86

,

преди 9 години

Има само едно страшно нещо относно Путин-едно единствено!!!То е дали е разбрал срещу какво действително се изправи Германия навремето.Няма начин с неговия гений да не знае,да не го разбира(тогава целия "запад"или сатанисткия култ контролиращ го се съюзи с най-кървавия антихристиянски вносен режим и идеология-болшевизма)остава само надеждата,че не го показва открито заради многото загинали през войната,но той знае сатанистката ръка зад събитията,която днес изправя Америка срещу Русия.

85

Анонимен

преди 9 години

Абе незнам ама Тексас от колко време е равноправен щат на САЩ и кога пък е бил Мексикански ? Може би повремето на Ацтеките? по тая логика половин Русия, Румъния, Молдова и Украйна са Български територии и трябва да са в границите ни. Путин е изчерпан и само промитите мозъци от Соца могат да му вярват, те просто са научени да вярват на лозунги и на реплики, като " ЗАПАДА Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО ЛОШО".Съжалявам ви, че сте останали в миналия век заедно с руснаците ама това е истината и тя боли!

84

Анонимен

преди 9 години

комунистите вече се побъркаха!!!ВЕЧЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВО ДА ЛЪЖАТ, ЧЕ ПУТИН ПРИКЛЮЧИ ПО ВСИЧКИ ЛИНИЙ!

83

край

преди 9 години

Путин дали го интересуват парите или има кауза - ка мислите? Пари -палец надолу - Кауза- палец нагоре.

82

дим дири дам

преди 9 години

До БългаринИдиотското е, че малко от вас са гледали и слушали цялата пресконференция и то в оригинал. Аз го направих и жалкото е ,че сега ще се задоволите с това , което ще ви представят манипулирано журналистите. Ако можеше и нашите плашоци и *** така да си защитават родината дереджето ни щеше да е другоТук четем различни мнения на различни журналисти.А който изка да гледа може по всяко време в интернет.Това че ти живееш в 1975 ....

81

Анонимен

преди 9 години

Тоя *** разпалва конфликти, а хвърля вината върху другите!

80

Анонимен

преди 9 години

Слава на Русия , Смърт на Запада и САЩ..

79

БГ

преди 9 години

Големите като Лутин са си големи,пък и спокойни,бе!Няма никаква нервност,значи са силни,значи стават за приятели!

78

Анонимен

преди 9 години

Евтина руска тоалетна хартия вече има и в България. Продава се на килограм в обменните бюра.

77

Анонимен

преди 9 години

В България стандарта падна през последните 10 г.А в Русия се вдигна с пъти.Тук един хляб преди 2007 г. беше 0,55 лв. (този, който аз си купувам), след 2007 г. стана 1,09 лв., т.е. двойно.Заплатата беше 750 лв., а сега е 650 лв.

76

...

преди 9 години

РТ показва маратон с въпроси и отговори на Путин.Трябва да се отбележи,че Русия и Америка можеше да бъдат и трябваше да бъдат страни с приятелски отношения,но хора служещи не на националните си интереси и нямащи лоялност към никоя държава но към антихриста са хванали за косите истината и суверенността,така както хванаха Русия през 1917 сега са хванали друга голяма д-ва да играе по свирката им,чрез продали душите си.

75

Анонимен

преди 9 години

Русия няма велики ръководители от мащаба на Гюнтер Ферхойген,Барозу,Ром пой,принц Чарлз,Оланд,Кунева,няма такива смели войни като нашите русофоби,с меки китки,но твърди дървени глави.Руснаците не могат да разберат нежните песни на Кончита,само знаят да бият и гонят до дупка този,който ги нападне.

74

94

преди 9 години

Гуугъл *******

73

Анонимен

преди 9 години

ББС и Ройтерс зададоха въпроси.Но дори и да не бяха задали, вината нямаше да е тяхна, все пак Путин лично избираше на кого да отговори.

72

Анонимен

преди 9 години

Хората искат хляб, тавариш, пропагандата е до време.

71

Анонимен

преди 9 години

След последният си финансов доклад, гушнал струва повече от цялата руска стокова борса. Също така гушнал затваря гигантски офис в Москва, съкращаване над 1000 души персонал. И да не забравяме, че един от двамата създатели на гушнал е руснак.

70

ж.стоев

преди 9 години

За повечето неща относно Америка Путин е прав. Проблема на руснаците е сходен с нашият и не са само американците. И тях ги управлява Мафията чиито интереси са краткосрочни-бърза печалба от износ на петрол и газ и липса на реална икономика. За разлика от нас ако Русия се управлява от свестни хора няма да им трябват ни САЩ ни ЕС. Но те явно са същите овце като нас

69

gkjhlkj

преди 9 години

опааа петролът тръгна нагорееее. А гледам американците се обръщат към Кубааа. Май и при тях не са розови нещата щом търсят всякакви варианти. .Само дано няма второ дъно на кризата че ние ще го отнесем.

68

Анонимен

преди 9 години

мога ли да попитам пръц@@@@ите, дето се опитват да плюват по Русия?абе отворковци:я ни светнете на чия друга пресконференция годишна се събират 1259 акредитирани журналисти!сигурно медиите им имат излишни пари за команд-и или самите жур-и много скучаят,та са си намерили развлечение,а!Запада наистина прекали,но изправят ли руската мечка на крака с размахани лапи и сърдито ревяща-много государства ще се превърнат просто в безлюдни терени!време е за хладен РАЗУМ!

67

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 87Това къде го прочете? От хамерикансото посолство ли ти го казаха? Много си смешен. Я виж в БГ колко хора са под прага на бедността.