67

Бранник

преди 9 години

Никога русия НЕ Е ПОБЕДИЛА Европейска Велика сила в ЕДИНОБОРСТВО, "играла" е игрички в КОАЛИЦИИ с други Велики сили- Великобритания, Франция, понякога Германия, Австро Унгария... Тези игрички свършиха, Европа е ЕС ФАКТ!

66

Анонимен

преди 9 години

Блиц-криг-а на хер *** пропадна, сега следва позорно отстъпление

65

Анонимен

преди 9 години

Една трета от населението на РФ са мюсюлмани и това е благоприятна почва за разширение на ИДИЛ

64

Анонимен

преди 9 години

НАТО- Ние Анексираме Територии Отраз

63

Анонимен

преди 9 години

Гросмайстор Путин спечели партията на геополитическата дъска.Това е положението.Останалото е соросоидно мнение по въпроса,което пет пари не струва.

62

Бранник

преди 9 години

62 Премълчаваш ФАКТА, че във всичките посочени случаи москалията НЕ Е БИЛА САМА срещу този, с който е воювала, а в КОАЛИЦИИ с други Европейски Велики сили. Тоя филм СВЪРШИ, сега ЕС е Европа и затова москалите и оня *** лилипут путин се пени и джафка! Я КАЖИ КОГА москалия е победила Европейска Сила САМА във война, КОГА?????? Ще "победи" на куково лято!

61

Ото фон Бисмарк

преди 9 години

Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно или въобще да не се играе.

60

Анонимен

преди 9 години

До АнонименТова в Украйна е трагедия избиват се украинци едните говорещи руски другите говорещи украински все едно в БГ да се избиват българи говорещи български и българи говорещи турски

59

рашка бедняшка

преди 9 години

Хитлер, Сталин, Путин звучи някак еднакво, все едно за един човек се говори

58

Ото фон Бисмарк

преди 9 години

Даже най-благополучната война няма да доведе до разпад на Русия, която се държи на милионите православни християни. Тези последните, дори да бъдат разделени с международни договори така бързо пак ще се съединят едни с друг в едно, както бързо и цялостно се сливат капките живак. Тази неразрушима държава на руската нация е силна както със своя климат, своите пространства и своята непретенциозност, така и с осъзнатата необходимост от постоянна защита на своите граници. Тази държава, даже след пъ

57

Анонимен

преди 9 години

Няма как да забравим, че червените и *** фашисти организираха парад на победата през септември 1940 в Полша

56

Лицемери

преди 9 години

ООН - Организация на Организиращите Насилие

55

Анонимен

преди 9 години

Украинската зима ще остави след себе си труповете на премръзналите руски завоеватели

54

anonimen

преди 9 години

do komentar 42-a be kaput neshtasten oshte pri pogroma na 6 -a armiq pri Stalingrad 1942 g veche nishto ne e bilo v sastoqnie da spre razgroma na Vermaxta i bez namesata na Zapada ti,

53

Анонимен

преди 9 години

Натовците могат само да отскочат до Кремъл и оближат на Путин топките.

52

Анонимен

преди 9 години

Ото фон Бисмарк Сключвайте договори с когото си искате, разгръщайте каквито си желаете войни, но никога не закачайте руснаците!Русия ще поставя на колене! Карл 12-ти, 18 векШвеция завинаги се лиши от статуса на велика държаваЩе покоря останалата Русия Фридрих. 1759г. руската армия в БерлинРусия е колос на глинени крака НаполеонХитлер "Зимата съм в Москва" през 1945-та 4000 000 германки твърдят, че са изнасилени от руснаци.

51

РАТНИК 1936

преди 9 години

ДАВАЙ ДРУГАРЮ ПУТИН продължавай да изолираш тъпия си народ от цивилизования свят.Правиш ни голяма услуга ха ха.Евразийския съюз е един злокачествен геополитически тумор който ще трябва да бъде изрязан с хирургическа точност от тялото на Европа!!!

50

Анонимен

преди 9 години

Крамълката клика се капсулира напълно. В Австралия беше последният шанс на Путин да се вразуми. От тук нататък един грешен негов ход ще е фатален.

49

Анонимен

преди 9 години

Аз мога да разбера руснаци, които се противопоставят на НАТО. За много от тях това е заплаха и противопоставянето е все едно да се опитват да отрежат клон, който им сенчи и им пречи.Аз, обаче, не мога да разбера българи, които се противопоставят на НАТО! Това е все едно да се опитваш да отрежеш клона, на който си седнал.

48

рашка бедняшка

преди 9 години

"На 1 септември 1939 немските войски навлизат в територията на Полша и Свободния град Данциг (Гданск) без формално обявяване на война.На 17 септември 1939 войските на Червената армия навлизат също в територията на Полша.На 22 септември 1939 в гр. Брест, по време на официалната процедура по предаване на града и Брестката крепост на съветската страна се провежда съвместен парад на Вермахта и Червената армия."кои са фашистите