6

Анонимен

преди 9 години

Брей колко са доволни рептила и плашипутарника.

5

Анонимен

преди 9 години

Джо, я сподели защо днес не посмя да излезеш от колата си, за да поздравиш украинския народ? Уплаши ли те нещо? Ако са освиркванията и възгласите "Долу Порошенко!" и "Срам!", това е местен обичай за изразяване на благодарност и признание.

4

Анонимен

преди 9 години

Тоя плъх Байдън явно е изчакал да се разотиде тълпата, освиркваща куклата му Порошенко, за да изпълзи и да се изкаже.

3

Анонимен

преди 9 години

"Неприемливо е в 21 век някои страни да се опитват да предначертаят със сила границите на Европа или да извършват военна интервенция просто защото не харесват решенията, взети от техния съсед"Не смесвай събитията, границите бяха преначертани с референдум, без пушка да гръмне, а силата се използва под формата на геноцид от Киев над източноукраинското население.

2

Циганин

преди 9 години

Интересно ,а американските 5 милиарда долари във всякакви НПО ,Соросчета.... в Украйна дали е агресия,макър и да не е пряка ,а Джон !?)Яйценюк е готов да му елуне ръка на Джо по тази фотография !

1

мда

преди 9 години

"Неприемливо е в 21 век някои страни да се опитват да предначертаят със сила границите на Европа или да извършват военна интервенция"Явно тези неща не са приемливи само когато са против американските интереси, иначе си е ок.