33

bomb Vietnam again

преди 9 години

че Русията чака и тя след това

32

-10

преди 9 години

Брей как са сте загрижили за черните в Америка, а да кажете нещо за *** в България? Пак ли сте така загрижени за тях?

31

-10

преди 9 години

А ако полицаят беше черен, дали невинният чернокож щеше да му се репчи?

30

bomb Vietnam again

преди 9 години

аре че не искам да чакам бе

29

фроид

преди 9 години

Самия факт ,че ФАЩ отделя 700 000 000 000 $ всяка година за война и 70 000 000 000 $ за ЦРУ и тайните служби ,за подслушване и за финансиране на цветни революций , за световния тероризъм говори за същноста на тази финансово-олигархична фашистка диктатура която управлява ФАЩ в момента!

28

bomb Vietnam again

преди 9 години

Не ме интересува кво правите по улиците

27

край

преди 9 години

Бях в Америка - видях. Скоро ще се избият бели и черни там. Черните хора просто са излишни. Техните функции са иззети от машините.

26

bomb Vietnam again

преди 9 години

Я бомбандирайте пак Виетнам и не му мислете. Кучеядци

25

Шоп

преди 9 години

Светът толкова се е пренаселил, че навсякъде има прослойка ***, готови да вилнеят по всякакъв повод. На руските *** Путин им осигури поле за изява в Лугандон - просто имаха късмет до тях да съществува държава без имунна система. Българските *** няма да имат този късмет, защото на власт е д-р Борисов.

24

422

преди 9 години

ДО ФРОЙДДЕМОКРАЦИЯТА Е НЕЩО НЕРЕАЛНО И НЕПОСТИЖИМО, КАКТО И ЗРЕЛИЯТ СОЦИАЛИЗЪМ. ТОВА Е САМО ЕДИН БЛЯН.

23

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 17Един полицай е обвинен в това, че си е вършил работата.-С 12 изстрела в тялото на хлапе. Това го твърди прокурор. Браво на ченгето. Истината е, че американските силоваци тотално са се зомбирали. В САЩ законодателството е толкова объркано, че и професионални адвокати вече не могат да тълкуват какво става. Затова и 3 месеца бяха нужни на журито да реши присъдата.

22

Демократ

преди 9 години

Това са рубладжии финансирани от руското посолство в САЩ които се опитват да дестабилизират демокрацията в САЩ.

21

Анонимен

преди 9 години

За 62 на сто от белите отговорът е "да", е за 65 на сто от чернокожите - "не".------------- И къде е голямото разделение? Има 10% отклонение от равновесното 50:50, което е нормално. Някой очаквал ли е да няма 10% пристрастни?

20

мръсен циганин

преди 9 години

Във всичко това се вижда пръстът на Путин и РФ сега трябва да направи няколко цветни революции след това приказки за демокрация няколко бомби и америка ще е разделена , но свободна !!!!

19

фроид

преди 9 години

ФАЩ не са истинска държава,това е клуб на интереси под шапката на фашистка диктатура маскирана като демокрация,но истината не може да се крие вечно!

18

онбашията

преди 9 години

еми като се вижда че не става,има си държава дето е създадена за това - либерия . *** там са бивши роби от щатите. щом не искат да ги застрелват щото са черни, нека покажат как се прави справедливо общество, сами, без белите.

17

Анонимен

преди 9 години

Сега Путин трябва да докара войски в Мексико, за да гарантира демокрацията и правата на *** в САЩ. Мисля, че това ще е справедливо!

16

42

преди 9 години

ПО ПОСЛЕДНИ НАУЧНИ ДАННИ ДЕЦАТА РОДЕНИ ОТ МЕЖДУРАСОВИ БРАКОВЕ ИЛИ ТЯХНОТО БЛИЗКО ПОТОМСТВО СТРАДАТ ОТ СТЕРИЛИТЕТ И ТО МАСОВ. ЗНАЧИ ВСЕ ПАК СМЕ РАЗЛИЧНИ БЕЛИ И ЧЕРНИ, НЕ СМЕ МНОГО ЕДНАКВИ, КАКТО НЯКОИ ТВЪРДЯТ.

15

?!? до 9

преди 9 години

Много избирателно даваш примери. Коя държава в света не е създадена изкуствено? Русия ли, България, Израел? Коя държава е създадена "естествено"? Струва ми се че голяма част от чернокожите в САЩ дотолкова с свикнали с извинението, че са дискриминирани, та се загубили представа с реалността. Като се краде и скача на униформен, какво реват, че е бил застрелян.

14

Анонимен

преди 9 години

СТРАНДЖАТА вземи направи един контра протест пред посолството на ФАЩ в защита на полицията!