120

Браво Криси

преди 9 години

Много изфабрикуван вот! ПОБЕДЕЛЯТ Е КРИСИЯ!!!!

119

БГ

преди 9 години

До АТАКИСТИбри, помниш ли когато хората на пожарникачето не влизаха в НС кой осигуряваше кворума в НС, иначе няма правителство. В това правителство имаше явни депесари и еничари на ДПС - даже и любовницата на местанчо беше министър, а за зам. министърката на образованието - М. Налбант - Левски и Ботев са смутители в Османската империя?!?Това българите няма да ви го простим!И вие ги креписте с кворума = помни ли фикуса сидер ага как викаше пазете ме - от брменност ли?Да живее България!

118

Анонимен

преди 9 години

Започва мачаааааа

117

Анонимен

преди 9 години

Айде КОБРАААААААААААААА ИЗЯЖ МУ ЧЕРНИЯ ДРОБ!

116

Людмил Банчовски

преди 9 години

Браво Деца !!! Бяхте Невероятни !!! Пожелавам Ви Още по-големи Успехи,още сте Млади и Животът е Пред Вас!!! Борете се Представяйте България навсякъде по Света!!! Успех и Бог да е с Вас !!!

115

ПОЧВААА

преди 9 години

АЙДЕЕЕЕ КОБРААААА, ОСТАВАТ БРОЕНИ МИНУТИ ДОКАТО КОБРАТА СЕ ВЪЗКАЧИ НА ВЪРХА..... ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ, ДА ЖИВЕЕ КОБРАТА.... С ТЕБ СМЕ КОБРА!!!

114

Анонимен

преди 9 години

Момичето пее доста фалшиво и с диалект!:(((Прекалени агресивни крясъци...

113

АТАКИСТ

преди 9 години

до БГ 164 Ако ми кажеш как се е крепяло правителството на турците, гласувайки Волен ВИНАГИ въздържал се, ще те черпя един ДЖАК!***, ти разбираш ли че подкрепата за ГРОБ е абсурдна? Разбираш ли че един Каракачанов се възмущаваше и заявяваше категорично че с турци няма да се колаира- имаше предвид Касим и Корман от Реформатосрския , а накрая се продаде...естествено на герберските пари. Та питай сега каракачанката защо се противеше толкова много на Касим и Корман като не са от ДПС?

112

Анонимен

преди 9 години

Ако не бяха двете момчета от турски произход нашето момиче никога нямаше да спечели. И Слави Трифонов го знаеше това от самото начало. Изпрати момичето само за лице - чаровно симпатично дете, за пълнеж, истинските гласове ги донесоха Хасан и Ибрахим въпреки че лаврите са за Крисия поне според българите.

111

Реалист

преди 9 години

Браво на Криси, Хасан и Ибрахим! Бяха фантастични! Браво на тези талантливи и аммбициозни деца! Италианчето се представи също добре, имаше и други добри изпълнения. Колкото до класирането, всеки с късмета си. Благодарим Ви за хубавата вечер и положителните емоции, български деца! Много успехи и в бъдеще.

110

Анонимен

преди 9 години

Наланта поставя името след себе си

109

:))))))))

преди 9 години

Нашите хлапета бяха по-добри от италианчето.Да са живи и здрави!

108

Анонимен

преди 9 години

Тая соц чалга ни върна 40 години назад, добре че близнаците се изнасят в Женеца, а Крисия да стои далеч от всичко свързано с Ку-ку

107

Анонимен

преди 9 години

Феноменално изпълнение и невероятна вечер! Изпълнението беше оценено по достойноство, а не по брадата на изпълнителя.

106

ROM PZ

преди 9 години

bravo na tova malko dete :yspex i za napret:balgaria mai skoro ne e imala povodi za radost makar i izvan sporta.

105

БГ

преди 9 години

До АТАКИСТИбри, пожарникарчето на направи коалиция с Доган, ВИЕ ЮРУШИСТИТЕ ОБЧЕ ГИ КРЕПИХТЕ С КВОРУМА В ПРЕДИШНОТО НС.КОЯ ВАЛУТЕ Е ПО-ПОДХОДЯЩА ЗА ДОБРОВОЛНИТЕ ЕНИЧАРИ ОТ юруш = РУБЛАТА ИЛИ ТУРСКАТА ЛИРА?Извинявай, трябва да питам "националиста" сидер ага,, че той на вас ви плаща само с пици и безплатно пикане на Операта!Депесарски ***, борите ли се с доганизацията на България?Да живее България!

104

АТАКИСТ

преди 9 години

до 157Изкажи се, приятел! Не е разбрах!

103

Анонимен

преди 9 години

Великолепно изпълнение! Браво и на турчетата, със сигурност няма да станат като онези прости и необразовани български мюсюлмани които под строй отиват да гласуват за ДПС!

102

Анонимен

преди 9 години

До АТАКИСТтя е учaствала в песента с текста и музиката ... !

101

Анонимен

преди 9 години

***Благодаря ви деца.Показахте,колко големи таланти имаме.Не всеки би излязъл пред такава публика и да се представи по-този уникален начин.Имат много силен ангел,който е над тях...!!Някаква звезда,която грее над тях..Дано се възползват и занапред от тази сила над тях.Но те вече са си твърдо на върха:) ***