103

екс-фен

преди 9 години

Ех, Кобра, че те пожали Кличко - спор няма, ама поне не хвърляй кал по човека, втори живот живееш благодарение на великодушието му. Още в първия рунд можеше да те изкарат на носилка.

102

Кубрат Пулев

преди 9 години

Освен това фамилията ми е виновна - Пулев, като Пульо. Всява ми комплекси. И ръкавиците са ми виновни понеже са твърди, стискаха ми ръката и ме болеше, не можеше да удрям.Ринга мек, ръкавиците твърди-е какво е това. Изтърпях като мъж, но нали съм българин - сега се оплаквам като жена.

101

Кубрат Пулев

преди 9 години

Забравях да добавя, че името ми е виновно да падна понеже Велика България на Кубрат е паднала. Ако се казвах Аспарух Пулев щях да спечеля. Ама родителите ми на - и те са виновни че са ме нарекли така.

100

noe

преди 9 години

Приеми загубата достойно, Кубрате. Кличко те превъзхожда във всяко отношение, вкл. по интелигентност, култура и възпитание. Не му пука дали го уважаваш, защото целият свят го уважава, в т.ч. и огромното мнозинство от българите и то по-интелигентните.

99

DA

преди 9 години

НА КРИВАТА РАКЕТА...!!!!!

98

Анонимен

преди 9 години

Мафия, допинг, тесен тепих, лоши ръкавици, мръсни удари, мръсни номера...Не виня никого, вината си е моя. :)

97

Анонимен

преди 9 години

Да си призная се възхищавах на Пулев, но след тези изказвания..... Евала правя на Кличко, "Пулев бе достоен противник и т.н Само суперлативи по адрес на Пулев. А нашия си знае мафия,ръкавици сега и ринга абе.. Колкото и да ми е гадно Кличко превъзхождаше Пулев в пътиии.А за мен Пулев след тези изказвания не е спортсмен

96

Ганчо Европейски

преди 9 години

Според мен Бойко, комунистите и Доган са виновни да падне Пулев. Крали са и са се сговорили с агентите на Кличко. Ръката на Държавна сигурност. Само ние сме невинни и сме най-готините и съвършенните.

95

Моамед ЛИ

преди 9 години

Каква кобра , това мекотело е на светлинни години от класата на Кличко ! Всичко му е меко , тясно ....а бе я марш в чалготеките и се боксирай с леваците ! Цял свят видя , че Кличко просто заради публиката и зрелището не го трупяса още в първият рунд ! Резил ....по български

94

тцЪ

преди 9 години

На крива ракета, Космосът й пречи... Кубрате, бъди мъж и престани да търсиш оправдания и евтини сензации. Всеки може да загуби, номерът е да загубиш с достойнство - в противен случай ставаш за посмешище... Ама то чалгар и достойнство са две взаимно изключващи се понятия.

93

Нела-козата

преди 9 години

Пулев е (в)елик и продължава напред....напред към *** където му е мястото!

92

Кличко

преди 9 години

Да ребята аз съм виновен - използвах железа електрошокове, хормон на растежа, заплахи, мек ринг, твърди ***, не се поклоних на Пулев, не му донесох кафе и не му се кланях като на цар.Той ребята Пулев е шампион обаче аз съм виновен той да не стане.

91

<><>

преди 9 години

Странно племе е това Българското ....най-добрият им боксьор загуби от назобан украинец .......някакъв си изкуствено поддържан шампион .....и Българският боксьор казва всички факти които е имало преди срещата и по време на нея ....а повечето от племето ги обръщат срещу него самия ?!?!?! Нима някой се съмнява че украинеца беше назобан яко ? Че се играеше по правилата които са създадени от щаба на Кличко ? Ако Кубрат беше вдигнал немското знаме щеше да е предател ? А сега не ставал ? Народе ?

90

тайсън

преди 9 години

НАШЕТО МОМЧЕ НИКОГА ПРЕДИ ТОВА НЕ Е ИГРАЛ МАЧ С БОКСЬОР ОТ ТОП 10,,ПРОЛИЧА СИ КЛАСАТА НА KЛИЧКО..

89

INNNN

преди 9 години

ИНАЧЕ ЩЕ Е ГОЛЯМ И ТВЪРДА?

88

Ганьо Европейски

преди 9 години

Ей защо сте цъкали минуси на 110 пост. Всички са ни виновни - ни сме идеални. Кличко е трябвало да поклони на Пулев и да му се мазни и да падне в първия рунд. Кличко е имал железа и електрошокове в ръкавиците. Всички са ни длъжни започвайки от САЩ. Ние сами сме се освободили от турско иго. Всички са ни прецакали и са ни виновни. Само ние сме невинни и сме достойни да ни се кланят и да ни дават пари просто тъй. Бай *** Европееца

87

Анонимен

преди 9 години

На *** Пулев му бил мек и малък ...ринга.....явно за този бокса е да дръгне чалгарките и от време на време да му пускат по някой световно неизвестен чувал да го отупва публично за имидж и да се радва плебса !!!!!

86

Анонимен

преди 9 години

Дайте ми го тоя Кличко веееееееее!Набил Кобрата,аааааааааааа не така!Ако набиеш и мен, ти пускаме ББ.Само се чудя с наметало ли да го пуснем или без?!?!!

85

Брайко

преди 9 години

Във този двубой победиха не само мускулите а и интелекта! Кличко със висше образование,магистратура и докторска степен срещу Пулев с незавършен 8-ми клас...Кличко показа скромност,уравновесеност,култура и спортсменско уважение докато Пулев се държа като махленски побойник-нагло,неадекватно със неосъзнато самочувствие а след първото му проскане на земята се направи и на клоун като застана изплезен на един крак което води и до други коментари,но както и да е-той си плати за всичко...

84

Анонимен

преди 9 години

Истината е ,че Кличко натупа Пулев стига вече по български сме търсили под вола теле, ама съдята ама този онзи.