81

Боби

преди 9 години

Ураа да живее комунизма и диктатурата!!!Само Путин начело на Русия Ураа!!!

80

баи Ганю

преди 9 години

Направо да ахнеш като четеш.Няма по големи разбирачи на световната политика от българите.Велика нация ,велик народ.Казал си нещо и на другия това не му харесва.И какво "марш в Рисия бе ***" или "марш на запад мръсен капиталис"Голяма работа сме тука във форума.Всички маи избиваме комплекси.Друго обяснение аз нямам.

79

СПРАВЕДЛИВ

преди 9 години

До Одисей 1 - 67А кой е виновен за окаяното икономическо състояние на бившите колониални държави бре Одисейчо - Русия или бившите колониалисти от Запада?!?! Смея ти се на глупостите - благодаря ти че те има в този форум да ме веселиш драги *** Одисей!

78

Отново изкривено.

преди 9 години

"Путин беше запитан от украински журналист колко точно руски военни се сражават на страната на сепаратистите в Украйна и колко са загинали там. Но Путин избегна отговора на този въпрос, отбелязва Франс прес. Вместо това той започна да говори за онези, които .... изпълняват задължението си или в качеството си на доброволци се сражават в Източна Украйна. Но обаче поясни, че не става дума за наемници, защото тези хора не получават пари."Не така платено. Дайте точния отговор. той не е този.

77

Боби

преди 9 години

Путин не е малък пършив льосьогньом гаврещ се и подиграващ се с Руския народ както си иска!Руския народ обича Путин и според поръчаните от властта социологически проучвания 90%-та харесват Путин и искат той да ги управлява та дари и рублата да падне още наполовина спрямо сега!

76

Анонимен

преди 9 години

До ЩеревОбъркал си се това не е руския,това е била незадоволената ти жена

75

Анонимен

преди 9 години

РЕЧТА НА ПУТИН ИЗСТРЕЛЯ МОСКОВСКАТА БОРСАС 6 % НАГОРЕ ДНЕС,ТОВА Е ВТОРИЯ ПОРЕДЕН ДЕН НА РАСТЕЖ,СЛЕД КАТО ВЧЕРА БОРСАТА В МОСКВА СЧУПИ РЕКОРДА ОТ НАД 14,4% РАСТЕЖ ПИШЕ В ИНВЕСТИТОР БГ.

74

Щерев

преди 9 години

На пловдивския панаир на руския щанд имаше само една гола рускиня с туба нафта.Само това произвежда Русия.....Това са нация от мързеливи алкохолици които разчитат замо на нефт и газ и затова потънаха.Да имаш такава огромна територия и да гладуваш...ха..ха ами това е мързел и некадърност.Арабите с нефта направиха от пустинята рай и всичко е безплатно.Образование ,здраве и още

73

Анонимен

преди 9 години

Само не разбирам защо злобее бай ***. Нали сме вече демокрация и капитализъм, "горди" членове на ЕС и НАТО. Чий го дирите още от Русия и лично от Путин? Какъв е проблема бай ***, ем сърби ем боли а?

72

Анонимен

преди 9 години

За пореден път Путин преразказва книгата "МАЙН ТАЙГА".

71

Анонимен

преди 9 години

Западът не е зъл ! Обама може да фалира азиатската *** в момента. Не го прави, защото има разум, за разлика от руското животно. И мисли трезво за последствията, както за света, така и за обикновените руски хора.

70

без комуняги

преди 9 години

Къде другари червени *** прочетохте нещо за китайската подкрепа?Как разбрахте,че Путин отговаря на "НЕУДОБНИ" въпроси като всичките му отговори са насочени срещу "ЗЛИЯ ЗАПАД"?Просто вчера руските червенковци разпродадоха активи за доста милиарди и днес закрепиха рубличката,като веднага излиза Путин и се бие в гърдичките.Я се вземете в ръце червени *** и се махайте от България.

