295

Евроатлантик

преди 9 години

Приятели, днес е един хубав ден за българският евроатлантизъм!За силна България в обединена Европа!

294

Чичо Сам

преди 9 години

Айде сиктир!Нашата загуба била победа! Ами те руснаците пак си продадоха газа!

293

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО ГО НЯМА ДРУГАРЯТ ТИКВАР-ПОЖАРНИКАРОВ ДА СЕ ИЗХОДИ ПО ВЪПРОСА? НАЛИ СЕ ПИШЕ НА МИНИСТЪР. СКРИЛ СЕ Е КАТО ПЛЪХ У БРАШНО И САМО МИГА КАТО НЕДО.БАНА ***. АЙДЕ БЕ ИЗЛИЗАЙ ОТ ДУПКАТА И КАЖИ ЗАЩО ИЗГУБИХМЕ 400 МИЛИОНА ОТ ПРЕНОСА НА ГАЗ ОТ ЮЖЕН ПОТОК. ИЛИ ТИ САМО ЗНАЕШ ДА СЕ ПРАВИШ НА ГОЛИМИЯТ УПРАВНИК БЕЗ ПОКРИТИЕ И ДА ВИКАШ НЕМА ПАРИ НЕМА ПАРИ. АМИ НЕМА ДА ИМА ПАРИ ЗАЩОТО НЕ СТЕ ЗА ТАМ. ВИЕ СТЕ ЗА ПОЛЕТО ДА СИ КОПАТЕ КАРТОФИТЕ.

292

Анонимен

преди 9 години

Мисля, че аверчетата от Ню Йорк таймс нещо са се пообъркали, Путин ще смени маршрута и ще вкара газ в ЕС през Турция, а поражението е за България, благодарение на позорните ни политици.

291

А

преди 9 години

Глад, това идва за рубладжиите в България. Националните предатели оставате без финансиране - рублата се обезценява всеки ден, петролът също, русия вече няма пари да строи потока. Единствените губещи са руските агенти в България, никой друг.

290

Анонимен

преди 9 години

"Южен поток" става вече само за име на кръчма !

289

Румбо

преди 9 години

Айде да ни е честито-пак сме център на Нищото!Вместо да използваме ситуацията и да извлечем максимална полза(както правят Китай и Турция) ние пак си го начукваме!Очевидно е,че за САЩ и ЕС сме последна дупка на кавала и никой пет пари не дава в какво положение сме!Приемането в ЕС и НАТО беше колкото да не сме в орбитата на Русия,а после-бедните роднини в сервизните помещения,където смятат че ни е мястото!

288

Анонимен

преди 9 години

Според него България е била лишена от възможността да действа като суверенна държава, пише "Ню Йорк таймс"Че лъжа ли е, през цялото време ЕС се държеше като собственик на тази територия и ни заплашваше и извиваше ръцете, налагаше ни своята воля, а накрая прати американските си мутри начело с Маккейн, да ни откажат от проекта. След това от Брюксел излъгаха, че ще работят по проекта, чесаха си няколко месеца топките, докато търпението на Газпром се изчерпа.

287

Анонимен

преди 9 години

Американците постигнаха своето и се радват, българите сега ревът, а пък на Путин му е през оная работа за САЩ и територията без суверенитет - България !

286

Анонимен

преди 9 години

В буквален смисъл това вече е СТУДЕНА война.

285

Анонимен

преди 9 години

ХОРА СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО,ЧЕ ДПС Е ТУРСКА ПАРТИЯ И РАБОТИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ЗА ТУРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ,ЗАЩОТО ИЗГОДИТЕ ОТ ПРОЕКТА ЮЖЕН ПОТОК СА ОГРОМНИ И ГЕО СТРАТЕГИЧЕСКИ И СЕГА ОТ ТЕЗИ ИЗГОДИ ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВА ТУРЦИЯ ,НО ТУРЦИТЕ ОТ ДПС ГИ РАЗБИРАМ,РАБОТЯТ СИ ЗА ТУРЦИЯ,СТРАШНОТО Е ,ЧЕ ТУРЦИТЕ ОТ ДПС НЯМАШЕ ИЗОБЩО ДА УСПЕЯТ ,АКО НЕ БЕШЕ ТАЗИ ДОЛНА И ПРОТИВНА И ПРОДАЖНА МУТРА БОЙКО ,КОЙТО СЕ ДОКАЗА КАТО АБСОЛЮТЕН ТУРСКИ *** ,КАКТО И НЕГОВИЯ ТРИПОЛОВ *** В ПРЕЗИДЕНСТВОТО- ИРЛАНДСКАТА ПАСТИРКА

284

Анонимен

преди 9 години

До TinaА какво препоръчваш, да си дружи с нас ли? ние вече нямаме собствено мнение дори !!!

283

ХП

преди 9 години

За такива важни проекти трябва да се прави референдум в България! Трябва да се сложат плюсовете и минусите и народа сам да избере. А не да слушаме този или онзи какво да е мението на България. Не може шепа политици пък били те от парламента ,ЕС или Белия дом да казват какво да правим ние. Путин е абсолютно прав че БГ не взима решения като суверенна държава. Пак сме от губещата страна заради некадърници и корумпирани властимащи страдащи от нарцисизъм.

282

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 9 години

За пореден път се доказа истината---------евроатлантиците ни направиха ПАК роби на Турция-------жалко но това е истината

281

Анонимен

преди 9 години

Гаврата с кремълското недоносче е пълна :)

280

user

преди 9 години

А защо няма референдум?!

279

Анонимен

преди 9 години

Тука големи разбирачи от инвестиции се изказват! Не бил изгоден ЮП?Не знам - помня само, че преди 20 години изнасяхме ток и за Турция, и за Гърция, а сега е внасяме руски газ от Гърция и от Турция!Те на това му се вика независимост, няма що!

278

Tina

преди 9 години

Един съвет към Путин 8ако въобще е от значение8:Внимавай с Турция. Ще ти забият нож в гърба. И то скоро. Вече се подготвят...

277

Анонимен

преди 9 години

ако е така - браво - един път и България да го тури на миризливият казашки ботуш - както бе казал Апостолът - руски *** далече от България

276

Анонимен

преди 9 години

Преди малко Лукарски заяви пред медиите ,че той тай надежда все още за Южен поток и,че се надява Русия да продължи проекта...Опала ,к,во стана май вече тия соросови недоносчета от това правителствио се усетиха,че след като тръбите на руската газ ще заобиколят България то нашенските управляващи продажници повече няма да са нужни на щатските си господари и ,че ги чака голям кютек от народа,защото сащ винаги така постъпват с пуделите си след като спрат да им вършат работа им бият шута