54

не е ли вече ясно

преди 9 години

не е ли вече ясно на руските ***,че каквото и да пишат....1.от Русия панически има отлив на капитали.2.Инфлацията е неудържима. 3.Все повече руснаци избират да живеят в БГ. в страна която според официозите е неблагодарна и чийто жители трябва да лазят в краката на руснаците....не че Сидеров и форумците тук не го правят....

53

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯА ти си ***,щом смяташ че в Германия всичко карат само Мерцедес,БМВ и Порше и там гладни колкото щеш и карат дори Ситроен,Пежо и Фиат.

52

морски

преди 9 години

Русия я е имало през вековете и ще я има още много векове,защото е могъща държава защитаваща интересите и народа си,за разлока от ЕС,който е мразен от 50% от собственото си население.Такава сбирщина като ЕС не може да просъществува дълго,рано или късно ще се разпадне,въпрос на време.

51

До 59

преди 9 години

Абе я се разкарай с глупостите си! За какво са и на Русия други пазари? Да, западняците ще вият на умряло, защото им трябват пазари. А Русия сама ще си храни, облича и културно развлича народа си. Не и трябват западните ***. Краварите, като 80% от търговията и е вътрешен пазар, какво, да не е зле? ***!

50

...

преди 9 години

Ми, че не е лошо бре! Нека не ги слушат и какво!? Ако руската икономика е толкова тясно свързана със запада, то това си е изцяло руска тъпотия! МИ нека да е обвържат и с Китай и с Индия и с Бразилия! Нека направят нов паралелен икономически кръг! Може а се окаже полезно за човечеството като цяло! Но сега виждам, че руснаците ревът! ЗАЩО, ако са могъща сила не би трябвало да го правят! Но явно не! Не разбирам та нали точно така ги прецакаха и предишния път ЗАЩО пак се стига до това!!??

49

Анонимен

преди 9 години

До Блокиран в ДневникПълни тъпотии пишеш. Гърците са мързели, дори по-големи от българите. Останалите 3 държави последните 3 гдини непрекъснато вдигат стандарта си.

48

Анонимен

преди 9 години

Перспективна работа от дома!!!!Здравейте, Ще ви предоставя информация, как и по какъв начин можете да печелите допълнителни доходи от интернет без никаква финансова инвестиция. Става въпрос за рекламни, PTC сайтове, които плащат на хора за да гледат реклами в тях, а те съответно да правят печалби от тези, които рекламират. Седейки вкъщи Вие може да печелите пари. Това е един вид надомна работа защото ви позволява да работите от вкъщи пред компютъра и сами да определяте кога и по колко време да отделяте. Или ще ви го обясня по-разбераемо по следния начин: Дадена компания рекламира в такъв PTC с

47

преди 9 години

Китай е готов да помогне на Русия при необходимост

46

Блокиран в Дневник

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯМиналата седмица 3000 работника останаха без работа в Бохум, защото завода на Опел затвори.Тук някаква фирма фалира, там друга фалира - Меркел раздава пари панически но докога ......Няма да го забележиш скоро.А ако искаш да го забележиш веднага - разходи се в Италия или Испания или Гърция или Португалия, Ирландия и т.н.

45

До 57

преди 9 години

О,те бунтовете вече започнаха,в Брюксел изгориха чучелото на Меркел и другите ***.А като влезе в сила и споразумението на свободна търговия с краварите,тогава ще видят те кон боб яде ли.Умират прави.Че и ние с тях.Не че сега не сме, ама още дишаме и шаваме, после направо си падаме в будна кома.Слава Богу,руснаците не го задълбаха толкова с "дружбата"със запада,сега по-лесно ще се измъкнат.А колкото до санкциите,вчера гледах докфилм,горката Русия е под санкции откак съществува!Но пак съществу

44

Българин

преди 9 години

До Анонимен 59Много добре го каза!!!

43

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Китайската икономика, направила фрапиращ прогрес на въглища, има крайна нужда от чисти енергоносители като газ.От друга страна Китай винаги е имал желание да си върне Тайван и да разкара САЩ от тихоокеанския район.Китай нямат стратегически оръжия като Русия, а те имат нужда от "бодигард".Всичко това прави Китай перфектен съюзник на Русия.

42

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Всяка санкция поразява и двете страни, няма как ЕС да спечели от тази икономическа война.Непродадена земеделска продукция в ЕС, намалял пазар в Русия, издръжката на 2 нови дрипльовци - Украйна и Молдова.От друга страна Азия се развива с невероятни темпове - Китай, Казахстан, Турция, Иран - всички тези държави летят в сравнение с европейските.Русия ще издържи, ако стане напечено Китай ще им помогне финансово. Да видим ЕС докога.

41

Брат

преди 9 години

И това ако е коментар???? СИТУАЦИЯТА Е ТОЧНО ОБРАТНАТА! Че Путин престана да слуша запада,защото му омръзнаха глупостите им,подлостта им,злобата,алчноста и лицемерието! Ще и накривят шапката на Русия.Тя си беше и ще си остане още дъъъъълго време най-богатата на ресурси държава. Има отлични специалисти и умове, които,като видяха гадните номера на западняците, ще си останат в къщи.Русия е приятел с целия свят,а западните клошари са един краварник и 28 ***,пардон - пуделчета!Всички ги мразят!

40

преди 9 години

Като започнат гладните бунтове в Европа след нова година.............отново ще си поговорим за политика............хахахахаха

39

Joro

преди 9 години

samo balucite mu se vurzvat.jalko che ima mnogoo predateli v BG koito mu vqrvat

38

Колелото на историят

преди 9 години

Какво ще стане в бъдаще? Путин ще си отиде ина негово мсто ще дойде.... примерно Серьожка. Той ще посити България с огромна делегация и ще произнесе следната реч. Кой, Путин ли ,друзья,че той беше само едно временно явление в нашия живот,то ние Руснаците едзвам го изтърпявахме, камо ли Вие и нашите приятели от западна Еврапа и в частност САЩ. Дайте сега да започнеме на чисто Защото Руския народ винаги е бил за мирното съвместно съществуване и т.н. и т.н.. След има няма 10 - 15 години ,пак същ

37

Берлин

преди 9 години

Санкциите са наложени заради руската агресия в независима Украйна и ще паднат, когато руската армия се изнесе от там. Не виждам никакъв смисъл да се слушат думите на един хроничен лъжец, при положение, че делата му са налице и нямат нищо общо с думите. Санкции до дупка!!!

36

Анонимен

преди 9 години

Никой не гледа курса на рублата, всички панически продават ненужните хартийки. В такъв момент никой няма време да слуша оправданията на виновника за тази кататсрофа.

35

преди 9 години

До 37Те и Поляците имаха шистов газ за 300 години и щяха да продават и на западните партньори. От 10 компании за добив 7 вече са напуснали Полша,а останалите харчат полски пари и не са добили и 1 куб.м да продадат................. Сега Полша започва да внася втечнен газ от ката при цена 360-370$ за 1000куб.м без транспорта,а той е още 50$