23

Щерев

преди 9 години

35. Я сподели с четящите уважаеми как Русия помага(с войска) на Сърбия и Румъния за отнемане на българската област Македония и Добруджа?

22

ЧЕТЕТЕ ТУК.....

преди 9 години

ОТ устава на НАТО--"Всяка база на Алианса,независимо в коя държава се намира,е собственост на Алианса-земя,сгради,техника и личен състав са само под юрисдикцията на НАТО.В базите на Алианса,се спазват САМО законите на НАТО-независимо в коя държава се намират.Държавите в които се намират базите на НАТО,немогат да имат претенции за спазване на техните закони и конституции,независимо дали са членове на Алианса" ТА тук е истината-който има мозък-да си прави изводите сам. Това си е чиста окупация...

21

Щерев

преди 9 години

Айде стига с тая пропаганда за деца от 1-и клас.Русия води война(известна като първата петролна война) За да си направи коридор за петрола през северна България. И това струва 32тона злато на българския народ....Такива лицемерни "братски" и "освободители" тук не важат.

20

Анонимен

преди 9 години

Седналият сам на масата в Бризбейн си говореше с келнерката,тя на английски ,той-спосибо.Ой,какой велик.Добре,че сме в ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ,че да ни помагат с милиарди евро и приютиха 2 000 000 БЪЛГАРИ,а ако бяхме 16 руска република,сега нашите деца щяха да ги пращат да се бият за *** в НЕЗАВИСИМА УКРАЙНА.

19

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

На последните парламентарни избори... - България най-после беше ваксинирана срещу най - страшните болести на нашето съвремие - СПИН, ебола, чума, сифилис... - никого повече комунисти няма да ни управляват...

18

въпрос

преди 9 години

Какво се крие зад "нови пунктове " нови американски бази ли, които са насочени от нашата територия към Русия?И какво става, прости народе ,че ти ще водиш войната от своята територия, а едни ще си седат на дебелите гъ,зове отвъд океана и ще се подхилкват на простотията ти и гъзолизничеството ти?

17

Анонимен

преди 9 години

Такъв пункт другари и другарки руснаците вече изградиха в Ниш.Защо не коментирате това другари и другарки ***?Не се впечетлявайте от антиамериканизма и антиевропейската насоченост във форума-това са ***-действащи от началото на руската кампания в Украйна.Те действа в цяла Източна Европа.

16

България под всичко!

преди 9 години

Ако имах Власт и Ден и Нощ България щеше да я Бия Артилерия и РСЗО "Град"Та един читав да не остане!!! То "народ" ли е това??? Злоба, Завист, Кражби, Непукизъм и т.н.... То затова изчезваме "Народе" Но ми е през к...ра!!! Как умеете!!!

15

Щерев

преди 9 години

КОЛКО СТРУВАТ РУСКИТЕ БАЗИ.Цар Окупатор Александър на базата на следните показатели: колко струва на правителството издръжката във военно времеиздръжката на един войник и един конкакво е заплащането на офицерите и чиновниците във военното ведомство по това време; какви са всекидневните разходи за лечението на ранените руски войници в болниците; След изчисленията са достигнати следните резултати: за издържанието на 50 000 души в България и в Румелия са се иждивили 21 236 500 рубли и 87 ко

14

боклуци

преди 9 години

Дългоочакваните инвестиции на "братска" Америка! Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво ти говоря, нали Плювньо?

13

udid

преди 9 години

Само така!ОТ Елхово ,ЗВЕЗДЕЦ,сИНЕМОРЕЦ ДО СИЛИСТРА НАТОВСКИ ПУНКТОВЕ първа бойна линия .След това до Сърбия и Македония.Те не са натовски държави,т.е приятели.Когато се запукаме ,военните ще рекат,колко сме велики,политиците - ще си посипят главите,а народа ще плаче за Майка България и синовете си.И така гответе се за война.

12

Анонимен

преди 9 години

седя и се пуля, гледам нещо ново в квартала. Чудя се какво е това. То било нов пунт на НАТО Добре, че беше комсомолската правда да се разбере.

11

Щерев до руснак

преди 9 години

Моите съболезнования за "Шеф на "Газпром" загина при катастрофа с хеликоптер в Русия" Изключително много се радвам.Дано не е първия. Ние не любим безплатно!

10

Щерев

преди 9 години

Добре дошли на американските братя и освободители.Българския народ ще ги посрещне с хляб и сол.Тука повече руски ботуш няма да стъпи.

9

Анализатор

преди 9 години

Въпрос : Защо едните могат да разполагат всякакви пунктове, ПРО и др.навсякъдеи когато и където поискат, а другите не могат ? За едните е приложим основанието и принципа на защита , за другите не???????? Да вземе пример от Белгия , Швейцария, Австрия и др. страни с дългодишна история и да запазим относителен неутралитет /предвид на вече членството ни в Алианса .

8

Щерев

преди 9 години

Сан-Стефанския мирен договор са създадени 8 губернии. За губернатори са назначени висши руски офицери,цар Окупатор Александър , никак не си е мислел, че управлението ще бъде безплатно за българите. Всъщност от съвременна и изчистена от идеологемите гледна точка, в това няма нищо странно. Русия е велика сила и е напълно естествено при възможност да поиска възстановяване на разходите си. е изчислили дълга на базата на следните показатели: колко струва на правителството издръжката във военно времеиздръжката на един войник и един конПри това руският император се е договорил по въпроса и с о

7

позор

преди 9 години

Робе български-твойта съдба е да мълчиш и да слушаш Чичо Сам.

6

Щерев

преди 9 години

А в Севастопол няма ли да има база на НАТО?

5

rusnak

преди 9 години

Пак ли безплатно?:)

4

Анонимен

преди 9 години

До ???????????????????Няма да ни питат-защото България няма суверенитет--ние сме под робство----разберете го това.