142

Анонимен

преди 9 години

Затова ни презират всички на Балканите и в Европа,включително Германия. Защото винаги сме играли ролята на най голяма балканска *** и си въртим дирника като фурнаджийска лопата в зависимост от къде духа вятъра.

141

Анонимен

преди 9 години

Когато Чижов се чеши с езика,Лавров ,,убеждава'' гаргите,а *** сочи с пръст,като един друг преди години,ОЗНАЧАВА,ЧЕ СМЕ НА ПРАВИЛЕН ПЪТ.

140

куку

преди 9 години

Пари губят червените другари комисионери. От вчера всички плачат в хор- гоце, пикльо, съветския гей станишко,гумен речев,р.овч. и цялата продажна ***, наричана за благозвучност пета колона на кремъл у нас. Умирам си от кеф като ги слушам как вият, като дърти вещици подир отлитащите комисиони.

139

Анонимен

преди 9 години

Днеса, следващия път направете един малък експеримент, заменете навсякъде името на Русия с "ЕС", тоест вместо "Русия ни критикува" напишете "ЕС ни критикува". Гаранция 90% от плюещите ще сменят плочата на "Ах колко са прави ЕС, поклон до земята".

138

Русский

преди 9 години

А чего Германии страдать? У них есть Северный поток.

137

Анонимен

преди 9 години

Русия нищо не губи, Рисия ще си продава газта на Турция. България губи 400 милиона годишно от транзитните такси които щеше да ни плаща Русия.

136

Анонимен

преди 9 години

България е несъстояла се държава .. губи 4-5 войни и поуки не си взима.. от робство в робство

135

Анонимен

преди 9 години

До Мы Нет Братухи вече!Братле, доста си зле. Като човек който владее свободно руски, абре да те питам кое им е неграмотното?... Би ли ми показал грешките на тези които пишат на руски? Или само въздух тука да правиш... Да се изкажеш ти е зора а?

134

Анонимен

преди 9 години

Който се е хванал с България и Германия все загубил .. И САЩ загубят новата студента война..

133

Цирк

преди 9 години

Другарите руснаци ни убеждават колко е хубав живото в русия.Че защо 500 000 руснака си купиха жилища в БЪЛГАРИЯ и част от тях живеят и искат БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО?А за БЪЛГАРИТЕ-2 000 000 ,НА ЗАПАД НЕ СЕ КАХЪРЕТЕ,щом не ходят при ***,значи там е гола вода.С одеколон.

132

Анонимен

преди 9 години

Да идват да си прибират гробниците и грозните паметници от НЕНАДЕЖНИЯТ ПАРТНИОР. Че ще ги смелим на баластра за новите магистрали , аи сектир бе нахалници.

131

до 137

преди 9 години

Не ви ли омръзна да чакате от 1945г. насам??!??И как е тръгнало до половин-една година може и да няма Русия!Дали няма ние *** да ви копаме,атакист смотан!

130

Tea_marian@yahoo

преди 9 години

100.Койчо Койчо ,България и без това нищо не прави!За срам и резил, вземат се милиарди заеми всяка година , за да се покриват разходите на бюджета и да се издържате. Това е фалирала държава !Всички големи проекти ги вземат съседните държави !!

129

Римидалв Вожич

преди 9 години

Уважаеми г-н Чижов! Защо не си гледате във вашето канче, а сте ми тръгнали акъл да ни давате. Когато произведете един истински продукт и го продадете на запад тогава давайте мнение кой какъв е и какво е загубил. Без западните технологии сте една кръгла нула, само бомби, ракети, самолети и подводници са ви в главите. А и как ли ще стигне не построената от Вас тръба от Турция до Европа. По въздуха ли? А Гърция няма къде да мърда, а шавне а са и спряли еврото. И сменете водката с европейска.

128

Анонимен

преди 9 години

ЕС ни заплашва, САЩ ни притиска, Русия ни сочи с пръст. И в случая говоря само за сагата около Южен поток. С кой от изброените "партньори" сме в коректни взаимоотношения? С никой и вие много добре го знаете, безсмислено е да се правим на ощипани булки.

127

Анонимен

преди 9 години

Ае да ва питам кво стана с ШЕНГЕН? Само не ми казвайте, че Путин е виновен защото няма да има ЮП... :)

126

Анонимен

преди 9 години

До непознатГ-н непознат, проблема на всички по света е един и същ - наличието на *** като тебе.

125

Мы Нет Братухи вече!

преди 9 години

Русофилите почнаха на Руски език да пишат... Обаче пишат Неграмотно и са разкрити още от първата дума... Вашата простотия край няма!

124

Анонимен

преди 9 години

На младите *** в България които нямат парички да учат на запад им дай слушалка , чат да работят контактори аутсоринг за западни компании.. Работа за специалисти не им дават подават им слушалката в отзат и устно..

123

до 142 Руский

преди 9 години

ГЕЙ ПАРАДА СЕ СЪСТОЯ В САНКТ ПЕТЕРБУРГ,ако не знаеш,де.