69

Анонимен

преди 9 години

*** *** КОГА ИЗРАЕЛ ВЪРНЕ ОКУПИРАНИТЕ ТЕРИТОРИИ,КОГА ИЗРАЕЛ ВЪРНЕ НА СИРИЯ ГОЛАНСКИТЕ ВЪЗВИШЕНИЯ,ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ ПРАВО ДА КВИЧИТЕ ,,ЧЕ РУСИЯ СИ ВЗЕ КРИМ И СЕВАСТОПОЛ,КЪДЕТО НАРОДА НА ВСЕНАРОДЕН РЕФЕРЕНДУМ РЕШИ САМ ДА СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И

68

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 59"Примерно ниският курс на рублата работи в полза на Роснефт в момента, тъй като разходите на компанията са в рубли, а приходите в долари."Ти си гений ! А приходите в долари дали не се топят предвид цената ? Западът отряза Роснефт от евтини кредити със санкциите. И завалийките пуснаха облигации за 636 млрд. рубли, защото ЦБ на Русия им отказа заем. Сега познай кой ги купи ? Китай ! С което приходите в долари съвсем ще се стопят. Роснефт е в нокдаун.

67

баи Ганю

преди 9 години

Объркали сте гроба над които плачете господа.Нашият не е този.Преместете се на него.Тои е тук в България.

66

Анонимен

преди 9 години

Путин е ясно, че е умен, но според мен трябваше в Русия да дойде след 1992 г. някой от царската династия, или близък до династията по кръв и да възтановят монархията. Защото реално и Елцин и Путин са си комунисти. Русия никога няма да види добро от комунисти. Въпреки, че са възпитали там няколко поколения с лъжи. Но комунизма навсякъде цели едно и също. Национален комунизъм няма. Той е интернационален, т.е. юдейски (юдео-масонски).

65

Спас

преди 9 години

"В същото време Путин обвини украинските власти, че са наложили икономическа блока на контролираните от проруските сепаратисти райони в източната част на страната като наказателна операция и предупреди, че това е вредно."ТОЙ НЕ ГИ ОБВИНЯВА, А ЗАКЛЕЙМЯВА!!!! АЗ НЕ ВИ ОБВИНЯВАМ, ЧЕ ПИШЕТЕ ЛЪЖИ, А ВИ ЗАКЛЕЙМЯВАМ!!!!......ЗАЩОТО НЕ Е НУЖНО ДА ОБВИНЯВАМ, ТО СИ Е ТАКА-АКСИОМА!!!! ВИНАГИ ЗАВОАЛИРАТЕ, ЗАБЛУЖДАВАТЕ И ОТКРОВЕНО ЛЪЖЕТЕ!

64

Болярина

преди 9 години

Когато Исраел завзеха Сирийски и Палестински територии , Сащ и ЕС не казаха нищо....Когато Турция окупира половин Кипър , САЩ и ЕС пак си траят..няма санкции няма никой...А когато русия си взе крим еее еголямо реване у санкции колкото искаш....еее къде им е справедливоста на демократите...Еврейте плащат на Хамерика за това няма санкций..а Турците са с кай голямата войска в Нато и на тяхна територия има важни бази на САЩ...еее .. ако русия бяха оставили Крим там сега да има база на САЩ..

63

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До Божо: ,,Приятелю, сериозно трябва да се лекуваш от зависимост !!!''БОЖО, ОТ ПРОРУСКАТА ГРУПИРОВКА НА ФОРУМА ВИ СЪБИРАМЕ ПАРИ ЗА ПО ЕДНА ,,ЛАДА ГРАНТА'' ОТ 4000$ НА ТЕБ И ,,ОДИ-СЕЙ АМА НЕ НИКНЕ'' ПО СЛУЧАЙ НЕПОДПРАВЕНАТА ВИ И ИСКРЕНА ,,ЛЮБОВ'' КЪМ ПУТИН И РУСИЯ!НА СТРАНДЖАТА ВЕЧЕ МУ ПРАТИХМЕ ЕДНА БРОЙКА, ВАСИЛЕВ-ЦРУ АГЕНТА НИ ДАДЕ АДРЕСА МУ. ОСОБЕНО НА ,,ОДИСЕЙ-1'' ЩЕ МУ ИЗЛЕЗНАТ ЕДНОВРЕМЕННО ВНОСКИТЕ ЗА ДВЕ ЛАДИ, ЧОВЕКЪТ ВСЕКИ БОЖИ ДЕН ИМА ПОНЕ ПО ХИЛЯДА ПОСТА НА ТЕМА РУСИЯ,ЗАСЛУЖИЛ ГИ Е!

62

Gifa

преди 9 години

Я кой взел да говори за империи. Хехе