90

пфу

преди 9 години

жалък премиер, *** за цирка

89

@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 9 години

И изведнъж се разбира, че България е имала спогодби с Русия за "южен поток" преди да влезе този "трети енергиен пакет".......Направо ми се повръща от цялата история.....Друг момент , който също не е за изпускане - разбирайки за проекта, ЕС приемат закон , с който могат лесно да извиват ръчичките на Русия.... Ах, че са подли, също като нас....Ама сега Русия да ни го нахендри, че да ни е за урок! И дано този път се поучим!Не са руснаците виновни в ситуацията....

88

Анонимен

преди 9 години

Защо народе мой избираш тези *** да те докарат до полуда, нали не искаше комунисти, а те всички са продукт на БКП, нали искаше демократични промени и гласност а получи еднолично управление от крадци и измамници които си накупиха телевизии и вестници, които ви източиха КТБ и сега посягат на пенсиите ви. Тези измамници затриха Ю.Поток , сега главния виновник тича из Европа за помощ но такава няма да има, а само обещания и пак ще му се размине. Трябва ни нов Февруари да изритаме това ***!

87

ОО боже

преди 9 години

До БГ Като ку*ви са наште управленци Все си връткат г*за и накрая все оставаме хубаво клатени И сега както преди 100 години взимаме грешните решения в най0неподходящите моменти

86

рес еоод

преди 9 години

БСП престъпниците в затвора

85

Анонимен

преди 9 години

ДС. Неса разре6или на Оре6арски да подпи6е за Ужен поток.Зада може после дасе прехвърли вината върху гн Боико Борисов.Е товае цялата драндрания.Но кво стана на Боико муго изправиха на 6.Боико не губи вие трябва да го разберете веднъж за винаги тои е като дядо господ никога не губи.Цели 9 пъти е печелил избори.Какво искате о6те,и о6те 19 пъти 6те печели.Всичкият труд ви върви на празно.Блъскаитеси главите кухи в стената,колкото искате.

84

Правешки хитрец

преди 9 години

Т.Живков към теляка си от АДА:"Как ще решиш проблема?Може да решава тоя ,който има пари бе!Щом немаш пари,какво ще решиш ти бе?Ти немаш право да решаваш!"

83

Акъл море

преди 9 години

България.БГ не оценява какво е Русия за нея.Затова тя няма да получи подкрепата и.Ако Турция отново поиска БГ,Русия няма да е насреща да ни защити! Защото БГ е продажна и неблагодарна.Тя не заслужава Левски и Ботев.Тя не заслужава саможертвата на Русия.

82

БГ

преди 9 години

Много бързо си смениха позицията управляващите.

81

Анонимен

преди 9 години

тоя *** какво се прави че не разбира бе? Путин му каза черно на бяла че спира проекта и е пратил писмо за това в Брюксел. Кое не е ясно. Какви резрешителни ще издава сега и на кого? Когато трябваше да дава разрешителните той и палячовците от пишман реформаторския блок търчаха до американското посолство , за да питат дали поже да пръднат или не, сега се юрнаха зда работят

80

Registriran

преди 9 години

Е усети се ама късно е либе за китка, мандалото лопна, а Борисов остава в историята като премиерът унищожил възможността България да стане енергиен център.

79

Анонимен

преди 9 години

До TotilaИнтересно защо минаването на газопровод е изгодно за Турция,за Гърция а за България да не е изгодно? Защо строежа на атомна централа в Унгария (която е в Централна Европа ) от Русия е безопасна и изгодна а в България не ?

78

анонимен

преди 9 години

Толкова сте жалки с това непрекъснато напомняне за някакви си "***",че от това няма повече накъде.Хайде да помислим кои не са ***-Б.Борисов,Ц.Цачева,Менда Стоянова,Л.Павлова.Москов а за децата на "*** "които сега са във властта включително и от реформаторчетата не искам да говоря.И спите ли спокойно,че сега не ви управляват "***",спете,спете така ще се чувствате по добре.

77

КЧ-1

преди 9 години

Ей пак лъжеш др. Борисов. Орешарски направи всичко възможно проекта да се случи. Ти и президента Плевелниев със своите непремерени изказвания и топене в Брюксел направихте това, че ЮП да не се строи. Сега се правиш на загрижен и търсиш всякаква помощ за да не плащаме неустойки. Няма лошо, но жалко че загубихме 3 големи инфраструктурни обекти, които щяха да осигурят работа, заплати и по добър стандарт на не малко хора в истрадалата ни Родина. С такива управляващи като вас не ни чака нищо добро.

76

Анонимен

преди 9 години

"санкциите, които ние поддържаме, в случая играят по-лоша роля за България, отколкото за самата Русия"...ще се сетиш ти *** ***! ти колко си долен!

75

Акъл море

преди 9 години

От 25години Русия предлага на БГ да стане газов разпределител за Европа.Предложиха също да построят Белене на ниска цена със заем,който БГ да изплаща от печалбите след пускането в експлоатация.Предлагаше приятелство.С какво отговори БГ?С омраза и незачитане.С турско присъствие а не турско робство.С Руско-турска война за имперски интереси,а не война-саможертва за ОСВОБОЖДЕНИЕ! на братски православен народ! Русия най-накрая осъзна,че 200 000 руски войници напразно са дали живота си за неблагодарна

74

Дядо Генчо

преди 9 години

Бойко играе добре,всъщност той казва на братята руснаци...ето Ние сме готови,имаме желание,обаче все пак крайната дума е Ваша ! Това че Русия на 2 пъти ни е "освобождавала" е спорно,всъщност те са си гонили техните си интереси,а това че Ние сме минали между капките е било неизбежно.Дедо ми лека му пръст беше белеморски бежанец и доживя до 102 г.Той казваше:-"Твжко и горко ,грък да те храни и руснак да те брани" край на цитата.Успеше ден на всички ,ден на майстора е днес !

73

одисей

преди 9 години

ТОЯ БОКО ХАРАМ ВСЕ НЕ Е ЧУЛ И НЕ Е ВИДЯЛ ВСЕ ПОСЛЕДЕН СЕ ЗАПОЗНАВА И ЗАТОВА ЧЕ Е *** ВСИЧКО СЕ ПИШЕ НА НАШИЯ ГРЪБ , ЗА 26Г. КАК ЕДИН НЕ ИЗЛЕЗЕ ПО УМЕН ОТ ТАТО АМИ ВСЕ ХЕРМЕТИЦИ СИ ИЗБИРАМЕ , АМА ТВА ДА НИ Е ЗА ПОСЛЕДНО .И ТЕ КАТО РАДОСЛАВОВ ПРЕДИ ГОДИНИ, ЩЕ НИ ВКАРАТ В *** , А ТЕ ЩЕ СЕ ИЗНЕСАТ В ЧУЖБИНА ДА СИ ХАРЧАТ ПРОДАЖНИТЕ ПАРИ

72

Анонимен

преди 9 години

BOYKO - OTKAKTO UDARIHA EDIN SHAMAR NA BATE RAZBRAH CHE SHTE NI BIYAT.

71

Erdogan

преди 9 години

Тиква неграмотна приготви документите за Турски Поток...Мигновенооо или кирка лопата почвай да търсиш шистов газ....