86

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

До 88Ако имаш сърце и възможности , помогни на един бежанец ,защото утре това може да се случи на всеки от нас. А ако има между тях ислямисти, това вече е работа на нашите служби.Ако в България всеки правеше това ,което му е работата, държавата вече да е цъфнала.

85

Бранник

преди 9 години

93 България ще се оправи, бъди сигурна, но без такива като тебе!!!! Изчезвате русофилите, това е факт! Спокойно удовлетвори мечтата си за "жизнь" в москалия, никой няма да забележи липсата мухахахахаха

84

Анонимен

преди 9 години

Само САЩ ще ни спасят от руския миризлив ботуш!

83

Анонимен

преди 9 години

"Поздравявам България за приемането на хиляди бежанци и ви насърчавам в хода на работата ви за интеграцията им в обществото публично"Мерси ***, да ти се връща стократно! Пожелавам ти няколко самолета с "бежанци" да се "интегрират" в САЩ. Отново.

82

ой

преди 9 години

ТО ДРАСКАНЕТО Е ЕДНО. АМА ПО СИ Е ДРУГО ДА ГО ПОЗДРАВЯТ ЛИЧНО. А ПЪК НАЙ ДОБРЕЕ ДА МУ НАПРАВЯТ ЕДИН ДУДУК. ДА МОЖЕ ДА СИ ДУА НАШИО ЧОВЕК. ТОЙ МНОГО ОБИЧА ДА ДУА. ТОЙ ТАКА ДУА ПРЕДНИЯТ ПЪТ ТА НИ ИЗДУА СИЧКИТЕ. ТАКОВА ДУАНЕ МУ НАПРАВИХА С ОНЯ НЕВДЯНКОВ ЧЕ ЩЕ НИ ДЪРЖИ ВЛАГА ПОНЕ ОЩЕ 10 ГОДИНИ. АМА ИНАЧЕ УБАВО ДУАТ И ДВАМАТА. НАПРАВО НЕ УСЕТИХМЕ НИКАКВА ЖЕГА ПРЕЗ ЛЕТОТО. ДУА ДУА ДУА КАТО ТОРНАДО НИ ИЗДУА.

81

Анонимен

преди 9 години

Обама удари дъното на обществената си подкрепа в САЩ, а в България копае още по-надолу.

80

Анонимен

преди 9 години

Революцията в България е неизбежна. Долу САЩ, Долу ЕС.............може ... само че няма да е революция а гражданска война и АЗ ЩЕ СЪМ НОВИЯ ГЕШЕВ !!!

79

Анонимен

преди 9 години

Бранник , заради такива като тебе България е на тоя хал! Нито можеш да ни убедиш, нито можеш да кажеш нещо смислено! Сголямо удоволствие бих живяла в Русия, но ще си остана, докато България се оправи!

78

Анонимен

преди 9 години

Обама ще наплеска *** със салама!

77

Анонимен

преди 9 години

Президентът Обама поздрави премиера Борисов и вицепрезидента Плевнелиев.

76

Joro

преди 9 години

Radvam se che ni priemat za saiuznici vse oshte,vupreki chr komunqgite ni deistva zad gurba im i podkrepqt ruskiq 4epik vurhu BG.

75

до Mr. StarSUCKS

преди 9 години

Тук беше момента да кажеш, че интегрирането на ислямисти е хубаво нещо за България. Подкрепи думите на президента си Обама бе!

74

Бранник

преди 9 години

до 81 Така де верно, че Майдан (революция) НИ ТРЯБВА изключително спешно, Братята Украинци вече са свободни от москали, а ние КОГА?

73

Анонимен

преди 9 години

Борисов е признат и уважаван политик не само в Европа, но и зад Океана!...страшно когда кухарка управляет государством... ...............ЕТО ТОВА исках да прочета и да чуя !!! нека се гърчат от злоба всички червено-сидеровистки *** !!!!!!!!!!!

72

Анонимен

преди 9 години

Обама драсна честитка на Борисов, писа за руската агресияПрезидентът на САЩ ни поздрави за приемането на хиляди бежанци--------Шимпанзето - миротворец поздравило своя агент в България?Много било доволно, че заселват из българия араби от Сирия и други места, в количества, които полека лека ще заложат етническа бомба на територията на България.Плещи пак врели некипели за агресия на Русия, а нищо не казва за нон стоп агресията на САЩ, която не е спирала от как са създадени като държава...

71

Бранник

преди 9 години

Който иска москалия, да заминава за *** на североизток! Точно това е начина да се Възроди България! То така или иначе ще идете при Господ- една шепа останахте муххахахахаха

70

Mr.STARBUCKS

преди 9 години

Другари,не се превъзбуждайте.Инфарктите и инсултите дебнат.Задават се празници, със здраве да си харчите пенсиите и Коледните добавки.

69

Анонимен

преди 9 години

Революцията в България е неизбежна. Долу САЩ, Долу ЕС, Долу ционисткото фашистко робство! Малко ви остава *** и антибългари и ще бъдете пометени от българския народ един път, завинаги.

68

Анонимен

преди 9 години

Нашата Роска , между две манджи , дали е успяла да му прати поздравителна телеграма ?

67

Анонимен

преди 9 години

Бойко е българин, защити БГ интереси като спря фалиращите ни проекти на Кремълската Мафия: Белене и Бургас- Александруполис!