66

маниту

преди 9 години

такъв филм ,като "реформаторско усилие" не съществува...москов по този начин може да лъже само себе си и всички онези,който са склонни към десни перверзии...такива,обаче няма да се осъществят,поради некадърността на разните там измислени от тях самните десни силици...толкова крехки,че никога и нищо няма да зависи от тях....да живее великия бял баща отвъд океана ,че без него тези хрантутници отдавна да бяха измряли от глад

65

Никва милост за тия!

преди 9 години

Абе те смели бе!!! Говорят Против Русия и Путин... Луд бил Агресивен бил Русия била Националистическа... Хора Спрете с тия Щуротии бе!!! На вас ви е Лесно Всички имате къщи в Америка и Запада.. Дойдат ли Руснаците нас ще стрелят и убиват... вие сте лесни кой с кола кой с самолет и Чао Мяо нали??? Па вие се оправяйте!!! Мине време като 89г. Всички айдуци репресирани от Бай Тошо избегаха на Запад 89г. се върнаха като герои и за 25г. Майката ни се .... нали!

64

vesko02

преди 9 години

Последните двадесет и пет са продължение на предните четиридесет и пет години.Как си го обяснявате хора проповядвали научен комунизъм и партиино строителство сега получават тавана на пенсиите въпреки закон за престъпния характер на комунестическия режим,а хора с принос към обществото тънат в мизерия.

63

Поп Грую

преди 9 години

ДоХторе, ами ако ви избесим по стълбовете и ако теглим един рипер с голямото "Коматцу" на жълтите павета, как ще го именуваме този Път?

62

Анонимен

преди 9 години

Тоя плаши ли ни що ли. Ми то по-зле от сега трудно ще стане

61

бляд

преди 9 години

Пак Дядо Иванушка ще ни спасява от нашата простотия!

60

мръсен циганин

преди 9 години

преди да поемем по какъв да е път мисля че трябва да отворим хотел Белене отново за да може всички които са управлявали България през последните 26 години да отидат на заслужена почивка там!!!

59

Що за Глупости???

преди 9 години

Тоя не беше ли Здравния министър??? Кви изказвания прави... Господи, защо ни наказваш с такива некомпетентни хора, да краднат и обират... Накажи ги както намериш за добре... Тия, мойте съграждани са Ненормални хора.. и Надежда в тях няма....

58

PUTIN 4 WORLD LEADER

преди 9 години

До 72 TUPA PROSTAОтрепко, прекрасно знам кой е Левски в пъти по-добре от теб.А ти май не слушкал ни в час по български, нито у вас *** ти с възпитанието, а?Марш на вън да прибереш магарето от поляната.

57

Анонимен

преди 9 години

Абе батенца кви минестри избирате... То от Тях блика Простотия.. Боже добре че избях от България... Мани такава простотия никаде няма!!!

56

Анонимен

преди 9 години

Пътя е без РБ .Просто казано - излишни сте.

55

Шоп

преди 9 години

Мноого прости момчета има в РБ, как е възможно човек да живее 40-50 години и да си остане *** като офчар. Бойко, намери начин да смениш този ***.

54

Анонимен

преди 9 години

Пътят трябва да е Крум, а не Путин или Чавес!

53

Мургаш до 66

преди 9 години

Късно е, чадо! Мандалото лопна! Ние вече сме ГЕРБ, АБВ, патриоти и пак сме начело. Кой ще затваряш - Мая, която като глупаво момиче влиза в БСП, тогава, когато Цецка и Бойко са я напуснали? Или Ламбо Данаилов и Корнелия? И виж си инсталиеай кирилица! Не е толкова сложно и не отнема петилетка време!

52

PUTIN 4 WORLD LEADER

преди 9 години

Жал ми е за тези клоуни и позьори.Нивото Ви е не по-високо от това на задните части на г-н Путин. Той е феномен, а вие крадци, позьори изменници и анти-българи! Забравихте ли колко пъти същият Москов, Кънев и Кунева обявяваха в ефири, че за нищо на света нямали да се коалират с ГЕРБ? Мутрата на този жалък папагал прилича на ***, колкото и грубо да звучи.И ДАЙ БОЖЕ ДА ПОЕМЕМ ПО ПЪТЯ НА ПУТИН!!!

51

Ха - ха

преди 9 години

Свидетели сме в последните часове, как знакови телевизионни водещи се изказват възвишено и възмутено, относно поставянето на архонт Бинев начело на комисията за култура и медии! Имат основания, наистина! Но защо същите чисти и възмутени съвести спокойно приемат начело на държавата да е Буко Едрата ***, а Символ Цветанов да командва подслушванията и СРС!? Ами Бинев тогава да поеме СРС, а Цецун културата и медиите.

50

Анонимен

преди 9 години

Ако тръгнем по пътя "Путин" или поне по пътя " Чавес", черпя всеки човек в заведението! Това означава, че България ще я има, и ще пребъде, а "днешната плесен ще бъде безкрайно далече", както е казал поета. Това е новината, която чакам.

49

Очевидец

преди 9 години

до55Явно не знаеш, че предизборният щаб на ГЕРБ седмица преди изборите се бяха събрали в къщата наТиквата в Банкя за да обсъдят последните подробности по провеждането на пресконференцията им в НДК в изборната нощ. Обсъждаха, хапваха, пийваха и накрая се изпонапиха към полунощ и решиха да си викнат ***. Чудеха се коя да си викнат...чудеха се и накрая извикаха Радан кънев!

48

до 39

преди 9 години

Ти нямаш ли баба?. За твое добро е да спреш с наркотиците.

47

запознат

преди 9 години

Доре го постилате тоя путиски път господа реформатори, добре го постилате...Ще има да рИветИ после.