш от всяка ситуация. Зашо оправдаха полицая гръмнал невъоръжен черен? Невъоръжен доказано. Шест пъти го е гръмнал. Корупция има навсякъде мй човек, само че за Американската не се говори защото има филтриране на информацията. Абе Тръмп дава 1млн долара на тоя който покаже дипломата на ОБонго ии акт за раждане бе. Няма такава държава алоооо балони

121

циника

преди 9 години

186, а бе сапогов, какви ги говориш? Че те народите в никой строй или система не са търтеи? Кога са били търтеи - през средновековието ли, през новото време ли? Никой народ никой никога не е бил търтей. Има несправедливост, има борба, има еволюция - на съзнанието и на системата.

120

преди 9 години

До Одисей 1Прехвърлянето на Крим е през 1954г. А за какво ядрено оръжие на Украйна говориш,то си е руско базирано в Украйна. И още нещо да ти кажа: Украйна се отказа от ядреният си статус не защото така искаше Русия,така искаха западните и приятели. За Крим,той не е продаден на Украйна,кога смятате да платите наема за ползването му?

119

Анонимен

преди 9 години

Одисей, *** Крим е бил винаги руски, а скоро и половин Украйна ще бъде. Тогава пак ще ни облъчваш с простотията си.

118

Блокиран в Дневник

преди 9 години

До СапоговЕ щеше да е малко грубо да направят Косово 51 щат, ама все пак на националния празник на Косово се веят американски знамена и хората са верни и предани на своя освободител :):)А за Крим - Крим си е руски, хората са руснаци, говорят руски, руския флот е бил там...Имаше си референдум, даже поканиха наблюдатели на референдума.Айде гледай си бизнеса, и когато руснаците окупират не руско говоряща територия, ела да ми говориш пак

117

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 178 аве пич ти понятие си нямаш какво става в Косово. Ходил ли си там? Знаешли че по улиците всеки ден всички кафета са пълни със съмнителни типове и не можеш да разбереш изобшо някой работи ли нещо. Отговорът е НЕ. Само контрабанда и наркотици и оръжие. Няма да се учудя ако има и бази за обучение на т...ристи. Няма никакъв контрол там бе човек. *** да видиш. За какава демокрация говорим. На границата с Албания е пълно с черни амер...нски джипове без номера. Ама много плямпате бе..

116

Анонимен

преди 9 години

До циникаАма ти наистина си вярваш :)))))Леле .... вие сте за лечение :))))

115

Анонимен

преди 9 години

до Мъртвешкa ръкaРеферндума беше незаконен. За справка, подобни референдуми в РФ също са незаконии. Особено гласуването пред калашниците на вежливите зелени русначета.

114

Анонимен

преди 9 години

До оДИСЕЙ 1Алооооо пич осъзнай се. Дори след демокрацията в Либия, САЩ си позволиха техни спец.части да влязат в суверенна държава и да арестуват министър. Ти си толкова безочлив. Ти просто нямаш очи имаш дупки на мястото на очите.

113

циника

преди 9 години

178, ами връх в оперативната раота е да създаваш служби за борба с дадено явление, докато в същото време същите тези служби работят за да обслужват това явление и да надзирават да не попадне в "неправилните" ръце. Т.е. скъпото в случая е печеливше!

112

нео

преди 9 години

До Мъртвешкa ръкaмного точно казано ..........

111

нео

преди 9 години

ама стига сте говорили празни думи за КГБ офицери и ала бала. ЧЕТЕТЕ бе хора. Четете на Дик Чейни синът му къде е в момента и каква корпорация оглавява. Това е официална информация. За връзките на фамилия Буш с Бин Ладен и т.н . Путин като офицер от КГБ е идеален за поста който заема. Една голяма държава трябва да се ръководи изкъсо и снепрекъснат контрол. Видяхме при Елцин без контрол какво стана. Ами да не би в САЩ да има демокрация и да няма контрол. Най малкият детайл от живота е контролиран

110

циника

преди 9 години

168, Сапогов, защо им е на Щатите да превръщат Косово в свой щат.Нали трябва след това да инвестират-инфраструктура,социални дейности,пенсии,заплати...Защо да хвърлят стотици милиарди за удоволствието да имат щат Косово като имат полза от една смрадлива дупка на Балканите, в която да се върти контрабанда? Вашингтон са капиталисти и правят това, което е рационално за тях - ако имат нужда от нов щат, бъди сигурен че ще се сдобият с такъв!

109

преди 9 години

До СапоговС какво Украйна овъзмезди Русия за Крим? Непризнавате референдума,ок. Русия ще денонсира закона с който крим се предостъпва на Украйна.