30

Българче

преди 9 години

Само да спомена, че износът на България за миналата година е 43 млрд. лв (половината ни БВП). Това е далеч повече от износа ни през социализма, когато имахме "производство". Май май, не сме съвсем за изхвърляне и стоките ни се търсят в ЕС и трети страни. Данните са от НСИ.

29

ффф

преди 9 години

Публикуването на статията свидетелства за ниската култура на преводачката и сайта. В руският превод са публикувани на английски името на статията, кога е публикувана и точно къде пак на английски. При превода има и неточности. ЗАЩО?

28

Илко

преди 9 години

То и еврото пада , ама никой не тръби по новините

27

Идва и по-лошо....

преди 9 години

ЯПОНИЯ ПУСКА В ПРОДАЖБА НА ПАЗАРА ,/след Нова година/ НАЙ-НОВАТА СИ КОЛА ИЗЦЯЛО ЗАДВИЖВАНА С ВОДОРОДНИ КЛЕТКИ!ЕРАТА НА БЕНЗИНА И ПЕТРОЛА --СВЪРШВА!СЛЕД 5-6 ГОДИНИ , СВЕТА НЯМА ДА Е СЪЩИЯ!

26

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен - "Защо долара не пада ,а рублата си е.а майката"чети бе човек. Русия няма икономика, а Америка е най-голямата световна икономика. Само с петрол не става, трябва и акъл.

25

БСП са руски агенти

преди 9 години

Българите са малък,но в замяна изключително *** народ!Когато целия прогресивен свят застана срещу диктатора Путин ,те се юрнаха след русия.По същия начин постъпиха и миналия век когато целия свят се обяви срещу Хитлер те тръгнаха след него.Оставете Путин да оправя сам рухналата си икономика от спадането на цените на петрола.Толкова ли е богата БГ за да храни диктаторите по света?!

24

Анонимен

преди 9 години

До ПЕЧАТАРЯМи те не си ли печатат отдавна рублите?

23

Анонимен

преди 9 години

Алоууу,пиндосите "всичката мара фтасали" ,че на другите сметка правят,мен хич не ми пука за японската йена,че е 119 за долар

22

Българче

преди 9 години

И кво сега, верно ще се окаже че Русията е просто една голяма бензиностанция (газостанция) с армия. Удариха по основната й стока и тя е пред колапс. Колос на глинени крака. Закривай!!!

21

Анонимен

преди 9 години

Аз много не разбирам, ама в свободна и демократична БГ защо има валутен борд? :)))

20

Мио

преди 9 години

Бълария у умряла съвсем, скоро ще девалвират лева 1:2 и ще духаме пак супата. Ние ни нефт имаме ни газ, само дупе остава. Който не вярва да седи и да гледа.

19

Анонимен

преди 9 години

Абе не само руснаците вадят нефт ,американците също вадят нефт .Защо долара не пада ,а рублата си е.а майката .

18

Анонимен

преди 9 години

Защо 2015 и 2017 е важно число за БГ? :)) защото и двата случая затваряме без да отваряме... :))

17

Брат

преди 9 години

Колко им се ще на западните клошари руския народ да обвини за всичко Путин! Да, амо те не са *** като нас, много добре разбират че проблемите са им ВИНАГИ от "западните партньори". Още от преди Петър първи. Само като видят как се вдигат и веднага им спретвая я революцийка, я санкции, я студена война. О, и тоя път този народ ще им разкаже играта, то западното двуличие и лицемерие не се търпи вече.

16

Анонимен

преди 9 години

RUSIA SHTE SE OPRAVI,NO BALGARIA N I K O G A .

15

Анонимен

преди 9 години

63 кила рубли ----> 100 $

14

терминал 5

преди 9 години

До 2Ако мислиш че това е гориво в България, здраве му кажи. И ако искаш си сметни колко литра може да купиш в България със средната заплата която е около 800 лева(но това го казват по телевизията) и колко в Англия с минималната 1000 паунда (давам ти 2-3пенита аванта 1литът =1.3 паунда

13

П.С.

преди 9 години

Русия готви безкръвен прокремълски преврат ва България ,след Нова година!Сценария е същия ,като преди 1-година!В началото са безредици и улични протести!!!

12

Анонимен

преди 9 години

Хи хи хи хи хи ,ка сте зелени .1 долар = 57 рубли .

11

Янукович

преди 9 години

тик-так тик-так