20

Анонимен

преди 9 години

Офцата не помогна ли достатъчно да го закрият.Това е среща на двама пребоядисани консомолци, кариеристи, клели се пред личните си печалби.Бати елита.

19

Анонимен

преди 9 години

ЗАВИНАГИ С ГЕРМАНИЯ,БРАВО ГЕНЕРАЛЕ.

18

Анонимен

преди 9 години

koy mi sra v gashtite? prekrasen izraz za balgarite i balgarskite politici.

17

Истината за Помияра

преди 9 години

Тиквата е бетер пудел квартална певъзходна. Много се зъбеше на времето ама сега като му плащат Хамериканците е готов и ...,.. о извинете за тая стойка се налага да си взема фотоапарата. Много нещо съм виждал ама така надуп.... заслужава да е в рамка.

16

Анонимен

преди 9 години

Никакъв Шнген докато все още има заблудени русофили, докато все още им руски канали и има *** които гледат руска телевизия. Русия е враг на евроатлантизма и демокрацията, и всеки българин още от дете и от училище трябва да се учи да мрази Русия. Само тогава ще ни допуснат сред белте хора и Шенген,.

15

Анонимен

преди 9 години

Преди десетина дни кралят на Йордания се срещна с Обама.Разбраха се американската помощ за Йордания да се увеличи от $600млн. на $1 млрд.за 2015г.Това е безвъзмездна помощ основно за да се преодолее въпроса със сирийските бежанци.В случая имаме пълни лакърдии от германска страна и потупване по рамото.Никакви конкретни ангажименти.Чудя се толкова ли сме прости,че да не можем да си защитим националния интерес

14

волния от варадеро

преди 9 години

Искам да уверя клуб "Млад атакист", че всяка подкрепа от Германия е добра новина. Хайде, помислете, нали преди да станете русофили, бяхте почитатели на Райха! А съвременна Германия е невероятно място, ша знайте!

13

Ква дъскриминация

преди 9 години

То Боко не поставя ребром въпроса да се спазват "Еврейските" извинявайте Европейските закони а лиже ***, ако може ама моля Ви се... извинете даже се чудя тази тиква борческа от къде е измислила и научила такива слижни думи!-

12

ни съ знай

преди 9 години

Този не се умори да лъже и да маже.А подлеците около него подмятаха че се е променил. А пък то така, както онзи Илия, който се пременил.......Да беше поне поискал министри от тях, както украинците.

11

БГ

преди 9 години

Направо ще увредим ЕС,браво на нас!

10

don

преди 9 години

боко така ли ще прегръщаш Путин за Южен поток или ....

9

Анонимен

преди 9 години

Абе, Боко кви ги дрънка! Пълни простотии и небивалици! Няма да стане номера, правите си сметка без кръчмаря!

8

Анонимен

преди 9 години

Това ми звучи като-Меркел ще ни помогне за Българската космическа програма...Само глупости на търкалета...

7

Да живее дискриминат

преди 9 години

А бе како що не почетеш договора от Лисабон. Що не прочетеш ко пише в присъединителния ни договор. Наришени са 2/3 от клаузите с едничката цел да се Пре.... е България. Идеята всна. Те събират вдичките ни деца дето заедно сме ги отгледали и платили образованието а те ще ни продават *** и ние за наша сметка ще се грижим за правата на *** тук и тези които прескачат границата.

6

лошо куче

преди 9 години

Чудят се как да обвинят Русия че е виновна за всичко. Толкова време защо до сега не разговаряхте с Русия, ами сега когато мандалото хлопна.

5

Ali Kemal

преди 9 години

Boko naprovo she ni zakopaee, kato nekoia kadana se obesniava v lubov..... Rapon smotan

4

Анонимен

преди 9 години

Мда... Нашият е хленчил, а тя му е разтягала локуми, файда никаква от това посещение.

3

Г.

преди 9 години

Това е политическо говорене тип дрън-дрън. Няма никаква конкретика...

2

юю

преди 9 години

"Меркел ни помага за "Южен поток"Има една турска приказка. Кач пара. като гледам межд. новини и сърбите са я научили.

1

Анонимен

преди 9 години

Добрината на Меркел не трябва да се изчерпва само с пращането на германски експерти, трябват ни също така президент, премиер...