15

Анонимен

преди 9 години

za kakvo stava na vipros 4e ne razbrah

14

Анонимен

преди 9 години

"България е пред фалит и се обезлюдява"България никога няма да фалира. Нашите нови приятели ще ни държат бедни като африканкса държава защото трупат печалби с фирмите си тук да им работим за жълти стотинки, но колкото по бедни сме, толкова повече ще се радваме на мизерните заплати. Ако се сригне до фалит ще дават на правителството заеми (както послените 4 милиарда за да избегне дръжавата фалита) но те са за плащанията на дуржавата, не за хората и така България ще става все по зависима.

13

Шегобиеца

преди 9 години

ПОРЕДНАТА голяма глупост! Годината ще е такава каквато си я направим , такива предсказания са меко казано смешни...

12

Анчо

преди 9 години

До АТАКИСТми то българите зимате сичкото пара за вас и ромите си стоим бедни. Ама няма да ва търпиме още дълго да на държите в бедност.

11

Анонимен

преди 9 години

пълно с врачки-вещици тук ве. За какво вият толкова. Изглежда за неотдавна изплъзналия се кокал.През Средновековието вещиците са ги бесели и изгаряли живи в Европа. Както си му е редът, ние сме пропуснали тогава това пречистване. Затова толкова негативизъм. Или позитивните нагласи се появяват само в полза на обичайната номенклатура и нейните наследници от близкото минало.

10

АТАКИСТ

преди 9 години

И дойде Тиквата отново на власт и спряха с Денс уит миййй, и настана охолен живот!Да е.а майка ви скапана платена проста!

9

Анонимен

преди 9 години

К'ва нестабилност ви гони? Та Тиквата с платените си *** преди една година не можа да накара тия овце да се вдигнат..та сега тия ли?

8

Някой

преди 9 години

Не го трийте този момък,той си е достатъчно наказание сам за себе си.

7

АЗ

преди 9 години

До НякойХЕЙ, ТОВА НЕ Е СЪСТЕЗАНИЕ ЗА ПРАВОПИС... НЕ СЕ НАПРЯГАЙ

6

непукист

преди 9 години

"Бедността или войните наоколо" ?Държавата и народа са докарани до просешка тояга без никаква война единствено под "грижите" на всички управлявали през тези години.Истината е ,че бедността става все по-голяма ,а на места е ужасна.В столицата и няколкото големи градове в които засега заплащането е по-добро не решават проблема като цяло.

5

andrepetev

преди 9 години

Най опасно си е сегашното правителство в комбинация с Бойко. Това е основната беда на 2014, дето си прераства в наследство за 2015-а

4

Някой

преди 9 години

До НИКОЙКато ти гледам правописа,първият си ти за там, където пледираш.

3

Илиан

преди 9 години

Единствено Бареков е опозиция след Кънев!!!!Само те могат да спрат своеволията на мутри и турци!!!

2

Анонимен

преди 9 години

до 3Пиши на кирилица бе емигрантче смотано

1

Анонимен

преди 9 години

pravitelstvoto 6te si izkara celia mandat i dori o6te 6te kara