125

Маркс

преди 9 години

Димитров, аз обичам евреите и това не ми пречи ни най- малко да критикувам Обама. Да не мислиш, че Исраел командва САЩ, няма такова нещо, ако имаше отдавна палестинците да са в някой американски резерват. Пишат в негова възхвала тия маймуни от редакцията заради пари. Има една много талантлива, бих я черпевал с юнашко мляко от сутрин до мрак и на другия ден пак!

124

Анонимен

преди 9 години

Голяма радост как пада рублата. И кат падни у селу ко ще стане? Нов завод и много нови работни места? Или новините на турски ще махнат от ТВ-то? Вместо да взимаме тук валутата, ще блъскате като хамали в ЕС още повече... може нали в нашата *** и американски туристи да чакаме, но реално идваха основно руснаци. Та какво се радвате? Че той е опасен не сития, а гладния мечок бе селяци... Поглеждам държавата и виждам вас...

123

Анонимен

преди 9 години

До МарксПри пиндосите се наблюдава пълен провал по всички направления. Руснаците са далеч напред със своя непобедим ПАК-ФАК.

122

Анонимен

преди 9 години

Момчета обаче така много елементарни между вас парчета има... Пишете за рублата и за Русия колко пада, но ми е интересно какво точно влагате в това? Ясно, че руснаците ще се дръпнат от ЕС пазара и ще падне ликвидноста на земите по курортите. Вие имате ли си представа колко сектора бачкат по-морето? Наистина не ви разбирам за какво се радвате така. Айде дано по-богати и успешни станете, ама като ви слушам се съмнявам, че имате такъв потенциал. Така или иначе товара който продава РФ е в $.

121

Маркс

преди 9 години

Кво стана с космическия бомбардировач на янките, щяха да правят летящи чинии, нищо, нищо не направиха! Про, Петриът- пълни ***, от 100 арабелски ракети свалят най много 12- 13. Пълен ***, пфу!С какво ще се изпречат, с айфони ли, от ония сгъваемите, м? Сваляйте гащите, янките!

120

Dimitrov

преди 9 години

До 139 : Ей ,взе ми мислите от акъла - все едно че аз съм го писал ! А тия дето се кланят на юдейския слуга Обама са или жалки *** на американо-ционистите като герберите на Борисов ,или гейове или евреи ,което е що-годе едно и също !

119

Анонимен

преди 9 години

Джудженцето е като пекинез, перчи се на всеки, без да има причина.

118

Анонимен

преди 9 години

Положението наистина става много сериозно!Не мога да повярвам,че заради Украйна,западните ръководители и американския президент са готови не да подпалят чергата си-ами да им изгори къщата в буквалния смисъл.Време е да спрат с непродуктивните санкции и злъчна риторика.Докато все още не е станало фатално късно!Никсън си счупи главата навремето във Виетнам.Може би, след това е измислял тази теория за "ЛУДИЯ".Но руския президент въобще не се вписва в нея.Напротив-сериозен и решителен е!

117

Плейбой

преди 9 години

Ааа сакън няма да трепете Рассия. Тука гларусите ко ша ибием лятоска по КУРортити? Амаха. Не може тъй. Рускините са ужасно неземно красиви и дащни ;))))

116

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен148 от САЩ ли си братле... Ей гледай... До САЩ чак си стигнал, ама така... селяндурското е яко в теб...

115

Анонимен

преди 9 години

ПУТИН Е ВЕЛИК НАКАРА ГИ ТРИПОЛОВИТЕ ОТ БРЮКСЕЛ ,ТЕЛ АВИВ И ВАШИНГТОН ДА СИ ПРИКАЗВАТ САМИ,ПУТИН Е ВЕЛИК ЗАЩОТО ТАКОВА МАМАТА НА ПЛАНИРАНИЯ ОТ ИЛЮМИНАТИ НОВ СВЕТОВЕН (РЕД) И ДНЕС РУСИЯ ,КИТАЙ И ЯДРЕН ИРАН СА СТОЖЕРИ НА СВОБОДАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО,А МЕЖДУ ДРУГОТО ДНЕС В МОСКВА ПРИСТИГНА ГОЛЯМА ВОЕННА ДЕЛЕГАЦИЯ ОТ КИТАЙ ВОДЕНА ОТ КИТАЙСКИЯ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА ,КОЙТО БЕШЕ ПОСРЕЩНАТ С ПРЕГРЪДКИ ОТ СЕРГЕЙ ШОЙГУ ,НАПОСЛЕДЪК ВСЕ КОФТИ НОВИНИ И СЪБИТИЯ ЗА ЦИОН ДОЙДЕ ,ВРЕМЕТО ДА СИ ПЛАТЯТ ГЯВОЛЪКА ЮДИТЕ

114

Анонимен

преди 9 години

Пълна чифутска демагигия.

113

до 144

преди 9 години

Соросче явно си се възползвал от новите закони в сащ с които се разрешава марихуаната,ама след като яко си се напушил избягвай да се опитваш да коментираш нешо за което и без да си напушен нямаш понятие щото ставаш смешен

112

Анонимен

преди 9 години

Нали е много отворен. Защо не ги използва или се сеща че това ще му е последния ден в живота. Не смее.

111

Анонимен

преди 9 години

TI IMASH PARI IMASH VLIANIE KOMANDVASH TVOITE SATELITI ISKASH DA ME UBIESH-DA ME PREMAHNESH.AZ IMAM ATOMNI BOMBI, AKO NE VIARVASH SHTE GI IZPOLZVAM.AZ PODKREPIAM PUTIN NEKA IZPOLZVA RUSKITE ATOMNI BOMBI.

110

Анонимен

преди 9 години

Русия е обречена въпреки че се пеняви като бесно куче. Колкото и да е мощна не може да се мери с целия свят. Ако е необходимо ще ги засипят с ракети от всички страни за 30 минути точно. Никакъв шанс , но явно на Пичкин му е омръзнал живота и иска да вземе със себеси цялата държава.

109

Анонимен

преди 9 години

Духът променя материята,няма действие без причина

108

Анонимен

преди 9 години

Страх, страх ! Страхувайте се !

107

Новината

преди 9 години

Разрешиха на руснаците да носят оръжие.

106

Анонимен

преди 9 години

ПОРЕДНАТА ПОРЪЧКОВА ПОВЪРНЯ ПОД ФОРМА НА СТАТИЯ ОТ СОРОСОИДНИЯ САЙТ Днес бг, АКО НЕ БЕШЕ ТАКА НЯМАШЕ ДА ПЛАШАТ ХОРАТА С РУСКИЯ ЯДРЕН АРСЕНАЛ,ЗАЩОТО НЕ РУСИЯ ,,НЕ ИРАН,НЕ ПАКИСТАН ,А ТОЧНО ЮДЕО-МАСОНСКАТА КЛОАКА САЩ ИЗПОЛЗВАХА АТОМНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ НЕВИННИ ЦИВИЛНИ ХОРА В ХИРОШИМА И НАГАЗАКИ ПО ЗАПОВЕД НА ЕВРЕИНА ХАРИ СОЛОМОН ТРУМАН