12

gerbist

преди 9 години

Ами просто наследството което получихме пак е лошо. Нужен е този заем, и още заеми ще има следвщия месец за теглене, общо още 8 млрд. лв. за догодина, защото трябват парите. Без пари няма как да правим реформи и преход, а трябва да вървим с ускорени крачки по пътя на прехода и реформите. Ако трябва дори и шокова реформа трябва да направим, защотто парите не ни стигат.Търпение трябва и разбиране.

11

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

АТАКА как гласува ? Защото от статията не става ясно дали съществува такава парламентарна група ..Що се отнася до новия заем да попитам КОЙ ще го връща ?!Боко Тиквата ревеше като хималайска мечка, когато Ореха теглеше 1 милиард заем, че щели да го връщат децата и внуците ни ...Сега този милиард и половина КОЙ ще го връща ?И защо аз ще плащам парите на една фалирала банка ?Не съм вложител на КТБ .. Нямам нищо общо с КТБ !Защо тогава аз данъкоплатеца ще погасявам чужди дългове ?!

10

Анонимен

преди 9 години

КОЙ ФАЛИРА КТБ! НЕ ОБЕЩА ЛИ БУДАЛИСОВ, ЧЕ ЩЕ ОЗДРАВИ ИЛИ ПРОДАДЕ КТБ !!! 100-ЦИ ХИЛЯДИ ХОРА ПОВЕРВАХА НА БУДАЛИСОВ И ТОЙ ГИ ИЗМАМИ!!!ТАНДЕМА ДПС И ВАСИЛЕВ ФАЛИРАХА КТБ НО НЕ И БЕЗ ПОМОЩА НА БУДАЛИСОВ!!!!ОРЕШАРСКИ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ОСТАВИ БАНКАТА ДА ФАЛИРА! ТЕ ЕДИН КРЕМИКОВЦИ ДЪРЖАХА И ПОДПОМАГАХА ТА БАНКА СЪС 80-ХИЛЯДИ ДУШИ РАБОТЕЩИ ЩЕ Я ФАЛИРА!!!ПО-ФАЛИТИТЕ ВИНАГИ Е БИЛ БУДАЛИСОВ КОЙТО ПАРИ НЕ ДАВА ЗА НИЩО ДРУГО ОСВЕН ПЪТИЩА ДА СЕ ПРОДАВА ЯКО БИТУМ И АСФАЛТ ОТ НЕФТОХИМ ВАЛЬО ЗЛАТЕВ ПЕЧАЛБИ

9

макето

преди 9 години

Урааааааааааааааа имаме си нов заемдружно другари към фалита да идем смело напред ура

8

Бунтовник

преди 9 години

Това вече преминава всякакви граници! Уж бяха обявили, че тежестта от изплащането на парите от КТБ няма да попадне върху обикновените данъкоплатци. За 2015г. на човек ще се стовари сумата от 8000лв. под формата на данъци и такси. Това не мога да го приема. Мафиотската номенклатура окрала парите на хората, а сега вместо да ги търсят да плащат те, ние ще плащаме отново. Това не е държава, а ад за хората. Цял живот се трепеме за тези ***. Бунт! Писна ми! Обърнахме джобовете с хастара вече.

7

Анонимен

преди 9 години

ЧЕСТИТО ново заробване,Българи..........айде да фалира тая държава,че да се свършат и парите и живота вече.....

6

Сериозен Политик-БГ

преди 9 години

Граждани вие като видите пари и загубвате самообладание.Небива така защото тази Демокрация за вас я построихме за да сте щастливи и разбира се свободни.Това че нямате пари а от там цензурата от сайтове и медии ви коси като жълтата гостенка не бива да ви притеснява-не всеки може да прави пари а от там да купува медии които да обслужват само него.Относно кредита-да теглихме го за да сме щастливи всички ние Българския Народ за който се трудим от сутрин до здрач.Ние вземаме-внуците ви ще връщат!

5

икономист

преди 9 години

След като БСП-ДПС-Атака докараха банка КТБ до фалит сега са против новия заем да се платят парите на хората . Това какво е другари освен геноцид който налагате на народа от 70 години .

4

Анонимен

преди 9 години

За гарантираните депозити ли иде реч или за тези от по няколко милиона? Май за вторите. Плащайте данъци и осигуровки българи, да сте живи и здрави!

3

Анонимен

преди 9 години

ВЕЧЕ ТЕГЛИХМЕ ЗАЕМ ЗА ТОВА!!!!!!!!!!!!!!!!ПОРЕДНАТА ЛЪЖА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ !!!!СЕГА ИСКАТ ДА НАБУТАТ ДЪРЖАВАТА С 8 МИЛИАРДА ЗАЕМ КАКТО СА ГО ЗАПЛАНУВАЛИ ЗА ТАЗИ ГОДИНА!!!!ЧЕСТИТ НИ БУДАЛИСОВ И ХУТНА ОТ ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ!

2

новите апостоли

преди 9 години

''Ако спечеля,печеля само за себе си,ако загубя,губи цял народ''

1

Анонимен

преди 9 години

напред , заедно можеме повече да откраднеме